Léto se blíží... Buďte bohyně! Letní šaty na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Dovolená je už naplánovaná, ale co s sebou vzít do kufru? Kromě běžného obsahu jsou i lehké letní šaty vždycky tou správnou volbou! Našli jsme pro vás ty nejlepší kousky za pár kaček a dopravou zdarma na AliExpress.com.

Letní sezóna už pomalu klepe na dveře, jelikož musíme počítat s trochu delší dodací lhůtou, je tak akorát čas vyrazit na online nákupy do Číny a pořádně to tam roztočit.

Pro nováčky jsme sepsali návod jak nakupovat na AliExpress, abyste nemuseli zběsile proklikávat stránky, a naplno si tak užít vybírání svých nových kousků do skříně.

Letní šaty alá řecká bohyně

Dlouhé letní šaty

Dlouhé šaty z AliExpress.

  • Cena: 12.49 - 14.32 $ / 267 - 306 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19-30 dní

Tak tyhle jsou fakt pecka, holky!

Dlouhé letní šaty ve stylu řecké bohyně jednoznačně upoutají pozornost, ať už se vydáte na romantickou večeři v průběhu dovolené, nebo třeba na koupačku do bazénu. Jejich výjimečnost spočívá hlavně v tom, že si je vlastně můžete uvázat, jak jenom budete chtít, a vytvoříte tím iluzi různých šatů. Nechte se inspirovat například těmito typy.

Variace zavazování šatů
zavazovaní šatů

Variace zavazování šatů. Ze 17 barevných odstínů a tabulkou velikostí je už pak opravdu jednoduché si vybrat ty svoje!

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Tyto originální šaty prozatím ohodnotilo 17 spokojených zákazníků, z toho pouze jeden třemi hvězdičkami údajně kvůli odlišné barevné představě šatů. Zákazníci si chválí kvalitu materiálu a standardně rychlé doručení. V komentářích jsou připojeny i reálné fotky zákaznic, z kterých spokojenost jen září. Prodejce se čtyřletým působením na AliExpress je jednoznačně spolehlivý obchodník.

Zobrazit na AliExpress »

Originální letní boho šaty

  • Cena: 8.52 - 9.59 $ / 182 - 205 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Elegantní šaty ve volnějším stylu boho jsou tou správnou volbou, i pokud jste nestihli shodit veškerá plánovaná kilíčka. Do kufru jsou přímo ideální, protože zaberou minimum prostoru, a díky materiálu (šifon a polyester) skoro nic neváží. Prodejce nabízí 8 barevných kombinací s velikostmi od S po XL.

Navíc, pokud ještě nevíte, co na sebe k moři na tuto sezónu, mrkněte třeba na sportovní plavky z Astratex v našem článku.

Boho šaty

Stylové boho šaty z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Celkem 30 pozitivních komentářů s minimálně 4 hvězdičkami, z toho tři i s reálnými fotkami, jež se neliší od původních obrázků, má u tohoto produktu již ostřílený obchodník se skoro 25 000 fanoušků.

Zobrazit na AliExpress »

Jednoduché kratší šaty

Jednoduché šaty

Skvělé kratší šaty z AliExpress.com.

  • Cena: 8.95 $ / 191 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Všechny je známe, a taky aby ne, bez malých černých se žena prostě neobejde. Tyto jednoduché krátké, a přesto i sportovní šaty jsou v letním období trefou do černého, pokud ale hledáte jinou než černou, nevadí - prodejce nabízí další barevné možnosti – například šedou nebo růžovou. Dostupné jsou od velikostí S až po L.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Takto pozitivně hodnotili zatím pouze dva zákaznici, kteří si pochvalují rychlost dodání, kvalitu materiálu a celkově povedený střih. I tady najdete reálnou fotku šatů potvrzující kvality produktu i spolehlivost prodejce, který má přes 2,5 tisíce sledujících.

Zobrazit na AliExpress »

Šaty s knoflíky

  • Cena: 10.62 – 11.04 $ / 228 - 237 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19-30 dní

Odvážné šaty ke kolenům si v létě zkrátka zamilujete. Kombinace hlubokého výstřihu na zavazování a rádoby sukně na knoflíky jsou totiž hodně sexy, a navíc jistě všechny potěší bavlněný materiál. Na stránkách jsou k dispozici od velikostí S po XL v šesti barevných kombinacích.

Šaty s knoflíky

Roztomilé knoflíkové šaty z AliExpress.com.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Plným počtem hvězdiček hodnotilo, až na jednoho, 21 kupujících. Reálné fotky k dispozici sice nejsou, ale komentáře jsou plné chvály díky kvalitnímu materiálu a rychlé dodací době.

Zobrazit na AliExpress »

Letní šaty s hlubokým výstřihem

Letní šaty s výstřihem

Delší letní šaty z AliExpress.com.

  • Cena: 17.68 $ / 379 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 17-25 dní

Dlouhé vzdušné šaty s květinovým vzorem zaujmou na pláži nejednoho zvědavce. Slušivý volný střih s hlubokým výstřihem do tvaru V umocňují špagetová ramínka se s křížením na zádech. Dostupné jsou od velikosti S po XL.

Hodnocení produktu: 5 z 5. Tento produkt je hodnocen prozatím jenom jedním kupujícím, ale zato plným počtem bodů. Zákazník si koupil dvoje šaty (modré a červené) velikosti L, bohužel neudal bližší komentář. Nicméně důvěryhodnost obchodníka s 2,5 tisíci fanoušky to nijak neovlivní.

Zobrazit na AliExpress »

Související obchody

AliExpress, ZOOT, Bonprix, Notino, eBay.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se