Nalaďte sportovního ducha s Monkey Sports!

Tipy k nákupuHobby a zábava 10. 11. 2021

Zapracovali jste na kondici a technice hry, ale pořád nemáte vhodné sportovní vybavení? Nenechte si výhru proplout mezi prsty a nakupujte Monkey Sports oblečení a doplňky. Monkey Sports připraví na hřiště každého hráče!

Monkey Sports je internetový obchod, ve kterém najdete originální sportovní oblečení a hlavně vybavení pro pořádné sportovce. Podobné zboží není jen tak k sehnání v jiných obchodech. Chcete být dobrý hráč a získat pohár pro tým? Oblékněte se do vybavení od Monkey Sports a nastřílejte další góly.

Chcete se zlepšovat, ale hokejka se po pár zachycení puku láme, boty podkluzují na trávě nebo rukavice nesedí na zápěstí? Všechny sebemenší detaily mohou limitovat lepší výkon při hře. Potřebujete novou výzbroj? Pokud ano, podívejte se na stránku Monkey Sports a vyberte si ideální vybavení pro sport, který hrajete.

Monkey Sports vybavení

Na webových stránkách Monkey Sports najdete potřebné vybavení pro hokej, baseball a lakros. Pro naši zem trochu netradiční sporty, ale jejich obliba stále stoupá. Obchod má ústředí v Kalifornii a USA, kde vyrůstali největší elity sportu. Vybavení od MonkeySports.com je tou nejlepší volbou!

Máte přehled o probíhajících slevách?

Ušetřete z nákupu sportovního oblečení! Obchody na Tipli poskytují při nákupu cashbaback. Zaregistrujte se zdarma na Tipli a část peněz se vám vrátí zpět. . Nenechte si ujít probíhající slevy a novinky.

Akční slevové kódy

Monkey sports slevový kupón

Sport je drahá záležitost, pokud se mu věnujete naplno. Zaplatit tréninky na hřišti a pak další tréninky ve fitku, investovat do zdravé stravy, věnovat tomu čas a hlavně neuhnout z cesty. Monkey Sports se snaží poskytnout kvalitní zboží za přijatelné ceny. Sledujte novinky na webu nebo se zdarma zaregistrujte na Tipli a získejte Monkey Sports slevový kód. Využijte lákavých slev a nakupujte výhodně.

Monkey Sports hokej

Rychlá hra a pořádná dřina. Ať už bojujete v poli nebo bedlivě sledujete puk z brány. Monkey Sports má vybavení pro každého! Vyzkoušejte si tuto helmu, která skvěle tlumí nárazy. Jde o druhý nejlepší model CCM Fitlite pro sezónu 2018/2019. Technologie D3O dokáže reagovat na změnu intenzity, měkká výstelka rozloží menší tlak a chránič se postará o absorpci silných nárazů. Nejlepší ochrana hlavy, jakou si můžete přát!

monkey sports

Tip: Jak oživit trénink? Zkuste online cvičení, při kterém si vystačíte například s kuchyňskou židlí, gaučem a místo činek si vezměte naplněné lahve s vodou. Brzy poznáte, že pálit tuky se nemusí jen ve fitku.

monkey sports lakros

Monkey Sports lakros

Boty New Balance Freeze jsou vytvořeny pro ostrou hru. Poskytují vynikající boční podporu pro prudké pohyby na hřišti. Prokličkujete kolem každého protivníka, protože tyto boty podrží nohu na správném místě. Polstrovaná pata zvyšuje pohodlí, umožňuje pohyb chodidla, ale speciální systém boty se postará o to, aby noha uvnitř neklouzala. Poskytují skvělou kombinaci flexibility, stability a přilnavosti. Bezkonkurenční pohybová trakce a rotační uvolnění!

Tip: Pilně cvičíte, ale ne a ne shodit faldy na břiše? Neexperimentujte se stravou a zkuste vyvážený jídelníček. Zdravá Keto dieta pomáhá do jídelníčku zařadit pouze prospěšné potraviny a odnaučí každého mlsouna chuti na sladké. Vyhnete se tak rychle dodaným cukrům, které jsou pro naše tělo jen zdroj energie, ale nepřináší žádné tělu prospěšné živiny. V dietě zkuste přílohu nahradit bulgurem, který obsahuje řadu minerálů. Vyzkoušejte bulgur recepty, které jsou chutné a velmi jednoduché!

Monkey Sports baseball

Ženy vynikají v mnoha sportech a umí pořádně zabojovat v baseballu i softballu. S rukavicemi Rawlings Liberty nepustí žádný vystřelený míček, protože jsou navrženy pro lepší úroveň kontroly a pohodlí. Softball je dynamická hra, která potřebuje pohotové jednání. Díky konstrukci s ruční otvíráním a úpravou prstů se mohou plně přizpůsobit hráčům a zvýšit jejich výkon. Vyvážená kombinace bílé, černé a modré barvy bude hráčkám velmi slušet.

monkey sports baseball

Kde nakoupit sportovní vybavení?

Nakupujte sportovní vybavení, speciální obuv a pohodlné oblečení výhodně! S Tipli vám poradíme jak ušetřit za nákup. Stačí se zaregistrovat na Tipli a nakupovat s cashbackem. Část peněz se vám vrátí zpět do vaší peněženky.

  • Decathlon – veškeré vybavení, které dělá dělá lidem sport dostupnější
  • SportsDirect – nabízí kvalitní oblečení od známých značek
  • inSPORTline – zacvičte si na posilovacích strojích a trenažerech
  • Sportobchod – od sportovního vybavení, oblečení po výživu

Související obchody

Sportega, inSPORTline, SportsDirect.com, Sportinator

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se