Nakupujeme oblečení na eBay: Maminky s dětmi

Tipy k nákupuRodiče a děti 10. 11. 2021

Děti rostou jako z vody – ať jsou ještě u maminky v bříšku nebo dávno na světě. Prozkoumávají svět a různá místa, kdy jejich oblečení musí vydržet nejen lezení po zemi, ale také předkrmy na tričku a další nástrahy světa. Kde nakupovat oblečení pro miminka, když z něj vyrůstají tak rychle? Přece na eBay!

Na eBay je naštěstí obrovský výběr dětského i těhotenského oblečení – stačí si jen vybrat, co se vám zalíbí nejvíc.

✩ TIP: Pamatujte na to, že chvilku trvá, než vám zboží z eBay přijde – nakupujte tedy v předstihu.

Jak vybrat na eBay správnou velikost?

Vždy se ujistěte, že si z roletky po pravé straně zaškrtáváte správnou velikost oblečení a přesně tu variantu, kterou chcete. Vyhnete se tak pozdějším nepříjemnostem.

ebay nakupování

Níže u popisu konkrétního zboží najdete i rozměry, které dané velikosti odpovídají, případně mezinárodní tabulku velikostí. Nenechte se zmást a vždy hlídejte, zda velikost 40 skutečně znamená 40.

ebay velikosti

Pokud vybíráte oblečení pro děti podle kategorií na eBay Fashion (Móda) → Kids & Baby) (Děti a miminka), setkáte se s dvojím označením stáří dítěte – jednak stáří podle měsíců (Months), jednake podle let (pro které na eBay používají označení „T“ - když se tedy setkáte s velikostí 3T, znamená to 3 roky).

eBay slevy nejen na dětské oblečení

Všichni to znáte - děti potřebují každou chvilku nové tričko, nové kalhoty, botičky nebo šatičky. Každý by nejraději nakupoval dětské oblečení se slevou. Využijte eBay slevy a nakupujte chytře!

Těhotenské oblečení

Sháníte levné oblečení nejen pro miminka, ale také pro sebe? Dámy v očekávání bohužel na eBay samostatnou kategorii nemají, zadejte tedy vyhledávání Maternity clothes (těhotenské oblečení), popřípadě k tomu dopište T-shirt (Tričko), Pants (Kalhoty) nebo Dress (Šaty).

TIP: Velký výběr kvalitního blečení za nízké ceny nakoupíte také v novém internetovém obchodě About You.

Těhotenská trička

těhotenská móda ebay

Jen to, že vám devět měsíců poroste bříško, neznamená, že nemůžete být i nadále kočka! Volte volnější střihy, v nichž si nebudete připadat stísněně a nepohodlně.

Koupit tričko na eBay

Těhotenské kalhoty

těhotenské kalhoty ebay

Vybírejte těhotenské kalhoty tak, aby vás nikde netlačily a ideálně se přizpůsobily vašemu rostoucímu bříšku. Zvlášť za nepříznivého počasí dbejte na to, abyste byla správně v teple a nenastydla se.

Koupit kalhoty na eBay

Těhotenské šaty

těhotenské šaty ebay

V jarních a letních teplých měsících jsou zaručeně nejpohodlnější volné šaty. Nikde vás nebude nic tlačit a zároveň jako byste vypadla z časopisu s těhotenskou módou.

Koupit šaty na eBay

Oblečení pro děti

Víme, kde sehnat dětské oblečení levně - když vám totiž za dva měsíce dítě vyroste z celého svého šatníku, je problém neustále kupovat něco nového.

Oblečení pro kojence

oblečení pro miminka ebay

Oblečení pro miminka se kupuje jedna radost. Dítě totiž zatím nemá žádné přání na to, jaké postavičky by se mu na oblečení líbily, a můžete si ho tak vystrojit tak roztomile, jak jen chcete. Myslete vždy na to, aby kojenecké oblečení miminku správně sedlo - neškrtilo ho ani nebylo příliš volné.

Koupit kojenecké oblečení

Oblečení pro batolata

dětské oblečení ebay

Vaši drobečci začínají lézt, chodit a objevovat svět. Oblečení pro batolata by proto mělo něco vydržet a neprodřít se na kolenou po první výpravě po koberci nebo prvním pádu.

Koupit oblečení pro batolata

Oblečení pro předškolní děti

oblečení pro děti

Ve školce začínají první přátelství a první lásky, tak začněte své dítě hezky parádit. Jakmile na sobě bude mít oblíbenou dětskou postavičku, třeba roztomilé šaty Minnie nebo mikinu se Spidermanem, bude rozhodně za hvězdu.

Koupit oblečení na předškoláky

Oblečení pro školáky

dětské oblečení

První aktovky, penály a písanky. Konečně se růst vaší ratolesti trochu zpomalil a víte, že jí nové oblečení chvilku vydrží. Proto vsaďte na kvalitní materiály a praktické střihy, které se jen tak neobnosí. Vždyť víte, kolik pobíhání a hrátek musí oblečení snést!

Koupit školácké oblečení na eBay

✩ TIP: Potřebujete nové dětské oblečení a už včera bylo pozdě? Poohlédněte se také po tuzemských obchodech, kde zaručí rychlé dodání - doporučujeme například Feedo!

Kde koupit levné dětské oblečení?

Děti neustále rostou jako z vody, batolí se a díky své zvídavé povaze se často dostanou na místa, kde je samá špína a prach. Nové oblečení je prostě nutnost. Ale kde ho sehnat nejlevněji?

  • Proděti.cz - Ráj pro maminky i tatínky, kde najdete vše pro miminka a děti, co by jen mohli potřebovat.
  • Mimulo - Potřebujete autosedačku? Oblečení, kočárek nebo nábytek pro miminko? Zkuste obchod Mimulo.
  • Mami tati - Každou drobnost, kterou potřebujete k potěšení vašeho uzlíčku štěstí, najdete právě tady!

Související obchody

eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se