Milujete parfémy a líčení? Navštivte obchod Sephora!

Tipy k nákupuKosmetika 10. 11. 2021

Děláte si občas radost nějakým parfémem nebo máte zrovna náladu na změnu rtěnky? Pak zavítejte na Sephora eshop! Sephora je tu pro vás s populárními vůněmi, makeupem a ostatní zkrášlovací drogerií, vyberte si to pravé pro vás nebo vaší polovičku.

Sephora je rájem nejen pro ženy. Její sortiment se skládá z předních kosmetických značek a autentické značky Sephora. Na své si přijdou milovníci líčení a exkluzivních parfémů. Radost ale můžete udělat i vaší drahé polovičce.

Sephora eshop je zde pro vás s lákavými nabídkami, slevami a řadou kategorií, ze kterých můžete vybírat. Ať už sháníte něco pro líčení, péči o pleť, tělo nebo vlasy, na eshopu vše snadno najdete. Na internetovém obchodu si také můžete zobrazit právě probíhající slevy a výprodeje!

Výhody nakupování na Sephora eshop

Na Sephora.cz nakoupíte výhodně. Obchod si pro vás připravil lákavé nabídky ke každému nákupu!

  • 3 vzorky zdarma k objednávce
  • Doprava zdarma od 1550 Kč
  • Dárkové balení zdarma
  • Snadné vrácení zboží
  • Zákaznický servis

Parfémy pro ženy

Asi nejpopulárnější kategorií Sephora jsou parfémy od předních světových kosmetických značek. Každá žena má ráda vůně a ráda se zkrášluje a partneři naopak rádi dělají ženám radost darováním parfémů. Vybírejte na Sephora.cz a budete mít zaručenou originalitu a kvalitu výrobku, který kupujete, navíc vyberete ty nejlepší dárky pro ženy.

YVES SAINT LAURENT Black Opium 30 ml

Cena: 1700 Kč

Parfémová voda, která je jedním z bestsellerů obchodu Sephora. Hodí se jak pro výjimečné chvíle, tak každodenní použití. Parfém zaujme každého, kdo kolem vás projde. Vůně černé kávy je návyková!

Parfémy pro ženy

Parfémy pro muže

Má váš partner narozeniny nebo máte výročí? Pořiďte mu dokonalou vůni! Přestože Sephora sortiment je převážně určen ženám, i pro pány se najde řada parfémů a kosmetických potřeb. Ženy v obchodě Sephora tak mohou vybírat perfektní dárky pro muže. Sephora vám balíček zdarma dárkově zabalí!

Parfémy pro muže

DIOR Sauvage 60 ml

Cena: 1980 Kč

Parfémová voda pro muže od Dioru nezklame. Svěží vůně, která potěší vašeho partnera. Hodí se po holení i pro každodenní použití.

Koupit a ušetřit s cashbackem

Make up Sephora pro rozzáření tváře

Patří líčení k vaší ranní rutině? Ať už používáte řasenku, tužku na oči nebo obočí, pudr, make up, nebo jiné potřeby, v Sephora obchodu si vybere jednoznačně každá z vás. Výrobky od předních a kvalitních kosmetických značek, které vám zaručí to největší uspokojení vašich potřeb. Přípravky najdete i pro konturování obličeje a maskéřské činnosti.

DIOR Backstage

Cena: 1120 Kč

Perfektní krycí make up pro obličej i tělo od značky Dior koupíte přímo v Sephora. Vybrat si můžete z několika odstínů takový, který bude vyhovovat vaší pleti. Překryje problémovější pleť a schová drobné nedostatky na pokožce.

Make up

Nákupy na Sephora udělají radost každému. Produkty vám přinesou příjemné potěšení, zkrášlíte se a provoníte značkovými parfémy.

Využijte Sephora slevy a nakupte kosmetiku se slevou

Nakupujete v drogeriích často? Hledáte vhodné dárky pro vaše blízké? Chcete využít Sephora slevy? Díky Tipli jsou pro vás dostupné lákavé nabídky, Sephora slevy a slevové kupóny. To vše za akční ceny a k nákupu na Tipli navíc získáte cashback až 10%!

Nakoupit na Sephora

Související obchody

Krasa.cz, Parfemy.cz, Cosme-De, Notino, Sephora

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se