LEGO: Víme, jaké jsou nejlepší Lego hry pro rok 2018

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Milují vaše děti (manžel) Lego? Poradíme, kterou stavebnici Lego z těch miliónů druhů koupit. Vybrali jsme 5 nejlepších stavebnic Lega, které potěší každého Lega nadšence.

Rodinná společnost LEGO Group byla založena roku 1932 Olem Kirkem Kristiansenem. Lego hry rychle dobyly svět. Dnes je LEGO Group jedním z největších výrobců herních materiálů na světě.

5 tipů na nejlepší Lego hry

Stavebnice Lego milují děti (i muži) všech věkových kategorií. V obchodech pořídíte Lego Friends, Lego Star Wars, Lego Harry Potter nebo Lego Simpsonovi.

S kterou Lego stavebnicí sklidíte ale největší úspěch? Představujeme vám 5 tipů na nejlepší Lego hry, které stojí za vyzkoušení.

1. Lego Friends - Lego pro holky

Lego friends

Že je Lego pouze klučičí záležitost? Omyl! S Lego Friends si oblíbí Lego všechny dívky.

Pět nejlepších kamarádek, jejich přátelství, společná dobrodružství ve městě Heartlake City a zábavné stavění. To je Lego Friends. Toto dívčí Lego boří mýtus, že stavebnice jsou jen pro kluky. Sady jsou vybaveny chytrými detaily a doplňky.

2. Lego Star Wars

Lego star wars

Připojíte se na temnou stranu síly s Lego Star Wars? S tímto Legem stavíte, bojujete a určujete osud galaxie.

Malí i velcí fanoušci hvězdných válek si LEGO Star Wars zamilují. A aby ne, když Star Wars pobláznilo několik generací po celém světě. Známé postavy, scény z filmů, ši seriálů řady Star Wars, autentické zbraně a stavění plné zábavy.

3. Lego Duplo - Lego pro nejmenší

lego duplo

Hledáte nejlepší Lego pro nejmenší? Pro malé stavitele pořiďte Lego Duplo.

I na ty nejmenší výrobna lega myslela. Kostičky Duplo jsou vhodná už od 1,5 roku dítěte. Mají dvakrát větší objem, než je tomu u klasických kostiček, aby je děti nemohly vdechnout ani spolknout. Navíc mají zaoblené hrany, takže se o ně prckové nemůžou pořezat.

4. Lego Technic - Lego pro malé i velké stavitele

lego technic

Nadšenci do malých kostiček a stavebnic ocení Lego Technic.

Máte doma větší stavitele? Tak pro ty rozhodně vyberte Lego Technic. Jsou určeny pro děti od 9 let (některé modely až od jedenácti či dvanácti let), které jsou trochu technicky založené. Lego chce větší trpělivost, ale výsledky stojí za to, protože Lego Technic repliky jsou vyvinuté ve spolupráci s předními výrobci vozidel a strojů a jsou vybaveny vysoce přesnými a autentickými detaily.

5. Lego Ninjago

lego ninjago

Lego Ninjago pohltí každého malého hrdinu se smyslem pro dobrodružství.

Znáte televizní pořad NINJAGO Masters of Spinjitzu? Vaše děti rozhodně ano. Sety Lego NINJAGO děti vtáhnou do mystické země, chráněné ninja hrdiny a kteří bojují proti zlým vetřelcům. Mistři Wu, Kai, Lloyd, Zane, Nyou, Jayem a Coleem se postarají, že stavění bude plné dobrodružství. Lego NINJAGO má varianty, kde můžete vybírat dětem ve věku od 6 až do 14 let.

Obchody, kde koupit Lego nejlevněji

Pokud chcete koupit Lego levně, využijte náš portál Tipli, kde vám z každého online nákupu vrátíme část peněz zpět na váš účet.

  • Proděti.cz - pro rodiče ratolestí je e-shop ráj, kromě lego stavebnice pro kluky i holky zde naleznete pleny, dětskou výživu, kočárky, autosedačky a vybavení do dětského pokoje.
  • MALL.cz - na Mallu najdete opravdu skoro všechno, takže ani LEGO není výjimkou a patří mezi sortiment tohoto obchodu.
  • Kasa.cz - jeden z největších internetových obchodů na českém trhu - Kasa.cz má ve svém repertoáru rozsáhlý sortiment, i zde koupíte LEGO pro své ratolesti.
  • Feedo.cz - web nabízí sortiment pro očekávané miminko a také pro ty stávající, takže i zde najdete LEGO a díky Tipli můžete ještě více ušetřit.

Související obchody

Proděti.cz, Kasa.cz, Mall.cz, Feedo, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se