Nové akční letáky #34 týden - česká vína v Lidlu, školní sešit za 0,90 Kč v Albertu, pivo Heineken v Bille

Tipy k nákupuJídlo  |  Potraviny  |  Hobby a zábava  |  Akční nabídky a výprodeje  |  Děti  |  Rodiče a děti  |  Letáková hlídka  |  Nakupování 10. 11. 2021

Prázdniny se chýlí ke svému konci a začátek září se neúprosně blíží. Chcete vědět, kde nejvýhodněji nakoupíte sešity, tužky, penály a jiné školní potřeby? Tento týden se nabídky obchodů zaměřily na přípravu školáků na začátek nového školního roku. A to není zdaleka vše. Přinášíme to nejlepší z letáků pro tento týden.

Už nemusíte procházet všechny informační letáky. Děláme to za vás! Na Tipli.cz najdete všechny nabídky, které stojí za pozornost, na jednom místě!

Speciálně pro vás jsme připravili to nejzajímavější, co nabízejí současné letáky. Zjistěte, jaké superhity a slevy najdete ve vašich oblíbených obchodech tento týden. Seznamte se s akcemi v Lidlu, stejně jako s dalšími akcemi v obchodech Albert, Penny nebo Billa.

LIDL leták – Vyrobeno v České republice

Obchod Lidl pro vás připravil několik akčních slev. Nové nabídky se objevují každý týden. Všechny letáky obchodu Lidl jsou zdrojem informací o nejlepších propagačních akcích. Níže naleznete nabídky obchodu od 20. 08. 2018, které jsou platné do 26. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob. Až do neděle probíhá v Lidlu akce Vyrobeno v České republice. Jste milovníky kvalitních čerkých vín? Pak se určitě vyplatí zajít do Lidlu. Podívejte se, co dalšího nabízí aktuální leták Lidl.

leták Lidl

leták Lidl – Vyrobeno v České republice

Česká vína od 89,90 Kč

V nabídce pro tento týden najdete různé druhy těch nejlepších vín z českých vinařství. Vychutnejte si například plnou, nasládlou chuť vína Pálava nebo výraznou ovocnou chuť Chardonnay z malebného rodinného vinařství U Kapličky. Širokou nabídku má také vinařství Templářské sklepy a Vinice Hnanice.

Super víkend v Lidlu nabízí ještě něco navíc. Kupte například chutné kabanosy za 24,90 Kč nebo chlazené hotové pokrmy různé druhy za 34,90 Kč.

ALBERT leták - Vybavte svého školáka

Obchod Albert pro vás také připravil několik akčních nabídek. Zaměřuje se na kvalitu a čerstvost potravin, což dokazuje spoluprací s regionálními dodavateli. Vybrali jsme pro vás ty největší hity nabízené do 28. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob. Tento týden nakoupíte výhodně v Albertu především výbavu do školy. Za akční cenu nyní seženete sešity, tužky, penály, batohy a další školní potřeby se slevou až 81 %.

Nakupujte v Albertu a objevujte. Sbírejte body a pořiďte si všech osm úžasných encyklopedií jen za 69,90 Kč. Nenechte si ujít také další akční nabídky, které nabízí aktuální leták Albert.

Školní sešit za 0,90 Kč

  • Temperové barvy – 10 různých barev x 16ml za 79,90 Kč
  • ROLLER Tornado pro praváky i leváky za 19,90 Kč
  • Gumovací pera a fixy od 52,90 Kč
  • Dětské bačkůrky - velikost 23-35, více barev za 99,90 Kč
  • Sleva 25 % na batohy Bagmaster
leták Albert

leták Albert

PENNY leták

Nakupujte hezky česky v Penny. Lokální potraviny můžete najít pod označením „česká potravina“, a takových potravin je v Penny více než 70 %. Obchod Penny market aktualizuje svou nabídku dvakrát týdně, v pondělí a ve čtvrtek. Nyní s Penny připravte své děti do školy. V nabídce najdete například penály a batohy s pohádkovými motivy již od 79,90 Kč. Podívejte se, co vše tento týden nabízí aktuální leták Penny.

leták Penny

leták Penny

Sáčky na přezůvky s různými motivy jen za 39,90 Kč

  • Obal na sešity - 10 ks za 9,90 Kč
  • Kuličkové tužky - 4 ks za 9,90 Kč
  • Jednopatrový školní penál s vybavením za 99,90 Kč
  • Temperové barvy - 12 x 12ml v balení za 39,90 Kč
  • Desky na sešity od 39,90 Kč
  • Nužky MAPED 13cm nebo 17cm od 21,90 Kč

Zpátky do školy! Nakupte školní potřeby levně na Aukro.

V dnešní době už nemusíte obíhat kamenné prodejny a shánět věci ve stresu. Vše jde pohodlně pořídit na internetu a ještě navíc levněji! Ušetřete nakupováním s Tipli a nechte si vyplatit část peněz z nákupu zpět!

Více o nákupu na Aukro

BILLA leták

Zajímavé nabídky na vás čekají také v obchodě Billa. Se sloganem Billa podle mého gusta si tento obchod drží vysokou příčku oproti ostatním supermarketům. V Bille nakoupíte vždy čerstvé ovoce, zeleninu, maso a pečivo od českých farmářů. I tady jsme pro vás vybrali ty nejlepší akční nabídky. S kartou Billa bonus club tento týden ušetříte ještě více. Slevy nyní dosahují až 50 %. Předkládaný aktuální leták Billa je platný do úterý 28. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Pivo Heineken za 16,90 Kč

S kartou Billa bonus club nakoupíte tento týden se slevou až 50 %. Výhodně nyní plechové pivo Heineken za 16,90 Kč nebo Carling Cider za 19,90 Kč. Nenechte si ujít také Aurvin Cabernet, Muscat nyní za akční cenu 49,90 Kč. V nabídce nesmí chybět ani Božkov originál za skvělou cenu 149,90 Kč. A do kuchyně se bude hodit také Boneco hořčice plnotučná nebo kremžská za 10,90 Kč.

leták Billa 34 týden

leták Billa

Kde nakupovat nejlevněji? Vyzkoušejte srovnávač obchodů Kupi!

Vyberte něco pro sebe a začněte nakupovat. Neváhejte. Propagační nabídky netrvají věčně. Každá z nich je platná pro konkrétní datum nebo do vyčerpání zásob.

Nejen školní pomůcky, ale i jiné nakoupíte ještě o něco levněji díky cashbacku - za nákup přes Tipli se vám totiž může vrátit pár procent z každého nákupu zpět na váš Tipli účet. Přejeme příjemné nakupování.

Vyzkoušet srovnávač Kupi

Související obchody

SEVT, VinoVyhodne.cz, Mall.cz, Alkohol.cz, Bagalio.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se