NOTINO: Luxusní péče za skvělou cenu

Tipy k nákupuKrása a zdraví  |  Kosmetika  |  Cashback 10. 11. 2021

Podzim umí být pěkně nepříjemný. Zkrášlete si ho s kosmetickými produkty NOTINO! Relaxujte, rozmazlujte se, hydratujte, regenerujte a zbytečně přitom neutrácejte. S NOTINO produkty bude podzim voňavější a dny radostnější. Prohlédněte si naše tipy!

Podzimní chmurné počasí přímo vyzývá k rozmazlování. Užijte si voňavou horkou koupel, nebo si dopřejte relaxaci s pleťovou maskou. Už se těšíte na plesovou sezónu? Na eshopu NOTINO seženete vše, od dekorativní kosmetiky po svůdné parfémy, a to z pohodlí domova. A s Tipli přitom navíc ušetříte!

Jak nakupovat na NOTINO levně? S cashbackem!

Díky cashbacku ušetříte na NOTINO.cz až 5 % z původní ceny! Nákupu online se nemusíte bát, protože eshop garantuje 90 dní na vrácení peněz. Čím víc nakoupíte, tím víc peněz dostanete zpátky. Stačí se zdarma zaregistrovat na Tipli a potom už nakupovat, jak jste zvyklí. Je to snadné!

Nakoupit s cashbackem »

Zkrášlete se s originální kosmetikou. Vybrali jsme NOTINO produkty, které přímo vybízejí k odpočinku a chvílím rozmazlování. A když nakoupíte online, zbyde vám více času pro sebe! Prohlédněte si i naše letáky s drogerií a parfumerií a vyberte si z úžasné nabídky slev.

Carolina Herrera Good Girl: Provoňte si podzim

Nic není přitažlivějšího než dobře zvolený parfém. Na eshopu NOTINO si můžete vybrat z luxusních vůní pro muže i ženy. A pokud chcete provonět svůj domov, vyberte si třeba voňavou svíčku nebo aroma lampu.

Orientální květinová vůně Carolina Herrera Good Girl nádherně smyslně voní, a navíc má skvělý designový flakonek ve tvaru lodičky.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 1 610 Kč
Cena s cashbackem1 530 Kč
notino vůně

Tip: Právě teď je na parfémy NOTINO sleva15 %, využijte ji! Na eshopu navíc najdete i parfémové dárkové sady s jednotnou cenou 999 Kč. Nakupte pod stromeček svým blízkým kosmetiku z NOTINO a na Vánoce už nemusíte nic řešit!

Max Factor Lipfinity: Make-up, co vydrží všechno

notino rtěnka

Ať už jdete na procházku, nebo do víru tance na ples, podzim může dát make-upu pořádně zabrat. Kvalitní kosmetika je základ perfektního looku. A že se prodraží? S námi ne! Na NOTINO.cz pořídíte i přírodní kosmetiku.

Dlouhotrvající rtěnka Max Factor Lipfinity slibuje výdrž až 24 hodin, výraznou barvu a bezchybný vzhled.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 194 Kč
Cena s cashbackem184 Kč

Tip: Chcete vědět, jak moc rtěnka drží? NOTINO recenze najdete přímo u každého produktu. Přečtěte si hodnocení spokojených zákazníků. Je skvělé vědět, co skutečně kupujete! Nezapomeňte zkouknout NOTINO leták, jestli nejsou ty nejlepší produkty zrovna v akci!

Olaplex: Relaxujte s NOTINO

Odpočívat je důležité a s pleťovou maskou nebo maskou na vlasy to jde ještě lépe! Nebo si zapalte vonnou svíčku a ponořte se do voňavé lázně. Uvolníte se a zapomenete na stres!

Masku Olaplex Professional Hair Perfector používají kadeřnické salony a dobře vědí proč. Maska hloubkově regeneruje barvené vlasy jako žádná jiná.

Běžná cena
Cena s cashbackem
Běžná cena 593 Kč
Cena s cashbackem563 Kč
olaplex notino

Pokud si chcete vůně či kosmetiku vyzkoušet nebo vyzvednout objednané produkty, můžete navštívit jednu ze 7 prodejen. Mrkněte, jaká je NOTINO otevírací doba.

Obchodní dům
Adresa
Otevírací doba
Obchodní důmBrno - Campus Square
AdresaNetroufalky 770
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00
Obchodní důmBrno - OC Letmo
AdresaNádražní 2a
Otevírací dobaPo - Pá 08:00 - 20:00, So - Ne 09:00 - 18:00
Obchodní důmČeský Těšín
AdresaOstravská 555/24
Otevírací dobaPo - Pá 08:30 - 17:00
Obchodní důmOstrava - OC Nová Karolina
Adresa28. října 3348/65
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00
Obchodní důmPraha - Florentinum
AdresaNa Florenci 2116/15
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00
Obchodní důmPraha - OC Europark
AdresaNákupní 389/3
Otevírací dobaPo - Ne 09:00 - 21:00
Obchodní důmPraha - Smíchov Gate
AdresaPlzeňská 3217/16
Otevírací dobaPo - Ne 08:00 - 20:00

Nakupování online nikdy nebylo snadnější. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým a nenechte se obtěžovat předvánočním stresem. A jestli máte málo času, nezapomeňte se podívat na Tipli letáky, ať víte, kdy a kde nakoupit chytře. Utrácejte čas i peníze s rozumem!

Kvalitní kosmetika? Až o 7,2 % levněji díky Tipli! Pro zobrazení této části článku se prosím zaregistrujte.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

Vivantis, Notino, ROSSMANN, Yves Rocher,

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se