Lidl leták - aktuální leták od příštího týdne

Tipy k nákupuLetáková hlídka 10. 11. 2021

Obchodní řetězec Lidl nabízí každý týden aktuální leták Lidl plný nového zboží. Zjistěte, co nabízí Lidl tento týden, kdy Lidl leták vychází, nebo jaká je otevírací doba těchto prodejen.

Do České republiky zavítal německý řetězec Lidl v roce 2003 a od té doby si získal řadu stálých příznivců. Zákazníci oceňují zejména to, že se Lidl od konkurence liší strukturou nabídky. Její součástí jsou totiž populární akční týdny plné kvalitních tematicky stylizovaných produktů.

Lidl leták - aktuální týden

Nový Lidl leták přichází do schránek vždy pondělí. Nabídka se přitom každý týden obměňuje, takže se můžete stále těšit na nové a nové produkty. Mezi nejoblíbenější Lidl týdny patří dlouhodobě: Francouzský týden, Italský týden, Asijský týden nebo XXL týden. Nesmíme ale zapomenout ani na Retro týden, který na zákazníky dýchne svou nostalgií.

Tip: Na Tipli najdete nejnovější akční letáky mnoha oblíbených obchodů. Omrkněte je a žádné výhody vám už neuniknou.

Lidl leták - příští týden

Lidl letáky na příští týden seženete od čtvrtka přímo v prodejnách Lidl nebo online na lidl.cz. Získáte tím dostatek času, abyste si letáky pečlivě prošli a vybrali si ty nejzajímavější produkty. V Lidlu je totiž mnohdy k dostání zboží, které v ostatních běžných obchodech nenajdete. To zahrnuje čerstvé potraviny, ale také kvalitní elektroniku, oblečení, obuv i domácí potřeby.

Lidl potraviny

Kromě toho není třeba mít ohledně kvality zboží v Lidlu jakékoliv pochybnosti. Tento řetězec se totiž pravidelně účastní spotřebitelských testů a získává velmi dobrá hodnocení svých produktů. Tím si mezi dalšími obchody udržuje vysoký standard kvality. U potravin se klade také velký důraz na čerstvost, kterou oceníte zejména u pečiva nebo ovoce a zeleniny. V pravidelných týdenních letácích také najdete nabídku čerstvých ryb.

Jaká je Lidl otevírací doba?

Personál Lidlu se snaží o vstřícnost, rychlost a profesionální přístup k zákazníkům. Potraviny tu najdete vždy čerstvé a svěží. Poboček Lidl v České republice najdete opravdu požehnaně a samozřejmostí je vybavení každé prodejny terminálem pro platbu kartou. A jaká je Lidl otevírací doba? Mrkněte na náš přehledný seznam všech prodejen Lidl v ČR.

Lidl eshop aneb Nakupujte v Lidlu online

Obchod slavnostně otevřel svůj Lidl eshop v září 2017. Potraviny v Lidl shopu sice zatím nekoupíte, ale pořídíte zde například oblečení, elektroniku nebo dětské hračky. Vedle pravidelného akčního zboží nabízí Lidl eshop i stálý sortiment a také značky, na které v kamenných prodejnách Lidl nenarazíte. Lidl eshop najdete na adrese www.lidl-shop.cz.

Tip: Pokud si v nákupech příliš nelibujete, nebo prostě jen nestíháte, využijte služby Košík.cz. Nakoupíte snadno přes internet a následně vám bude zboží doručeno až domů.

Německý řetězec Lidl

Prodejny Lidl nyní zastupují více než 100 obchodních značek, které se v aktuálních letácích pravidelně střídají. V pestrém obsahu Lidl letáku najdete více než jen zlevněné zboží. Například u selekce vín (třeba od malých českých vinařů, které Lidl podporuje) je u každého vína napsána jeho chuť a k jakému jídlu se hodí.

Privátní značky Lidl

Které značky z Lidlu stojí za vyzkoušení?

  • Kosmetika Cien: Od Cien najdete v Lidlu voňavé koupelové pěny, tekutá mýdla, sprchové gely, balzámy a krémy pro péči o tělo, které se směle vyrovnají i velkým známým kosmetickým značkám
  • Uzeniny Pikok: Produkty té nejvyšší jakosti. U těchto výrobků si můžete být jistí, že jsou v souladu s tzv. normami IFS/BRC. ?
  • Kvalitní čokolády J. D. Gross: Kakaový prášek z pečlivě vybraných kakaových bobů, kakaové máslo, cukr, poctivá smetana a mléko. Příjemný požitek je doslova zaručen.
  • Mléčné výrobky Pilos: Lahodná chuť mléčných výrobků vás přesvědčí, abyste chodili do Lidlu častěji. Ať už to bude za jogurtovými nápoji, ovocnými či smetanovými jogurty, nebo ovocnými kefíry!

Tip: Vyžadujete u zboží dobrý poměr cena/kvalita? Mrkněte na Penny leták a objevíte produkty nejvyšší jakosti za lidové ceny.

Skvělé zboží se slevou! Zjistěte, kde ho koupíteS námi budete mít o slevách vždy přehled. Stačí, když se zaregistrujete.Zaregistrovat seRegistrovat se přes Facebook

Související obchody

AliExpress, Booking, Baťa, Astratex.cz, BIBLOO, SushiTime.cz, Pilulka.cz, ZOOT, Bioma.cz, Zoohit, Bonprix, Mall.cz, Alkohol.cz, ASKO NÁBYTEK, Atoto.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se