Nové akční letáky #33 týden - Britský & Irský týden v Lidlu, mléko v Tescu za 7,90 Kč, pivo lahvové v akci

Tipy k nákupuLetáková hlídka  |  Nakupování 10. 11. 2021

Chcete vědět, kde nejvýhodněji nakoupíte běžné potraviny jako mléko nebo máslo? Nebo své oblíbené pivo? Tento týden se nabídky obchodů zaměřily také na lihoviny a jiné alkoholické nápoje. A pro zdraví životní styl nakoupíte výhodně ovoce až s 50% slevou. Přinášíme to nejlepší z letáků pro tento týden.

Už nemusíte procházet všechny informační letáky. Děláme to za vás! Na Tipli.cz najdete všechny nabídky, které stojí za pozornost, na jednom místě!

Speciálně pro vás jsme připravili to nejzajímavější co nabízejí současné letáky. Zjistěte, jaké slevy najdete v oblíbených obchodech tento týden. Seznamte se s nejlepšími akcemi v Lidlu, stejně jako s dalšími akcemi v obchodech Albert, Tesco nebo Billa.

LIDL leták - Britský & Irský týden

Obchod Lidl pro vás připravil několik akčních slev. Až do neděle probíhá v Lidlu akce Britský & Irský týden. Pokud máte v oblibě britská jídla a rádi byste si vyzkoušeli přípravu některého z tradičních pokrmů, určitě se vyplatí zajít do Lidlu. A pro milovníky whisky nyní v nabídce pětiletá Skotská whisky za 199 Kč. Podívejte se, co dalšího nabízí aktuální leták Lidl.

leták Lidl

leták Lidl - Britský & Irský týden

Skotská whisky za 199 Kč

Udělejte si příjemný večer jako v Británii s pochoutkami z Lidlu. Britský & Irský týden přináší výhodně pětiletou skotskou whisky za 199 Kč a k zakousnutí zrající plnotučný sýr Cheddar za 69,90 Kč. Jste milovníky britské kuchyně? Připravte pro celou rodinu jeden z typických pokrmů s nabídkou Fish & Chips nyní ve výhodném 1kg balení. Kostky filetů z aljašské tresky v těstíčku, téměř bez kostí, s extra širokými hranolky jsou vhodné k přípravě v pečicí troubě. Vyzkoušejte také balení plátků uzeného skotského lososa za 149 Kč. Vše navíc nyní díky Lidl e-shop můžete nakupovat z pohodlí domova.

Lidl e-shop - Nyní akční zboží i bez letáku!

Vyhovuje vám obchodní řetězec Lidl? Neradi čekáte ve frontách a upřednostňujete klidný výběr zboží? Nyní je tu pro vás řešení – Lidl e-shop. Nově založený Lidl shop nenabízí sice potraviny, ale zato poskytuje akční zboží z letáku, spotřební produkty, a dokonce i něco navíc!

Vyzkoušet Lidl e-shop

TESCO leták

Obchod Tesco aktualizuje svou propagační nabídku každý týden. V Česku Tesco provozuje přes 200 prodejen, takže se s ním setkáte opravdu na každém rohu. Nyní v nabídce nejlevnější trvanlivé mléko. Potěšeni budou také milovníci piva. V nabídce jsou různé druhy lahvového piva za 8,90 Kč. Předkládaný aktuální leták Tesco je platný do 14. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob.

Trvanlivé mléko za 7,90 Kč

Nejlevnější trvanlivé mléko nyní nabízí Tesco. Litr Tesco polotučného trvanlivého mléka seženete za pouhých 7,90 Kč. Nejlevněji zde také koupíte například cukr krystal se slevou 62 %. Jeden kilogram seženete za 8,90 Kč. Další akcí, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít, je sleva 31 % na lahvové pivo. V nabídce je pivo Gambrinus Originál 10 a Radegast Rázná 10 za 8,90 Kč. Výhodně seženete také Tesco kuře celé za 43,90 Kč.

leták Tesco

leták Tesco

KAUFLAND leták

Obchodní řetězec Kaufland je známý tím, že cenu dokáže stlačit až na dřeň, díky čemuž můžeme využít opravdu výhodných nabídek. Pokud chcete nakupovat ještě výhodněji, tak vybírejte výrobky jejich privátní značky K-Classic, které se kromě skvělých cen mohou pochlubit i mimořádnou kvalitou. Hypermarkety Kaufland naleznete ve všech větších městech, celkem jich je více než 125 a stále vznikají nové. Podívejte se na aktuální leták Kaufland, který je platný až do středy 15. 8. 2018 nebo do vyprodání zásob.

leták Kaufland

leták Kaufland

Božkov tradiční za 89,90 Kč

Na spoustě místech tento týden najdete akce na lihoviny. V Kauflandu nyní výhodně Božkov tradiční se slevou 37 %. Půllitrovou lahev seženete za skvělou cenu 89,90 Kč. Z alkoholických nápojů dále v nabídce Budweiser Budvar světlé výčepní za 8,90 Kč. Tento týden najdeme v letácích několika obchodů také akční cukr krupice. Ceny se však liší. Nejlevněji nakoupíte cukr krupici v Kauflandu, kde vyjde na 7,70 Kč. V nabídce je také v obchodě Albert s cenou 9,90 Kč.

ALBERT leták

Obchod Albert pro vás také připravil několik akčních nabídek. Zaměřuje se na kvalitu a čerstvost potravin, což dokazuje spoluprací s regionálními dodavateli. Vybrali jsme pro vás ty největší hity nabízené do 14. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob. Tento týden velké slevy na ovoce pro osvěžení letních dní. Výhodně nakoupíte v Albertu také máslo se slevou 32 %. Nenechte si ujít také další akční nabídky, které nabízí aktuální leták Albert.

Máslo za 36,90 Kč

Z nabídek obchodu Albert nás nejvíce zaujala akce na máslo 250g za 36,90 Kč. Další akce v aktuálním letáku pro tento týden se nese v duchu osvěžení letních dní. Proto zde najdeme až 50% slevy na ovoce. Nejvýhodněji nakoupíte hrozny bílé bezsemenné 500g za 24,90 Kč. Dále například broskve skládané nebo mango s více než 30% slevou. I obchod Albert má nyní akci na pivo. V nabídce je nyní za výhodnou cenu Velkopopovický kozel 11 za 9,90 Kč.

leták Albert

leták Albert

BILLA leták

Zajímavé nabídky na vás čekají také v obchodě Billa. Se sloganem Billa podle mého gusta si tento obchod drží vysokou příčku oproti ostatním supermarketům. V Bille nakoupíte vždy čerstvé ovoce, zeleninu, maso a pečivo od českých farmářů. I tady jsme pro vás pro tento týden vybrali ty nejlepší akční nabídky platné do úterý 14. 08. 2018 Nenechte si ujít například Tullamore D.E.W. s 40% slevou. V akci nakoupíte nyní také ovoce a zeleninu. Podívejte se, co dalšího nabízí novinový aktuální leták Billa.

leták Billa

leták Billa

Tullamore D.E.W. za 289 Kč

Mnoho obchodů má tento týden akce na lihoviny se slevou až několik desítek procent. V Bille nyní koupíte oblíbenou Tullamore D.E.W. za 289 Kč. Do kuchyně k přípravě pokrmů se bude hodit slunečnicový olej za 19,90 Kč. Z masa pro tento týden výhodně vepřová kýta bez kosti za 79,90 Kč. Sladká chuť, hodně dužiny a malá pecka - to jsou broskve v Bille nyní jen za 24,90 Kč. V horkých letních dnech vás osvěží okurková limonáda, kterou si zvládnete připravit i doma, z okurek z Billy. Tento týden za akční cenu 8,90 Kč.

PENNY leták

Nakupujte hezky česky v Penny. Lokální potraviny můžete najít pod označením „česká potravina“, a takových potravin je v Penny více než 70 %. Obchod Penny market aktualizuje svou nabídku dvakrát týdně, v pondělí a ve čtvrtek. Nyní akce na lihoviny, maso a mléčné výrobky. Podívejte se, co vše tento týden nabízí aktuální leták Penny.

Republica Božkov za 219 Kč

Jako mnoho dalších obchodů, i Penny market zařadil mezi své nabídky slevy na lihoviny až několik desítek procent. Tento týden v Penny nejvýhodněji koupíte oblíbený Republica Božkov za akční cenu 219 Kč. V aktuálním letáku nás nejvíce zaujala také sleva na maso. Za skvělou cenu je v nabídce vepřová sekaná Dobré maso za 39,90 Kč nebo kuřecí prsní řízky chlazené za 108,90 Kč. S Penny kartou tento týden koupíte ještě výhodněji například Toffifee za 34,90 Kč.

leták Penny

leták Penny

Kde nakupovat nejlevněji? Vyzkoušejte srovnávač obchodů Kupi!

Vyberte něco pro sebe a začněte nakupovat. Neváhejte. Propagační nabídky netrvají věčně. Každá z nich je platná pro konkrétní datum nebo do vyčerpání zásob.

Nejen školní pomůcky, ale i jiné nakoupíte ještě o něco levněji díky cashbacku - za nákup přes Tipli se vám totiž může vrátit pár procent z každého nákupu zpět na váš Tipli účet. Přejeme příjemné nakupování.

Vyzkoušet srovnávač Kupi

Související obchody

Svět piva, Mall.cz, Alkohol.cz, Hamham.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se