Nejlepší kamera do auta z Číny? Poradíme, jak vybrat!

Tipy k nákupu 8. 2. 2023

Kamera v autě se hodí ze dvou hlavních důvodů. Můžete ji použít jako pomocníka při couvání a také pro případný záznam nehody. V našem článku rozebereme obě varianty detailněji a nakonec i prozradíme pár tipů, jak kameru levně koupit na AliExpressu!

K čemu je dobrá kamera do auta?

Couvací kamery do auta se pochopitelně vyplatí nejvíce u větších automobilů a u řidičů začátečníků. Pokud máte problémy s couváním, neváhejte s koupí. Jedná se totiž o celkem malou investici v jednotkách dolarů.

zpětné zrcátko

Přední kamery jsou vlastně jakýmsi druhem pojištění. V případě, že se stanete součástí dopravní nehody, budete mít důkazní materiál, který může ušetřit mnoho peněz i starostí.

Tyto kamery jsou už ale o něco dražší, protože aby měly smysl, musí mít větší rozlišení a větší úhel záběru. Vyplatí se tedy hlavně lidem, kteří často jezdí autem. Dalším typem je duální kamera do auta, která snímá jak přední, tak i zadní část vozidla.

4 tipy na kamery do auta z AliExpressu

Chcete-li najít tu nejlepší kameru do auta, prohlédněte si náš výběr 4 tipů z čínského eshopu AliExpress. Pro každého se zde najde něco.

Hippcron - levná couvací kamera do auta

Šikovná mini kamera Hippcron ušetří svým uživatelům nervy i námahu. Díky ní už nebudete muset mít strach při couvání. A co je na tom nejlepší? Stojí jenom 5-10 dolarů (120-240 korun). A s až 5 % cashbackem ji pořídíte ještě levněji.

Kamerka je přirozeně odolná vůči vodě i teplu a její montáž je snadná. Stačí ji přidělat třeba k poznávací značce. A jaké má tato roztomilá kamera do auta recenze? Téměř jenom ty pozitivní a je jich na 3 500!

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena150 Kč
Cena s cashbackem142,5 Kč

TIP: Kupujete další příslušenství pro svého miláčka? Podívejte se na stránku Auto & moto, kde najdete celou řadu výhodných obchodů s cahsbackem.

Zpětné zrcátko, obrazovka i kamera v jednom

Zajímavým typem kamery do auta je model E-ACE Full HD. Tuto kameru přiděláte pomocí nástavce ke zpětnému zrcátku a máte vystaráno. Z jedné strany přístroje se nachází kamerka, z druhé strany zrcátko a miniaturní obrazovka v jednom.

Kamera hlídá auto, i když je zaparkované, a má rozsah 170 stupňů, takže částečně zachytí i to, co se děje na boku vozidla. Pořídit ji můžete za 20 až 30 amerických dolarů (460-690 korun), s cashbackem o něco levněji.

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena500 Kč
Cena s cashbackem475 Kč

★ Nejlevnější povinné ručení od Tipli ★

I když máte kameru v autě, povinnému ručení se nevyhnete. Jak ale sehnat to nejvýhodnější? S tím vám poradíme! Díky našemu srovnávači si můžete vybrat to nejlepší povinné ručení ze všech. Stačí zadat několik osobních údajů, informací o autě a je hotovo!

Sjednat výhodné povinné ručení »

Luxusní přední kamera ovládaná hlasem

TIP: Máte problémy s cizími jazyky? Přeložte si AliExpress do češtiny. Tipli připravilo návod, jak na to.

Junsun - duální kamera i chytrý telefon

Přístroj Junsun E31 v sobě spojuje více funkcí, nejen kameru. Jde v podstatě o chytrý telefon, díky kterému můžete telefonovat, surfovat na internetu nebo hrát hry.

dvě kamery, jednu vzadu a jednu vpředu, plus celou řadu velmi šikovných funkcí. Například mapy, kompas nebo rádio.

Výhodou je také luxusnější design, který zapadne skoro do každého interiéru. Zařízení se upevňuje pomocí magnetů a cena se pohybuje kolem 120 až 130 dolarů (2800-3000 korun).

Základní cena
Cena s cashbackem
Základní cena3 000 Kč
Cena s cashbackem2 850 Kč

Další prodejci kamer do auta s cashbackem

Nejen Aliexpress nabízí kvalitní a levné kamery. Koukněte se i na další obchody, ve kterých díky cashbacku ušetříte ještě více peněz.

Prohlédnout další obchody »

Související obchody

AliExpress, GearBest, Banggood, eBay.com, Alza

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se