MS v hokeji: Dopřejte si kvalitní přenos hokejového utkání

Tipy k nákupuRozvoz jídla 10. 11. 2021

I letos fandíme českému týmu na MS v hokeji 2018 a držíme palce v boji proti Slovensku, Švédsku, Švýcarsku, Rusku, Bělorusku, Francii a Rakousku. Jak si celý průběh hokejového mistrovství můžete zpříjemnit?

Mistrovství světa v hokeji je vždy velkou událostí, kterou si hokejoví fanoušci užívají na maximum. Jste jedním z nich a máte letos v plánu vychutnat si hokejové zápasy z vašeho obýváku? Máme pro vás několik tipů, jak si živé sportovní přenosy naladit na kvalitní televizi a k tomu ještě pár dalších.

mall hdr televize

HDR televize zobrazí více detailů

Chcete si dopřát opravdu kvalitní zápas nejen s přesným obrazem, ale i fantastickým zvukem ve vaší televizi? Vyberte si ze široké nabídky smart televizí u obchodu Mall.cz a nechte si vrátit až 8 % zpět z nákupu. Ultra HD televize se speciální technologií HDR dokáže obraz co nejvíce přizpůsobit vnímání lidského oka. To vám při sledování hokeje přiblíží zápas natolik, že si budete chvílemi připadat, že opravdu sedíte na samotném mistrovství světa v hokeji.

Zcela nový pohled díky OLED TV

Už jste slyšeli o OLED televizi s ještě živějšími barvami než kdy dříve, detailním stínováním obrazu a jeho vlastním osvětlením pro vyniknutí kontrastu mezi tmavými a světlými barvami? OLED televize díky 4K rozlišení dosahují dokonale kvalitního obrazu, který je pro přenos hokeje naprosto ideální.Vyberte si ze široké nabídky OLED televizí na Kasa.cz a získejte zpět až 8 % z nákupu.

OLED televize
smart televize

Chytřejší televize, než kdy dříve

Užijte si skvělou zábavu se Smart televizí a objevte spoustu nových funkcí a kanálů pro zpestření klasického sledování televize. Mimo poslech hudby si můžete prohlížet fotografie nebo si televizi propojit se svým smartphonem. Nestíháte svůj oblíbený pořad či zápas? Nevadí. Díky archivu si ho můžete zpětně přehrát, takže o nic nepřijdete. Vyberte si svou Smart televizi v nabídce Euronics.cz a využijte cashbacku až 7 % z nákupu.

Tipli TIP: Věděli jste, že díky Tipli získáte peníze zpět? Vyzkoušejte to na vlastní kůži! Kupte si novou televizi a nechte si poslat peníze zpět na účet. Přečtěte si více o tom jak cashback funguje.

Nestíháte zápas? Nevadí

Musíte trávit čas v práci zrovna v době, kdy Češi hrají o titul? Díky Lepsi.tv si můžete ve vaší televizi zápas přehrát i několik dní zpětně v HD kvalitě a podle potřeby pauzovat i přetáčet. Na výběr budete mít až z 81 stanic a navíc díky Tipli můžete získat 100 Kč zpět z nákupu.

Televize

Tipli TIP: Nevíte, co na sebe? Oblečte se na MS v hokeji stylově a vynikněte mezi ostatními.

Dobré jídlo a pití pro ještě lepší zážitek z mistrovství světa

Vyberte si přes Tipli.cz své oblíbené jídlo i pití a nechte si ho přivézt až na práh vašeho bytu. Navíc můžete ušetřit a nechat si vrátit několik % z nákupu. Nakoupit můžete například zde:

  • Hamham.cz - Nechte si ke sledování zápasu přivézt výbornou hotovku
  • Sushitime.cz - Kvalitně připravené sushi pro největší milovníky
  • Atoto.cz - Z čerstvých potravin si na sledování MS v hokeji připravíte vydatnou svačinu
  • Svet-piva.cz - Mistrovství světa v hokeji a výběr nejlepších piv je samozřejmostí
  • VinoVyhodne.cz - S dobrým vínem bude sledování hokeje větší zábava i pro dámy

Související obchody

SushiTime.cz, Okay.cz, Buď chlap, Svět piva, Euronics, VinoVyhodne.cz, Hamham.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se