Módní peklo nebo trendy? Oblečení, které letos rozhodně (ne)nosit

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Jaké módní outfity zvolit v roce 2018? Mezi trendy vládne oranžová nebo dávno zapomenuté ledvinky. Prohlédněte si, společně s námi, ty největší módní trendy letošního roku.

Letošní rok bude rokem protikladů. Trendy budou jak výstřední modely, tak i "obyčejné" květinové šaty. Pokud zvolíte oranžové oblečení nebo sáhnete po plastových doplňcích, chybu rozhodně neuděláte!

Dobrá zpráva je, že letos určitě nemusíte obměňovat celý šatník. Brzy zjistíte, že některé z následujících módních hitů už pár let odpočívají ve vaší skříni a čekají na svou příležitost, která právě přichází. Máme na mysli třeba poněkud zapomenuté ledvinky, které se opět vracejí na výsluní. Ale o tom až za chvíli.

Oranžová do každého šatníku

Doby, kdy jsme se s oranžovým úborem setkávali pouze v amerických seriálech z vězeňského prostředí, jsou pryč. Teď je tady móda inspirovaná devadesátkami a svůj prostor získává právě i oranžová móda, kterou nabízí oblíbený český eshop ZOOT, nebo třeba zahraniční Primark.

MÓDNÍ TIP: Zásadní význam bude mít styl matchy-matchy - outfit sladěný do jedné barvy. Oranžový tak nemusíte mít pouze top, ale třeba i kalhoty nebo rovnou celý overal. Krásný a cenově dostupný oranžový overal najdete například na AliExpress.



Módní trendy

Nejen oranžové oblečení koupíte nejlevněji na Tipli. Na foto (zleva): Body ZOOT (1 069 Kč), Svetr ZOOT (1 229 Kč), Overal AliExpress (318 Kč)

Pruhy, pruhy a zase jenom pruhy

Pruhy jsou klasikou, která módní návrháře zřejmě jen tak neomrzí. A nás také ne. Ze svého šatníku je tak nemusíte vyřazovat ani v letošním roce. Volte spíše svislé a šikmé pruhy, ty vodorovné tolik oblíbené nejsou.

K pruhovaným šatům zvolte kovové náušnice v abstraktních tvarech. Na velké kruhy naopak zapomeňte, ty raději na pár let uložte.

Módní trendy

Pruhy zaplavily módní butiky. Nabízí je ZOOT, BonPrix nebo Butikovo. Na foto (zleva): Šaty ZOOT (1 199 Kč), Pouzdrové šaty BonPrix (399 Kč), Šaty AliExpress (299 Kč)

Buďte za dámu ve slušivém kostýmu

Ani elegantním kostýmům prozatím neodzvonilo a i v letošním roce si vybojovaly své místo ve světě módních trendů. Hitem jsou kalhotové kostýmy v neutrální šedé barvě, které se hodí snad úplně kamkoliv. Kalhotový kostým si můžete sestavit i na ZOOT, kde najdete společenské kalhoty i dámská saka.

Módní trendy

Získejte cashback od Tipli a pořiďte si kalhotové kostýmy ze ZOOT, BonPrix nebo Orsay levněji. Na foto (zleva): Kalhotový kostým BonPrix, 999 Kč; Sako ZOOT, 1 079 Kč; Kalhoty ZOOT, 399 Kč

Rozkveťte spolu s jarem

Není to jen luční kvítí, které spolu s jarními paprsky ukáže své barvy. Rozkvést můžete i vy. Stačí jen sáhnout po oblečení ozdobeném motivem květů. Pokud zvolíte rovnou orientální motivy, budete opravdovou hvězdou. Pro květované šaty spěchejte do ZOOT výdejny radosti

Módní trendy

Rozkvetlo i Tchibo, pozadu nezůstal ani ZOOT. Na foto (zleva): Šaty Tchibo (699 Kč), Šaty ZOOT (1 149 Kč), Šaty ZOOT (1 499 Kč)

Ledvinky jsou zpět

Nemožné se stalo skutečností. Milované i nenáviděné ledvinky jsou zpět. Objevily se i na přehlídkách předních světových návrhářů, takže je to jasné. Ledvinku letos prostě musíte mít! Koupíte je skoro ve všech obchodech. Ať je to AliExpress, Answear nebo Pull and Bear.

Módní trendy

Ledvinky slaví comeback ve velkém stylu. Na foto (zleva): Ledvinka ZOOT (1 829 Kč), Ledvinka ZOOT (459 Kč), Ledvinka Answear (629 Kč)

Plast jako doplněk? Proč ne!

O tom, že plasty nepatří jen do kontejneru, ale třeba i na přehlídkové molo, nás přesvědčil Chanel se svou jarní kolekcí. Tady totiž plast sehrál poměrně velkou roli a stal se tak jedním z trendů pro následující rok.

K plastovým doplňkům zvolte pořádně třpytivé botky. Pokud máte doma roztomilé, chlupaté střevíčky, které frčely loni, je na čase je na pár let zase pěkně uložit do krabice a nechat je spát.

Módní trendy

Batohy i jiné plastové doplňky pořídíte nejlevněji na AliExpress. Na foto (zleva): Fialový plastový batoh (230 Kč), Průhledný batoh (367 Kč), Černý plastový batoh (144 Kč)

Nakupujte oblečení se slevou až 10 %

Pokud chcete sehnat oblečení online, poradíme, v jakých obchodech ušetříte nejvíc. Stačí se zaregistrovat na Tipli, prokliknout do partnerského obchodu - za každý nákup pak získáte část peněz z ceny zpět na účet ve formě cashbacku!

  • About You - ušetřete v novém eshopu až 10 % z původní ceny.
  • Astratex - kvalitní a moderní oblečení s cashbackem 7,5 %.
  • BIBLOO - oblečení a módní doplňky s cashbackem 3 %.

Související obchody

AliExpress, Answear, ZOOT, Bonprix

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se