Nebojte se módy! Haloweenská elegance z BIBLOO

Tipy k nákupuMóda 5. 11. 2021

Děsí vás představa prázdné skříně a zároveň trochu tápete, čím ji teď na podzim zaplnit? Inspirujte se tajemnou halloweenskou elegancí!

Čarujte s basic kousky

Ať už dáváte přednost světlým odstínům, nebo stojíte na temné straně módy, jednobarevná bunda a košile se vám neztratí. Nesmrtelná kombinace black & white vám udělá službu v práci i během volných chvil ve městě. Vykouzlete svůj kontrastní outfit třeba s oblíbenými značkami TWINSET.

Košile Tommy Hilfiger, bunda TWINSET

bunda TWINSET

Strašlivě působivé detaily

Potrpíte si na elegantní černou? Co takhle oživit ji detailem, za kterým se každý otočí. Třásně, kovové ozdoby nebo netradiční zapínání dají jednobarevnému outfitu jiskru. Troufnete si být středem pozornosti, nebo půjdete cestou rafinovaných drobností?

Sukně, bunda a boty TWINSET

boty – vše TWINSET

Nebezpečně chic s krajkou

Máte kuráž jít s kůží na trh. Poloprůsvitná krajka vám pomůže rozbít záplavu vaší oblíbené černočerné variace. Dejte jí nádech tajemství třeba díky vkusně poodhaleným ramenům. Halenek se zajímavě řešenými rukávy máme spoustu!

Halenka TWINSET

22% haloweenská sleva na všechny novinky z kolekce podzim/zima 2019 přímo láká k módním experimentům. Stačí jednoduchá on-line objednávka na BIBLOO a doručení balíčku máte zdarma. Pozor, akce končí 31. října!

Související obchody

BIBLOO

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se