Mountfield - bazény za neodolatelné ceny

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Mountfield si mezi prodejci bazénů a příslušenství pro zahradu i dílnu vysloužil své nenahraditelné místo. A není se čemu divit. Kvalitní služby, dlouhá záruka, prvotřídní servis i příznivé ceny. My vám navíc poradíme, jak na Mountfield akce a jak na nákupu ušetřit.

Mountfield je předním českým prodejcem bazénů, dílenského nářadí, zahradních potřeb a také zahradního nábytku nebo grilů. Pokud se na nadcházející sezónu chystáte něco z toho pořizovat, měli byste zpozornět. Vše můžete získat za velmi příznivé ceny.

Mountfield bazény: Připravte se na léto s předstihem

Největším hitem v sortimentu obchodu jsou bezesporu Mountfield bazény. V nabídce naleznete vše, co pro přežití parného léta potřebujete. Kopané i nafukovací bazény, se zastřešením i bez. Záleží jen na vás, čemu dáte přednost. Nechybí samozřejmě ani bazénové filtrace, bazénové vysavače nebo bazénové schůdky.

Bazén Quick Set, bazénové schůdky De Luxe, bazénový vysavač Mavix 4

Mountfield nabízí nejen bazény, ale také veškeré potřebné příslušenství.

V Mountfieldu samozřejmě dobře vědí, že stejně důležitá jako kvalitní příslušenství je i úprava vody. Proto byla do nabídky zařazena také bazénová chemie. A samozřejmě nemohli zapomenout ani na ty nejměnší, takže tady seženete i hračky do vody a další drobnosti.

Mountfield akce: 3 tipy, jak nakupovat výhodněji

Za kvalitu se často platí. A ne zrovna málo. Mountfield je však jiný. I ty nejkvalitnější produkty tady můžete pořídit za velmi příznivé ceny. Zvláště pokud využijete následující Mountfield akce.

1. Tip: Mountfield Kolo štěstí

Již od roku 1996 mohou zákazníci Mountfieldu někdy i několikrát ročně soutěžit s Kolem štěstí o výhodnější cenu svého zboží. Je to snadné. Stačí zatočit kolem, na kterém jsou umístěny atraktivní slevy. A pozor, tady vyhrává každý! Žádné políčko totiž není prázdné. Na ty největší šťastlivce čeká 100% sleva.

Mountfield Kolo štěstí

Mountfield každoročně pořádá akci s názvem Kolo štěstí, při které můžete získat až 100% slevu.

Poslední Kolo štěstí proběhlo na podzim 2017. Slevy se tehdy vztahovaly na veškerý podzimní a zimní sortiment. Kdy bude vyhlášeno Kolo štěstí v letošním roce, to zatím není známo. Až se tak ale stane, nezapomeňte si dojít pro svoji slevu. Třeba budete mít velké štěstí!

2. Tip: Mountfield 50 % na vše

Další velkou a oblíbenou akcí, kterou Mountfield pravidelně vyhlašuje, je "Mountfield 50 % na vše". Jedná se o posezónní výprodeje, kdy jsou všechny zahrnuté produkty zlevněné o 50 nebo i více procent.

3. Tip: Slevy a slevové kupóny Mountfield

Není nutné sledovat pravidelně stránky společnosti Mountfield, abyste se o akčních nabídkách dozvěděli. My v Tipli je totiž hlídáme za vás a pravidelně vás o nich informujeme. Stačí tak sledovat sekci slevy a kupóny nebo Tipli stránku obchodu Mountfield. A co víc, Mountfield pravidelně vydává svůj leták , ve kterém též najdete ty nejlepší výrobky za nejpříznivější ceny!

S Mountfieldem na HC Mountfield Hradec Králové

Mounftfield, to není jen svět výhodných nákupů, ale také zábavy pro všechny hokejové fanoušky. Mountfield je totiž hlavním partnerem hokejového klubu v Hradci Králové, který je po něm i pojmenován. To je určitě o důvod víc, proč by tady měli zejména fanoušci královéhradeckého týmu nakupovat.

Proč pro svůj nákup zvolit právě Mountfield?

Důvodů, proč zvolit právě Mountfield, je hned několik. Tím prvním je určitě široký sortiment zahrnující vše od zmíněných bazénů přes sekačky na trávu, křovinořezy nebo plotové nůžky až po zahradní nábytek, grily nebo sauny a vířivky. Pro úpravu zahrady i zasloužený relax tady zkrátka seženete úplně vše.

Benzinová sekačka Patriot, polohovací křeslo Flamingo, infrasauna Grenada

Sortiment společnosti Mountfield zahrnuje i sekačky na trávu, zahradní nábytek nebo velmi oblíbené infrasauny.

Moutfield dále disponuje prvotřídními službami a servisem. Kvalitou svých výrobků jsou si 100% jisti, proto je na většinu z nich nabízena záruka až 7 let. Samozřejmostí je také bezplatné doručení a následné sestavení některých produktů.

A když budete potřebovat náhradní díly nebo nějakou tu opravu? I v takovém případě je tady pro vás Mountfield a jeho značkový servis. Servisní středisko je součástí každé Mountfield prodejny. Opravdovým bonusem jsou poté bezplatné posezónní prohlídky a zvýhodněné ceny nezbytné údržby.

Nakupujte s Tipli výhodněji nejen v Mountfieldu

Už jsme zmínili, že pro vás pravidelně hlídáme akční nabídky i unikátní slevové kupóny našich partnerských obchodů. To ale zdaleka není všechno. V některých obchodech se můžete těšit i na příjemný cashback. Tak na to myslete, až se příště zase vydáte na online nákupy.

Další obchody

Související obchody

Kasa.cz, Euronics, BazenyShop.cz, Kärcher

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se