Máte zahradu? Víme, jaké nářadí vám usnadní práci!

Tipy k nákupuDomácnost a zahrada  |  Hobby a zábava 15. 6. 2023

Slunce pálí o sto šest a deště skoro víc, než by si zahradník přál. Zahrádka volá po neustálém zvelebování, tráva po posekání a záhonky po zavlažování. Jak jste vybaveni pro letošní zahradnické práce?

Velká zahrada je radost i starost. Ať už máte spoustu záhonků s bylinkami do kuchyně, jitrocel kopinatý, živý plot kolem celé zahrady nebo jen velkou travnatou plochu, každý víkend se najde něco, co je na zahradě třeba udělat. Se správným zahradním náčiním to však zvládnete jedna dvě!

A roste a roste

Bylinky do kuchyně i jitrocel kopinatý můžeme sázet i doma. V suchém létě tráva neroste vůbec, ale poslední dobou tak prší, že se jí asi bude dařit až až. Zvlášť pokud máte rozlehlou zahradu nepříliš členěnou skalkami a okrasnými záhony byste jistě na sekání uvítali pohodlný zahradní traktor. Pamatujte, že se s ním ale nedostanete všude, a proto se hodí mít malou sekačku aspoň na obsekávání.

Máte zahradu? Víme, jaké nářadí vám usnadní práci! 1

Zahradní traktor (36 990 Kč, Mall.cz), Zahradní nůžky (999 Kč, Kokiskashop.cz), Sekačka na trávu (8 999 Kč, Kasa.cz)

Komu se nelení, tomu se zelení

Pokud si na zahrádce pěstujete zeleninu nebo květiny, měli byste jim dopřát nejen spoustu živin, ale i vody. Rukola pěstování a další druhy zeleniny obsahují velké množství vody, kterou potřebují pro svůj růst. Jen tak zajistíte, že se jim bude skvěle dařit. A jestli nemáte čas běhat po zahradě s konví, vsaďte na automatické zavlažovací systémy.

Máte zahradu? Víme, jaké nářadí vám usnadní práci! 2

Zahradní hadice (559 Kč, Kokiskashop), Zavlažovač (58 Kč, Mall.cz), Zavlažovač (822 Kč, Kasa.cz)

Hledáte zaměstnání?

Když vás zahradničení baví, proč se mu nevěnovat naplno? Tady na vás čeká ta nejlepší práce.

Okopáváme, uklízíme a sázíme

Záhonek se bohužel sám nezvelebí. Jestli chcete, aby se vašim sazeničkám dobře dařilo, musíte jim dopřát správně upravenou půdu. A čím pohodlněji se vám bude se zahradním nářadím pracovat, tím více vás bude starost o zahradu bavit! Rukola pěstování, plevelení se stane radostí.

Máte zahradu? Víme, jaké nářadí vám usnadní práci! 3

Rýč (254,20 Kč, Home-point.cz), Motyčka (76 Kč, Tipa), Lopata (499 Kč, Mall.cz)

Kam s ním?

Všechna ta zahradní technika si žádá také pořádné uskladnění. Měli byste zajistit, aby se k ní nedostala vlhkost ani prach, aby vám dobře sloužila po mnoho sezón. Pokud ji chcete mít vždy po ruce a nechcete pro ni hledat speciální místo doma nebo v garáži, pořiďte si praktický zahradní domek.

Máte zahradu? Víme, jaké nářadí vám usnadní práci! 4

Zahradní domek na nářadí (29 990 Kč, Mall.cz), Zahradní domek (12 490 Kč, Kasa.cz)

Související obchody

Kasa.cz, Mall.cz, Kokiskashop.cz, Home-point.cz, Kärcher, Tipa

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se