Lego Star Wars? Na AliExpress žádný problém!

Tipy k nákupuNákupy z Aliexpress 10. 11. 2021

Chcete mít lego Star Wars nebo světelný meč z Hvězdných válek? Star Wars se od uvedení prvního snímku staly celosvětovým fenoménem. Jak získat předměty z Hvězdných válek levněji? Star Wars produkty nakoupíte levně na AliExpress a s dopravou zdarma!

Dnes není téměř nikdo, kdo by o filmech Hvězdné války neslyšel. Proto nikoho nepřekvapí, že Star Wars nejsou jen filmy, ale i předměty pro fanoušky. Star Wars série jsou také doplněny o romány, komiksy, videohry i televizní seriály. Ponořte se do fikčního světa s námi! Získejte levně Star Wars masky, lego, figurky nebo světelný meč jedině na AliExpress.com.

Nevíte si rady s nákupy online? Poradíme, jak nakupovat na AliExpress.

Star Wars maska

  • Cena: 1.53 ‒ 4.97 $ / 34 ‒ 109 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 22– 41 dní

Unikátní Star Wars maska se hodí jak pro sběratele, tak na maškarní, karneval, Halloween nebo dětské hrátky. Maska je koncipována na celý obličej. Má nastavitelné popruhy pro pohodlné nošení a je lemována pěnou. Přilbu výrobce vytvořil převážně z plastových materiálů. Vybírat můžete ze 4 produktů v černé a bílé barvě.

Masky

Maska Star Wars z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,7 z 5. Star Wars masku prozatím zhodnotilo 20 nakupujících, z nichž zatím nikdo nepřidal reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní použitý materiál, provedení i velmi rychlé dodání. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, více než 95% pozitivním feedbackem a s 289 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

Lego Star Wars

Lego

Lego Star Wars z AliExpress.com

  • Cena: 42.99 $ / 937 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Hravé a kreativní. Lego Star Wars Millennium Falcon zabaví celou rodinu. Využijte ho jako hračku pro šikovné děti, nebo si lego vystavte. Poskládat lego vesmírnou loď není jednoduché. Balení totiž obsahuje celkem 1 381 kusů. Kostky jsou vytvořeny z plastu. Prodejce udává velikost balíčku 30 x 20 x 10 cm. Doporučeno pro děti od 6 let.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Lego Star Wars zatím ohodnotilo 95 zákazníků, z nichž celkem 16 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí preciznost výroby i dobrý nápad. Obchodníka s tříletými zkušenostmi na AliExpress, více jak 99% pozitivní zpětnou vazbou a s 374 sledujícími fanoušky můžeme jedině doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Chcete mít ohledně objednávek přehled? S pomocí sledování zásilek je udržíte pod kontrolou. Online nakupování na AliExpress se stane přehlednější a jednodušší.

Star Wars postavy

  • Cena: 14.75 $ / 322 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Se Star Wars postavami si užijete plno zábavy. Poslouží jako hračka pro děti, nebo zaujmou čestné místo na výstavce v pokoji. Figurky jsou vyrobeny z PVC. Prodejce udává velikost od 15 do 17 cm. Postavy oblíbeného filmu jsou prodávány se zbraněmi i brněním. Můžete vybírat až ze 14 různých figurek. Vhodné pro děti od 5 let.

Postavy

Postavy Star Wars z AliExpress

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Star Wars postavy zakoupilo a ohodnotilo prozatím 319 nakupujících, z nichž celkem 25 připojilo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si pochvalují kvalitní provedení i použité materiály. Obchodníka s dvouletými zkušenostmi na AliExpress, více než 97% pozitivní zpětnou vazbou a s 3 187 sledujícími fanoušky můžeme doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

Star Wars hry

Hry

Star Wars světelný meč z AliExpress

  • Cena: 11.08 $ / 242 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Doba doručení: 19 ‒ 30 dní

Legendární světelný meč zabaví děti i dospělé. Užijte si Star Wars hry jako nikdy předtím! Celková délka meče je 133 cm. Světelné části se spojují v rukojeti. Meč svítí až šesti různými barvami. Barevná světla z konců mohou být vzájemně kombinována. Výrobce udává hlavní materiál plast (PVC). Doporučeno pro děti od 3 let.

Hodnocení produktu: 4,8 z 5. Star Wars světelný meč zatím ohodnotilo 225 zákazníků, z nichž celkem 29 připojilo i reálné fotografie produktu. Nakupující si chválí kvalitu produktu, použitých materiálů i rychlost dodání. Obchodníka s roční zkušeností na AliExpress, více jak 96% pozitivní zpětnou vazbou a s 63 sledujícími fanoušky doporučujeme.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Rádi nakupujete na AliExpress, ale trápí vás angličtina? Nelamte si s ní hlavu. Poradíme, jak nastavit AliExpress česky!

Star Wars filmy

  • Cena: 3.07 – 49.49 $ / 67 – 1 079 Kč
  • Doprava do ČR: zdarma
  • Předpokládaná doba doručení: 19 – 30 dní

Chcete mít kreativní a výjimečné obývací prostory? Pověste si na stěnu nádherná díla. Obrazy Star Wars filmu jsou malovány na plátno. Díla umělci sprejují voděodolnými barvami. Můžete vybírat z pěti obrazů s postavami z filmu Hvězdné války v šesti různých velikostech. Prodejce nabízí možnost zakoupit vše jako sbírku.

Film

Obrazy filmu Star Wars z AliExpress.com

Hodnocení produktu: 4,9 z 5. Obrazy filmu Star Wars ohodnotilo 346 nakupujících, z nichž celkem 36 nahrálo i reálné fotografie produktu. Zákazníci si chválí rychlé dodání, kvalitu i fantastický design. Obchodníka s tříletými zkušenostmi na AliExpress, s 99% pozitivním feedbackem a neuvěřitelnými 123 tisíci sledujícími fanoušky můžeme jednoznačně doporučit.

» Zobrazit na AliExpress «

TIP: Užijte si podzimní večery s přáteli v kině. V Cinema City shlédnete fantastické akční novinky za skvělé ceny.

AliExpress cashback!

Na internetové stránce AliExpress.com lze zakoupit téměř cokoliv za nízké ceny. Výhodou je, že nakupujete přímo od výrobce. Díky tomu AliExpress zajišťuje nižší ceny. U vybraných prodejců máte možnost objednat si zboží s dopravu zcela zdarma. Ale s pomocí Tipli.cz ušetříte ještě daleko více!

Díky Tipli cashbacku na AliExpress získáte až 10 % z původní ceny nazpět! Využijte této příležitosti a nakupujte na AliExpress přes Tipli.

Nakoupit s cashbackem na AliExpress

TIP: AliExpress.com si připravil pořádné slevy v jednom jediném dni! Tento AliExpress day připadá na 11. listopad. Poznačte si ho a nezapomeňte využít obrovských slev!

Související obchody

AliExpress, Euronics, Digital24.cz, eBay.com, Bezvatriko.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se