Nejkrásnější plesové šaty aneb Získejte za málo peněz hodně muziky

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Plesová sezóna je v plném proudu. Je tedy načase pořídit si nové plesové šaty. Že za ně nechcete utratit tisíce korun? To ani nemusíte. My totiž moc dobře víme, jak společenské šaty koupit levněji.

Každá žena se chce na plese blýsknout vytříbeným outfitem. Určitě nechce přijít v šatech, které si na stejný ples brala před rokem. Nová plesová sezóna by se tak měla nést ve znamení nových plesových šatů.

Zvláště pokud si na sebe šaty berete jen párkrát, asi za ně nebudete chtít utratit několik tisíc korun. To ale ani není nutné. Krásné plesové šaty je možné získat i za velmi příznivé ceny. Kde se dá plesová móda pořídit výhodněji, to vám hned prozradíme.

Plesové šaty dlouhé

Chcete být královnu každého plesu? V tom případě pro vás budou dlouhé plesové šaty tou správnou volbou. Promění vás totiž v opravdovou dámu na úrovni.

černé plesové šaty dlouhé, růžové plesové šaty dlouhé, červené plesové šaty dlouhé

Dlouhé plesové šaty z vás udělají opravdovou dámu. Na foto (zleva): Černé maxišaty ZOOT (2 239 Kč), Růžové maxišaty ZOOT (2 599 Kč), Červené maxišaty ZOOT (2 099 Kč)

Kde koupit dlouhé plešové šaty levně?

Věděli jste, že pokud objednáte plesové šaty z obchodů, které najdete na Tipli, získáte z každé objednávky peníze zpět na účet? Dlouhé plesové šaty levně seženete například v obchodech ZOOT, Orsay, BonPrix, i-moda nebo třeba Answear.

Proč nakupovat na ZOOT?

Nakupování na ZOOT má hned několik výhod. Tou největší je určitě možnost vyzkoušení oblečení na pobočkách, kam vám bude zcela zdarma doručeno. Kromě toho ZOOT pro své zákazníky velmi často připravuje výprodeje a další akční nabídky.

Plesové šaty krátké

Pokud se zrovna nechystáte na galavečer do nejlepšího hotelu ve městě, na většinu událostí vám budou stačit i krátké plesové šaty. Opět vám velmi dobře poslouží ZOOT, který nabízí třeba stylové červené šaty se spadlými ramínky.

červené krítké šaty se spadlými rameny, šifonové šaty, koktejlové šaty BonPrix

V krátkých plesových šatech můžete protančit celou noc. Na foto (zleva): Červené šaty ZOOT (1 999 Kč), Šifonové šaty Orsay (1 199 Kč), Koktejlové šaty BonPrix (1 699 Kč)

Kde koupit krátké plešové šaty levně?

Věděli jste, že pokud objednáte plesové šaty z obchodů, které najdete na Tipli, získáte z každé objednávky peníze zpět na účet? Krátké plesové šaty levně seženete například v obchodech ZOOT, Orsay, BonPrix, i-moda nebo třeba Answear.

3 tipy, jak koupit plesové šaty levně

Chcete být hvězdou večera, a přesto za šaty neutratit více než 1 000 Kč? Žádný problém! My totiž dobře víme, kde pořídit opravdu levné plesové šaty.

  1. AliExpress.Pokud do vašeho plesu ještě zbývá dostatek času, můžete prohledat oblíbený AliExpress, kde se to levnými společenskými šaty jen hemží.
  2. České e-shopy. I v českých e-shopech ale najdete hodně modelů, které vám neudělají vítr v peněžence. Stačí jen hledat. Při našem pátrání jsme objevili černé šaty ze ZOOT za 639 Kč nebo fuschiové šaty z BonPrix za 599 Kč.
  3. Slevové akce a kupony na Tipli. Každý den pro vás sledujeme zajímavé akce a slevové nabídky. Dnes jsme pro vás našli přes 20 kuponů a slev, které by se vám mohli líbit.
Plesové šaty

Společenské šaty levně koupit jde!. Na foto (zleva): Modré šaty AliExpress (288 Kč), Černé šaty ZOOT (639 Kč), Fuchsiové šaty BonPrix (599 Kč)

Tajemství, jak koupit šaty levně

Pokud chcete nakupovat (nejen šaty) výhodněji, budete potřebovat spolehlivého parťáka, který vám pomůže ušetřit. A nemáme na mysli, abyste šaty chtěly proplatit od svého přítele nebo manžela. Raději zkuste casback portál Tipli, se kterým získáte odměnu z každého nákupu.

Začít nakupovat výhodněji

Související obchody

AliExpress, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se