Nové akční letáky #32 týden - Vepřová krkovice bez kosti v Lidlu za 99,90 Kč, Vysavač na okna Albert, Výbava pro školáky Tesco

Tipy k nákupuLetáková hlídka  |  Nakupování 10. 11. 2021

Chcete vědět, kde nakoupíte to nejlepší na gril? Nenechte si ujít lákavé nabídky masa a klobás v Lidlu. A díky té nejvýhodnější nabídce v obchodě Tesco připravte své děti do školy. Přinášíme to nejlepší z letáků pro tento týden.

Zjistěte, jaké superhity a slevy najdete ve vašich oblíbených obchodech tento týden. Na Tipli.cz najdete všechny nabídky, které stojí za pozornost, na jednom místě! Ušetřete nejen peníze, ale i čas.

Už nemusíte procházet všechny informační letáky. Děláme to za vás! Speciálně pro vás jsme připravili to nejzajímavější co nabízejí současné letáky. Seznamte se s akcemi v Lidlu, stejně jako s dalšími akcemi v obchodech Albert, Tesco nebo Billa.

LIDL leták - Grilování s chutí

Obchod Lidl pro vás připravil několik akčních slev. Nové nabídky se objevují každý týden. Všechny letáky obchodu Lidl jsou zdrojem informací o nejlepších propagačních akcích. Níže naleznete nabídky obchodu od 06. 08. 2018, které jsou platné do 12. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob. Tento týden grilování s chutí! Připravili jsme pro vás ty nejvýhodnější nabídky masa a klobás na gril. A nejen to! Podívejte se, co dalšího nabízí aktuální leták Lidl.

leták Lidl

leták Lidl - letní grilování

Vepřová krkovice bez kosti za 99,90 Kč

Nejlevnější vepřovou krkovici bez kosti nyní zakoupíte v Lidlu. 1 kg masa zde vychází na 99,90 Kč. Maso je v celku, baleno ve vakuu. Z dalších pochoutek například klobása na gril za 69,90 Kč, hovězí burger s pepřem za 49,90 Kč nebo kuřecí horní a spodní stehna za 59,90 Kč. A na osvěžení Staropramen COOL a Staropramen COOL nealko různé druhy za 12,90 Kč.

ALBERT leták - značkové produkty za výhodné ceny

Obchod Albert pro vás také připravil několik akčních nabídek. Vybrali jsme pro vás ty největší hity nabízené od 01. 08. 2018, které si můžete zakoupit až do 14. 08. 2018 nebo do vyprodání zásob. Tento týden nakoupíte výhodně v Albertu pomocníky do domácnosti nebo rodinné balení Kofola. Nenechte si ujít také další akční nabídky, které nabízí aktuální leták Albert.

Vysavač na okna Window cleaner za 999 Kč

Do úterý 14.8. pořídíte v obchodě Albert vysavač na okna Window cleaner. Je vhodný na klasická i střešní okna, zrcadla, sprchové kouty, dlaždice. V obchodě Albert dále v nabídce Ariel prací kapsle za 399 Kč. 80 ks nyní koupíte se slevou 42 %. Nakoupíte výhodně také Kofolu 4pack za 59,90 Kč nebo Pilsner Urquell 6pack světlý ležák za 119,90 Kč.

leták Albert

akční nabídka - leták Albert

TESCO leták - vstříc školním dobrodružstvím

Obchod Tesco aktualizuje svou propagační nabídku každý týden. Připravte své děti na nový školní rok s předstihem. Sešity, školní batohy i penály. Všechno nyní nakoupíte na jedno místě. Školní potřeby zakoupíte také s různými pohádkovými motivy jako například Ledové Království, Mimoni, Auta nebo Star Wars. Předkládaný aktuální leták Tesco je platný od 01. 08. do 14. 08. nebo do vyprodání zásob.

leták Tesco

leták Tesco - zpátky do školy

Koh-I-Noor barvy temperové za 79,90 Kč

Prázdniny se přehouply do druhé poloviny a obchodníci pomalu začínají spouštět akce Zpátky do školy. S výraznou úsporou pořídíte nezbytnou výbavu do školy právě v Tescu. Slevy na jednotlivé produkty někdy dosahují více než 50 %. V nabídce nás zaujalo hned několik školních potřeb. Především temperové barvy Koh-I-Noor, 10 barev, za 79,90 Kč nebo sešit EKO za 1 Kč. V nabídce sešit bez linek, čtverečkovaný a linkovaný se slevou 83 %. V základní výbavě školáků nesmí rozhodně chybět ani Batoh Komfort za 449 Kč.

BILLA leták

Zajímavé nabídky na vás čekají také v obchodě Billa. I tady jsme pro vás pro tento týden vybrali ty nejlepší akční nabídky platné od 01. 08. do 14. 08. Nenechte si ujít například Orion Modré z nebe nebo Nestlé cereálie. Podívejte se, co dalšího nabízí novinový leták Billa.

Orion Modré z nebe za 79,90 Kč

S kartou Billa Bonus club ušetříte tento týden desítky procent z cen zboží. Mlsné jazýčky potěší obchod Billa nabídkou Orion čokolády Modré z nebe za 79,90 Kč. Nenechte si ujít také Nestlé cereálie za výhodnou cenu 42,90 Kč. Výhodně zaženete žízeň s nabídkou Krušovice 10 - 0,5l plech za 12,90 Kč nebo Coca cola 0,5l více druhů za 15,90 Kč

leták Billa

leták Billa

Kde nakupovat nejlevněji? Vyzkoušejte srovnávač obchodů Kupi!

Vyberte něco pro sebe a začněte nakupovat. Neváhejte. Propagační nabídky netrvají věčně. Každá z nich je platná pro konkrétní datum nebo do vyčerpání zásob.

Nejen školní pomůcky, ale i jiné nakoupíte ještě o něco levněji díky cashbacku - za nákup přes Tipli se vám totiž může vrátit pár procent z každého nákupu zpět na váš Tipli účet. Přejeme příjemné nakupování.

Vyzkoušet srovnávač Kupi

Související obchody

SEVT, Proděti.cz, GrilyKrby.cz, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se