Luxusní let s Emirates? Díky Tipli si ho můžete dovolit!

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Zážitky 10. 11. 2021

Letecká společnost Emirates byla založena roku 1895. Podle počtu přepravených pasažérů se dokonce roku 2016 stala největší leteckou společností. Chcete si užít rychlé a spolehlivé cestování? Nyní si ho díky Tipli.cz můžete dovolit i vy! Emirates jsou tu pro vás.

Letecká společnost Emirates povozuje lety na 141 letišť v celkově 80 zemích. Od roku 2010 létá pravidelně také do České republiky a vy tak můžete využít služby Emirates Praha. Ze svého domovského letiště v Dubaji létají letadla aerolinky Emirates pravidelně především na dlouhé vzdálenosti. Tipli.cz má nyní nově pro Emirates zaveden cashback díky kterému ušetříte a budete si moci luxusní cestování dovolit i vy!

Letecky na dovolenou? Jedině s Emirates

Emirates

Blíží se čas dovolených. Rok od roku se cestování letadlem stává populárnějším. Chcete si užít pohodlný, luxusní let? Využijte služeb Emirates airlines. S letadly této společnosti můžete navštívit Turecko, Španělsko, Pobřeží slonoviny, Chorvatsko, Itálii a mnoho dalších míst pro vaši vysněnou tropickou dovolenou.

Za letu si můžete užít filmové novinky přehrávané na televizích, nebo poslech rádia. Díky službě Emirates online si zjistíte, jaký program váš let bude obsahovat a na co se těšit. Emirates airlines má také velmi kladné recenze a hodnocení personálu letadla. Navíc díky spolupráci s Booking.com můžete spojit cestu letadlem také s ubytováním v hotelu.

Emirates

Emirates nabízí jedny z nejvelkorysejších limitů při odbavení I přesto je dbáno na bezpečnost pasažérů, kontroly jsou přísné a pečlivé. Jaká zavazadla si s sebou smíte vzít do letadla a jaké jsou jejich rozměry můžete zjistit online na stránkách společnosti.

Pronájem auta Emirates

Bojíte se, že se na letiště nedostanete včas? Nechcete platit přehnané ceny za taxi? Máte strach nechat své auto bez dozoru a nevíte, jak se na letiště přepravit? Emirates myslí na všechno!

Emirates

Stačí si online nebo telefonicky zarezervovat Emirates dopravu autem přímo na letiště. Nemusíte se už o nic starat, jednoduše určíte čas a místo vyzvednutí a už si jen užíváte cestování. Zarezervovat si můžete také auto, díky kterému budete moci cestovat při výletech po cizině vlastním tempem a to navíc dokonce i bez rezervace letu.

Výběr hotelu s Emirates

Letecká společnost Emirates má uzavřenou smlouvu s Booking.com. Díky tomu můžete snadno platit nízkou cenu nejen za přepravu, ale také za ubytování. Využijte služeb Booking.cz ve spojení s Emirates a vychutnejte si cestování naplno. Užijte si bezstarostnou dovolenou v tropech, cestujte v luxusním letadle a ubytujte se v pětihvězdičkovém hotelu. To vše díky jediné společnosti.

Využívejte Emirates slevy

Díky Tipli.cz můžete nově získat na Emirates část peněz zpět pomocí cashbacku. Emirates vám navíc nabízí akci "Čím více mil nalétáte, tím více výhod a slev budete moci využít." Stačí si založit účet a každé využití služeb Emirates budete mít zaznamenáno i započítáno.

Cestovat s Emirates

Související obchody

Booking, Allegria - Firma na zážitky, Lufthansa, Cestování se slevou, Emirates

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se