Moneta bank: Nízký úrok a Tom účet zdarma

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Potřebujete moderní internetové bankovnictví? Hodláte si půjčit a chcete nízký úrok? Hledáte banku, která nabízí vyspělou mobilní aplikaci? U Monety si například můžete založit účet, jehož vedení bude vždy zdarma. Seznamte se s nabídkou služeb Moneta Bank a zjistěte, zda nepokryjí vaše potřeby.

Jako ryze česká banka vznikla Moneta Bank v roce 2016 vstupem GE Money Bank na akciový trh a jejím přejmenováním. Do té doby ji vlastnila americká společnost General Electric. Provoz banky byl ale kontinuální a služby zákazníkům nebyly nijak narušeny. Kód Moneta Bank je 0600.

Moneta internetové bankovnictví a aplikace pro smartphony

Jedním z trendů Moneta Bank je digitalizace. Moneta chce být moderní bankou, která vychází vstříc současnému spotřebiteli. Proto se se zaměřuje na služby, které umožňují spravování financí z domova, resp. míst s internetovým připojením. Její hlavními řešení jsou internetbanking a aplikace pro chytré telefony.

Internet Banka

Internet Banka je webová aplikace pro internetové bankovnictví Monety. Po přihlášení můžete spravovat své účty, sledovat finanční historii, provádět bankovní převody a mnohé další. Moneta internetbanking také umožňuje sjednávání produktů online. Na pobočku ale budete muset, abyste si Internet Banku zařídili.

Smart Banka

Pro mobilní bankovnictví slouží aplikace Smart Banka. Jejím prostřednictvím zvládnete obdobné jako po internetu. Pomocí této aplikaci si můžete dokonce i otevřít účet. Bezpečnost aplikace zajišťuje PIN, který znáte jenom vy, a šifrovaná komunikace. Aplikaci můžete využít i pro platby mobilním telefonem.

Tom účet

Tom účet je jedním z nejoblíbenějších produktů Monety. Jedná se o běžný bankovní účet, s nímž máte ale zdarma spoustu výhod. Především je zadarmo vedení účtu, a to na rozdíl od mnoha jiných bank úplně bez podmínek, takže na něj dosáhne každý. Cestovatelé využijí bezplatné výběry ze všech bankomatů v zahraničí. V ČR neplatíte za výběry z Moneta bankomatů a za platební příkazy podané elektronicky. Moneta nabízí ale ještě další, specializované účty.

Tom účet

Další Moneta účty:

  • Studentský účet – bez poplatků
  • dětský účet – bez poplatků a s výhodným spořením
  • cizoměnový účet – pro ty, kteří provádí transakce nejen v korunách

Moneta Bankomaty a pobočky

Ačkoliv Moneta sází především na digitální bankovnictví, nabízí stále širokou síť poboček a bankomatů. Nejste tak odkázáni jen na informace na internetu a svou znalost účetnictví, ale můžete se poradit osobně s odborníkem a bankovní produkty sjednat v kanceláři. Hotovost budete mít k dispozici neustále. Moneta má více než 600 bankomatů, kterou navíc neustále rozšiřuje. Bankomaty jsou moderní a pro výběr můžete použít i bezkontaktní platební nálepku.

Nízký úrok s půjčkou od Monety

U Moneta půjčky na cokoliv začíná úroková sazba od 4,9 %. Vyřízení půjčky online nebo v mobilní aplikaci je zdarma. Když půjdete pro půjčku na pobočku nebo budete telefonovat, platíte jednorázový poplatek přes 1 000 korun. Zaplatíte také za předčasné splacení půjčky. Potřebujete-li peníze na bydlení, je výhodnější hypotéka. Moneta nabízí hypotéku s úrokem od 2,06 %.

Praktické Moneta služby

Ke většině účtů dostanete automaticky debetní kartu VISA nebo MasterCard. Pořídit si můžete ale i kreditní kartu MoneyCard Smart. S oběma typy karet můžete získávat další výhody, jako třeba vrácená procenta z plateb. Moneta nabízí také věrnostní program bene+, v jehož rámci získáváte bonusy za platby kartou u partnerů.

Moneta Auto

Když potřebujete koupit automobil, pomůže Moneta Auto. Financovat můžete vůz nový či ojetý nebo pomocí speciálního úvěru i koupi na inzerát či od známého. Výhodné řešení má Moneta také pro motorkáře. Konkrétní nabídku vypočítáte pomocí autoKALKULAČKY na webu Monety.

Konakt:

Související obchody

mBank, Zonky, pojisteni.cz, Allianz pojišťovna

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se