Nejlepší (nejen) dětské povlečení z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Vyberte si s námi povlečení, ve kterém se bude usínat samo. Nejenom díky originálním potiskům a příjemnému materiálu, ale i sympatickým cenám. Jak je ostatně na AliExpress zvykem. Mrkněte na 5 tipů na kvalitní a levné povlečení z virtuálních čínských regálů.

Na AliExpress.com, největším a nejoblíbenějším čínském online tržišti, jsme si tentokrát posvítili na povlečení. Máme pro vás super tipy na dětské povlečení, veselé 3D povlečení a další vychytané kousky, které osvěží každou ložnici nebo dětský pokoj.

Na nákup vás rádi doprovodíme! Přijměte naše rámě v podobě návodu na AliExpress, kde vám osvětlíme nákup na AliExpress od registrace až po platbu a sledování zásilky.

Povlečení mandala

Povlečení mandala

Originální povlečení z AliExpress.com.

  • Cena: od 46.55 $ / 962 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 17-25 dní

Oku i duši lahodící povlečení v moderním orientálním designu a 10 různých velikostech. Velikosti jsou uvedené jako "USA TWIN", "USA KING" apod., ale vůbec se neděste: stačí v popisu produktu sjet o kousek níž na stránce až k tabulce, kde jsou podrobně rozepsány rozměry jednotlivých polštářů i přikrývek. Povlečení je z příjemného materiálu a manipulaci vám usnadní zapínání na zip.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Prodejce se na AliExpress řadí mezi TOP značky a v komentářích zjistíte proč. Kupující si pochvalují zářivé barvy, kvalitní materiál i rychlé doručení.

Zobrazit na AliExpress »

3D povlečení

  • Cena: od 12.34 $ / 256 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 20-29 dní

Černobílé 3D povlečení na 2 polštáře a 1 dvojpřikrývku je originální, vtipné a jednoduché současně. Určené je pro něj a pro ni, přičemž ve výhodě je samozřejmě ona. ;) Povlečení na polštář je v jednotné velikosti 48x74 cm, na přikrývku se pak nabízí 6 různých velikostí. Doporučujeme jako super dárek k výročí pro pár, který nepostrádá smysl pro humor. Pokud je na vás doručovací lhůta příliš dlouhá, omrkněte také SCANquilt povlečení.

3D povlečení

3D povlečení z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. Většina kupujících hodnotí nákup 5 hvězdičkami, podle jejich názoru vše odpovídá popisu a rozměry sedí. Pouze 2 reakce z 50 jsou spíše negativní a jednomu zákazníkovi zboží nebylo doručeno, nicméně peníze obdržel obratem nazpět.

Zobrazit na AliExpress »

Povlečení jednorožec

Povlečení jednorožec

Jednorožčí povlečení z AliExpress.com.

  • Cena: od 29.69 $ / 615 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Cítíte se někdy jako jednorožec a souzníte s jejich pozitivní životní filozofií? Pak rozhodně rozhodně doporučujeme tohle povlečení, které se zdaleka nehodí pouze do dětských pokojíčků! Duhové sny zaručeny. Vybírejte z 11 velikostí, rozměry jsou podrobně rozepsané v tabulce pod fotkami, v popisu produktu.

Hodnocení produktu: 4,6 z 5. V komentářích se doposud objevilo 8 nadšených reakcí kupujících a 1 zklamaná. Prodejce se každopádně za pouhý rok svého působení na AliExpressu zařadil k TOP značkám. To už hovoří samo za sebe.

Zobrazit na AliExpress »

Dětské povlečení

  • Cena: od 22.39 $ / 464 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Máte doma malého Minecrafťáka, kterého se vám nedaří odtrhnout večer od počítače, princeznu nebo spidermaního fanouška (či fanynku)? A nechybí v jejich pokojíčku něco tak zásadního, jako tohle parádní dětské povlečení? Odteď už své ratolesti možná nebudete muset k ulehnutí do postele přemlouvat. Za pokus to stojí. Vybírejte ze 3 velikostí, rozměry jsou podrobně rozepsané v popisu produktu.

Dětské povlečení

Dětské povlečení levně z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Povlečení zatím ohodnotili 2 spokojení zákazníci, oba shodně 5 hvězdami. Produkt prý odpovídá obrázkům na webu a rozměry souhlasí. Fotky reálného vzezření produktu zatím bohužel do komentářů nikdo nepřidal.

Zobrazit na AliExpress »

Povlečení mapa světa

Povlečení mapa světa

Cestovatelské povlečení z AliExpress.com.

  • Cena: od 38.34 $ / 795 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Jste blázni do cestování a ve vlastní posteli už se zase vidíte na dovolené, ještě než zavřete oči? Tohle originální povlečení je trefa do černého pro všechny nadšené cestovatele. Před spaním nebo po ránu můžete spřádat plány a prstem po mapě zabrouzdat, kamkoli vás právě napadne. Hodí se taky pro školáky a nenucený trénink zeměpisu. Povlečení seženete v 7 různých velikostech.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Zpětná vazba od kupujících je velmi pozitivní, některé komentáře zní téměř zamilovaně. Nedivíme se! Prodejce se právem řadí k TOP značkám a s potiskem mapy světa u něj seženete i další vychytávky do domácnosti.

Zobrazit na AliExpress »

TIP: Udělejte radost svým dětem také pěknou hračkou. Využijte speciální nabídky AliExpress Day hračky a nakupujte pro ratolesti se slevou.

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se