Jak zútulnit domov? Vsaďte na dekorace

Tipy k nákupu 11. 5. 2022

Přemýšlíte o zútulnění svého domova drobnou dekorací? Máte rádi nejrůznější doplňky do bytu a zajímá vás, co momentálně letí? Máme pro vás spoustu tipů, jak vyzdobit svůj domov.

Chcete si něčím dozdobit domov? Máte doma spoustu volného místa, které byste chtěli nějak doplnit, aby byt nepůsobil tak prázdně? Představujeme vám 5 různých dekorativních stylů, v jejichž duchu si můžete byt vyladit do dokonalosti. Inspirujte se našimi bytovými dekoracemi.

Jarní dekorace

K jarnímu počasí neodmyslitelně patří květiny a svěží barvy. Vyzdobte si byt něžnými jarními dekoracemi, které ho prozáří. Vsaďte na dekorativní nádobí, vázy s květinami nebo obrazy. Své kouzlo má i jemná květinová vůně.

Tipli TIP: Až do 14.5. můžete u příležitosti Dne Matek v Butlers získat poukaz na 100 Kč na další nákup při nákupu nad 499 Kč.

Nejkrásnější dekorace pro váš byt 1

Nástěnné hodiny Levandule (249 Kč) pořídíte ve 4home, Nástěnnou zrcadlovou skříňku (1 190 Kč) pořídíte v Butlers, BANQUET Talíř desertní (65 Kč) pořídíte v Nábytek FORLIVING

Tip: Krásné produkty pro zútulnění domova pravidelně nabízí Banquet leták.

Květinová dekorace

Květiny oživí váš byt. Ať už nedáte dopustit na pár živých tulipánů ve váze, nebo raději dáváte přednost umělým květinám, které vydrží, aniž byste se o ni museli starat. Květiny vás přiblíží přírodě a vás domov prosvětlí, jako nic jiného.

Nejkrásnější dekorace pro váš byt 1

Konvalinky svazek (149 Kč) pořídíte v Butlers, Truhlík samozavlažovací (99 Kč) pořídíte ve 4home, Krabičku květin růžová LILIS (308 Kč) pořídíte ve Florea, Modřenec (199 Kč) pořídíte v Butlers

Vintage dekorace

Potrpíte si na jedinečný vintage styl, skrz který k vám dýchne historie? Pak vsaďte na drobnosti v mosazném provedení a tmavých odstínech. Čím zašleji věc vypadá, tím lépe – evokuje to totiž častou používanost a jedinečnou minulost předmětu. Přitom se nemusíte trmácet do žádného starožitnictví a přehrabávat se spoustou starých věcí – vintage dekorace jsou poslední dobou nesmírně populární a nejdete je ve spoustě obchodů.

Nejkrásnější dekorace pro váš byt 3

Kovové hodiny s teploměrem Vintage (599 Kč) pořídíte ve 4home, EVERGREEN Květináč (119 Kč) pořídíte v Butlers, Skleněný rozprašovač (149 Kč) pořídíte ve 4home

Minimalistická dekorace

Pokud jste skromní a potrpíte si na jemnou neokázalou eleganci a zdobnosti omezené na nezbytné minimum, pak jsou pro vás minimalistické dekorace tou pravou volbou. Jejich předností je totiž užitnost a jednoduchost.

Nejkrásnější dekorace pro váš byt 4

Designové nástěnné hodiny (4 580 Kč) pořídíte v Nábytek FORLIVING, Mísu Tokio (239 Kč) pořídíte ve 4home, Vázu na zem Amalia (1 990 Kč) pořídíte v Butlers

Moderní dekorace

Milujete nejnovější trendy? Vsaďte na moderní dekorace - obklopte se skleněnými a ocelovými doplňky a tlumenými odstíny. Váš byt bude rázem vypadat jako ze stránek časopisů o bydlení. Své kouzlo udělá i jedinečná dekorace na zeď v podobě jemné tapety nebo samolepky na zeď.

Nejkrásnější dekorace pro váš byt 5

Rámeček na fotografie (399 Kč) pořídíte v Tchibo, Obraz – Zatmění (1 290 Kč) pořídíte v Nábytek FORLIVING, Blomus Mísa oválná Ondea (2 995 Kč) pořídíte ve HomeIn

Tip: Krásné a cenově dostupné dekorativní produkty nabízí také Banquet leták

Související obchody

Nábytek FORLIVING, BUTLERS, 4Home, SCONTO Nábytek, Mall.cz, M-BYT nábytek

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se