NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz!

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Je to kluk! Nebo holka? Vítání nového člena rodiny je vždy velká událost! Ale kde sehnat vše, co je ke správné péči o děťátko potřeba? Přece na Feedo.cz – od teď exkluzivně na Tipli!

S narozením miminka začíná rodině plno krásných starostí. Jak zařídit dětský pokoj, jaká výživa je ta správná, jaké oblečení vybrat a mnoho dalších. Naštěstí je tu hravý e-shop Feedo.cz, na kterém nejen vše potřebné seženete, ale kde vám i se správným výběrem poradí!

Co na Feedo.cz najdete?

Ve zkratce? Všechno. Feedo.cz vás provede mateřstvím od prvního dne těhotenství přes porod až po první cestu do školy. Najdete zde vhodné oblečení pro miminka i maminky, kvalitní stravu, plenky, kočárky a vůbec vše, co by se vám mohlo hodit.

Než ten velký den přijde

Čím dříve se maminka začne připravovat na miminko, tím lépe. Spousta vitamínů a zdravý životní styl je základ, stejně jako pohodlné těhotenské oblečení.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz!

Těhotenský test (89 Kč), Sunar gravimilk (134 Kč), Ovulační digitální test (639 Kč)

Co zařídit ještě před cestou do porodnice?

Některé specifické věci by novopečená maminka rozhodně měla mít po ruce už před cestou do porodnice, protože je bude bezprostředně po porodu potřebovat. A potom už se může jen nerušeně těšit ze svého uzlíčku štěstí.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 2

Jednorázové kalhotky po porodu (99 Kč), Stahovací pás po porodu (649 Kč), Balíček do porodnice (670 Kč)

Jak se o miminko nejlépe starat?

Dlouho očekávaná chvíle je konečně tady. I když pomáhá celá rodina, s malým miminkem je spousta práce. Pořiďte si tedy takové dětské potřeby, které vám tuto krásnou práci co nejvíce usnadní.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 3

Nemléčná kaše (nyní za 41,50 Kč), Dětská vanička (499 Kč), Koš na pleny (nyní za 419 Kč)

Hurá objevovat svět!

S miminkem se jistě chcete co nejdřív rozletět do světa - představit ho širokému příbuzenstvu a zároveň mu všechno ukázat. Dbejte především na bezpečnost a dopřejte mu ty nejlepší cestovní pomůcky.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 4

Autosedačka (nyní za 4 290 Kč), Dítě v autě (39 Kč), Kočárek (nyní za 2 579 Kč)

Každou chvíli nová akce

Na Feedo.cz dobře ví, jaký zásah do peněženky je těhotenství i péče o miminko – a proto pro své zákazníky neustále vymýšlí nové a nové slevové akce! Buďte v obraze a nakupujte chytře. Právě teď zde mimo jiné probíhají i 25% slevy na plenky Pampers.

NOVINKA: Přidali jsme Feedo.cz! 5

Nevíte si rady?

Žádný učený z nebe nespadl. Nezáleží, kolikáté dítě už vychováváte, vždy vás může něco zaskočit nepřipravené. S Feedo.cz máte naštěstí všechny užitečné informace na dosah ruky! Nevíte, kdy je ta správná chvíle navštívit logopeda, pokud vaše dítě nemluví tak, jak by mělo? Víte co dělat, když váš drobeček chytne klíště? Na to a mnoho dalších věcí vám odpoví na Feedo Blogu! Najdete zde nespočet informací o těhotenství a mateřství i spoustu skvělých soutěží.

Je libo video?

Pokud máte radši názornou ukázku než hromady textu, Feedo Youtube kanál je pro vás tím pravým! Najdete zde nespočet videí, které vás provedou každým dnem mateřství, recenze produktů, recepty a mnoho dalšího, co se vám může kdykoli hodit.

Související obchody

Feedo

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se