Muziker.cz: Kdo nehraje s námi, hraje proti nám!

Tipy k nákupuHobby a zábava  |  Děti  |  Rodiče a děti 11. 3. 2022

Přemýšlíte, jak zabavit své děti? Jak jim ukázat, že se dá čas trávit zábavně i bez počítače? Nebo se sami chcete naučit hrát na hudební nástroj? Jen do toho! Obchod Muziker je inspirací pro všechny hudební nadšence.

Chcete trávit svůj volný čas něčím isnpirujícím, tvořivým a zábavným? Chcete poradit, jak bojovat proti stresu? Naučte se hrát na hudební nástroj!

V obchodě Muziker najdete vše potřebné, ať už jste se právě rozhodli pro nový koníček, anebo jste profesionál, který se hraním živí. Muziker nabízí veškeré produkty v prvotřídní kvalitě a na vybrané z nich se navíc může vztahovat také sezónní Muziker.cz sleva

Já nic, já Muziker!

Největší obchod pro muzikanty s názvem Muziker nabízí obrovský sortiment zboží - kytary, baskytary, klávesové hudební nástroje, bicí, DJ techniku, výbavu do nahrávacího studia i příslušenství pro jakýkoliv hudební nástroj.

Jak nakupovat levně? S Tipli!

Tipli cashback nabízí výhodné ceny oproti nákupu v kamenných prodejnách. Nakupujte levněji s cashbackem a nechte si vyplatit část peněz z nákupu zpět!

Jak funguje cashback?

✩ Potřebujete poradit od odborníka? Přemýšlíte, jaký hudební nástroj je pro vás ten pravý? Personál Muzikeru tvoří jen muzikanti s bohatými zkušenostmi, kteří jsou vždy připraveni ochotně pomoct. ✩

Muziker.cz: Hudbou proti stresu

Naučte se hrát na hudební nástroj! Zbavíte se tak stresu a užijete si plno zábavy. Vyberte si z 40 000 produktů od více než 520 světových a prémiových značek. Není třeba se obávat. Na všechny hudební nástroje a zvukovou techniku se v obchodě Muziker.cz vztahuje tříletá záruka a možnost vrátit zboží do 30 dnů bez udání důvodu.

muziker bicí set

Staňte se fanouškem Muzikeru a soutěžte o ceny ze světa hudebních nástrojů! Nechte se inspirovat a nalaďte se na tóny hudby!

Kde najdete pobočky Muziker Praha?

Kde hledat pobočky Muziker Praha? Navštivte například Muziker Anděl v nákupním centru na Smíchově nebo v OC Chodov. Nakoupit ale můžete také v Muziker Ostrava, Muziker Plzeň nebo Muziker Hradec Králové.

muziker kytara

Nechte se vést! Inspirujte se s Muzikerem

Měli jste jako děti sny o tom, že se stanete slavnými? Nikdy není pozdě začít! Vyzkoušejte různé hudební nástroje a najděte si ten, který vám sedne. Splňte si své dětské sny!

kytara fender

Klasická kytara Fender ze série Educational s vrchní deskou ze smrkového dřeva a zadní stranou z akátu. Vemte ji s sebou ke každému táboráku! V ceně 2 430 Kč je také pouzdro.

rolovací klávesy pro děti

Piano Mukikim Rock and Roll It Rainbow je ohebná, přenosná a skladná pomůcka pro děti, se kterou jim přiblížíte zábavný svět hudby. V ceně 1 490 Kč je instruktážní zpěvník.

bezdrátová sluchátka

Praktická bezdrátová sluchátka BML nabízí až 8 hodin přehrávání na jedno nabití pro dlouhé hodiny zábavy. Mají zabudovaný mikrofon a funkci hands-free. Koupíte za 840 Kč.

TIP: Prohlédnete si nabídku obchodu a vyberte skvělé dárky pro přítele nebo přítelkyni!

Nakupujte s Tipli a ušetřete!

Inspirujte se, vzdělávejte se, žijte svůj život na plno, protože bavit se je základ zdravého ducha.

  • Audiotéka.cz - Máte rádi knížky, ale na čtení nemáte čas? Pusťte si knihu do sluchátek cestou do práce!
  • Music-city - Ať už jste zkušený hudebník nebo začátečník, v tomhle obchodě seženete vše, co potřebujete ve světě hudby.
  • Kytary.cz - Hudba je Vaším životním stylem? Navštivte tento obchod a vyberte si z široké nabídky hudebních nástrojů.

Související obchody

Muzikant.cz, Muziker, Kytary.cz, Mall.cz, MUSIC-CITY

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se