Nakupte kryty na mobil výhodně na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Stylový design i ochrana mobilu v jednom? Máme pro vás tipy na vymazlené kryty, které váš mobil ozdobí i ochrání. Koupíte je za pár desítek korun na našem oblíbeném AliExpress. Poradíme s výběrem i nákupem a ještě vám vrátíme část peněz z nákupu zpět.

Pokud vás baví stylové a zároveň praktické kryty na mobil, budete na AliExpress ve svém živlu. Až tak moc, že se může stát, že se tu zaseknete na půl dne. Nám se to stává běžně. Proto jsme omrkli nabídku za vás. Víme, že čas jsou peníze - s námi šetříte obojí.

Naposledy jsme vás provedli nákupem obalů na telefon na eBay, dneska vás vezmeme na exkurzi na naše oblíbené online tržiště AliExpress. Čeká tu na vás nepřeberné množství krytů na mobil za bezkonkurenční ceny. Pokud si nevyberete tady, tak už nikde, to nám věřte. Nadšení budou milovníci minimalismu, elegance, originality i naprostých šíleností.

Než vyrazíte na nákupy zaregistrujte se zdarma na našem cashbackovém portálu Tipli a získejte část peněz z vašeho nákupu zpět. Pošleme vám je rovnou na účet! Že u nás registraci už dávno máte? Pak nebudeme dál zdržovat. Hurá na lov!

Jak vybrat ideální kryt na mobil?

Do vyhledávače na AliExpress stačí zadat "cover mobile", "phone case" nebo "phone cover" + ideálně také značku vašeho telefonu. Pokud si přecejen nebudete jisti, jestli bude vybraný kryt sedět na váš mobil, nebojte se zkontaktovat konkrétního prodejce. Přejeme příjemné kochání!

A tady už jsou naše tipy na kryty pro 3 nejoblíbenější značky smartphonů - Lenovo, Samsung a Huawei. Pokud vám některý z krytů padl do oka, ale máte jinou značku nebo model telefonu, nezoufejte a pořádně AliExpress prošmejděte - z naší zkušenosti se tu dá najít opravdu všechno.

AliExpress pouzdra na Lenovo

Kryty na mobil Lenovo výhodně na AliExpress

Malá ochutnávka krytů. Na AliExpress najdete velkou spoustu nádherných motivů i rozličných materiálů. Chcete vidět víc?

Omrknout další Lenovo kryty

AliExpress pouzdra na Samsung

Kryty na mobil Samsung výhodně na AliExpress

Nemůžete se rozhodnout? Nemusíte. Klidně si vyberte jedno pouzdro na pracovní schůzky, jedno na páteční večery a jedno třeba pro radost. Za cenu, kterou byste za podobný kryt zaplatili v kamenném obchodě, si na AliExpress pořídíte rovnou tři.

Koupit pouzdro na Samsung

AliExpress pouzdra na Huawei

Kryty na mobil Huawei výhodně na AliExpress

Máte vybráno? Ať už jo nebo ne, věřte, že tahle ukázka je jen miniaturní zlomek toho, co uvidíte v nabídce přímo na AliExpress.

Ulovit Huawei kryt

Související obchody

AliExpress, DealExtreme, GearBest, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se