Kupa výhod a radost z dobrých věcí s Tesco Clubcard

Tipy k nákupuJídlo  |  Potraviny  |  BIO produkty  |  Hobby a zábava  |  Akční nabídky a výprodeje  |  Věrnostní programy  |  Nakupování 2. 5. 2022

Každý rád využije nabídky chutných a kvalitních potravin za výhodné ceny. Mějte radost z dobrých věcí a nakupujte v Tescu ještě levněji díky zákaznickému programu Clubcard. Čtěte dál a zjistěte, jaké výhody a další slevy vám nákup s touto kartou přinese!

Clubcard je věrnostní karta obchodního řetězce Tesco, která vrací peníze za to, že nakupujete. Získat kartu je velice snadné a její výhody může čerpat každý, kdo ji vlastní. Na jeden účet přitom může sbírat body klidně i celá rodina .

S Tesco Clubcard šetříte každý den!

Clubcard odměňuje za velké i malé nákupy. Staňte se pravidelným zákazníkem obchodního řetězce Tesco a objevte výhody, které věrnostní Tesco karta přináší. Tady máte ty, které můžete využít ihned při nákupu.

S Clubcard to má cenu!

Sledujte aktuální Tesco leták nebo nabídku zboží online na itesco.cz a nakupujte s Clubcard vybrané produkty za klubové ceny. Nabídka se každý týden mění, proto se vyplatí sledovat Tesco leták na příští týden. Svou věrnostní kartu použijte při platbě u pokladny a dopřejte si vaše oblíbené produkty za nižší ceny.

Tesco Clubcard

Dvojnásobek bodů za nákupy online

Díky Tesco eshopu se už nemusíte tahat s těžkými nákupními taškami. Objednávejte potraviny online z pohodlí domova na itesco.cz a získejte navíc dvojnásobek Clubcard bodů. Za každých 10 Kč svého nákupu tak místo jednoho bodu dostanete body hned dva! Při objednávce přes internet nezapomeňte vložit číslo vaší klubové karty.

Nechte se odměnit za vaši věrnost

Staňte se věrným zákazníkem a odměny vás neminou. Za pravidelné týdenní nákupy rozesílá řetězec Tesco navíc až 4x ročně exkluzivní kupony pro ještě výhodnější nákupy šité na míru!

Tankujte na Tesco čerpacích stanicích

Sbírejte body za tankování a nákupy na čerpacích stanicích Tesco. Tyto čerpací stanice jsou pro vás otevřeny v době 6:00 až 22:00. V Praze Letňanech a v Brně ve Vídeňské ulici jsou otevřeny nonstop.

Buďte první u speciálních akcí a výprodejů

Staňte se členem Clubcard a nepropásněte už žádnou speciální akci, výprodej nebo zvláštní nabídku. Těšit se můžete například na:

  • červnový a prosincový výprodej (první den extra sleva pro Clubcard zákazníky ve výši 10 % na již zlevněné zboží)
  • 2x ročně newsletter pro Clubcard zákazníky s kuponem na 20% slevu
  • VIP vánoční slevy – využijte v listopadu jeden den se speciálními slevami na vybraný sortiment. Platí pro Clubcard zákazníky
Další akce s Tesco Clubcard »

TIP: Omrkněte aktuální letáky obchodů, ať vám už neunikne jediná akce. Na Tipli je najdete všechny online na jednom místě.

Tesco body: Sbírejte a vyměňujte

Kromě výhod, které Tesco Clubcard přináší ihned při nákupu, sbíráte na své věrnostní kartě také body za nákupy. Za každých utracených 10 Kč na účtence je vám na kartu připočítán 1 bod. Po nasbírání minimálně 300 bodů obdržíte Clubcard poukázky a slevové kupony, které uplatníte při dalším nákupu. Vyúčtování probíhá jednou za 3 měsíce poštou nebo elektronicky. A jaké poukázky je možné získat?

  • slevová poukázka v korunové částce - nelze uplatnit při nákupu online
  • kupon, který připočte body při nákupu nad uvedenou cenu
  • kupon na slevu na konkrétní produkty, které máte rádi
  • kupon za účtenkou, což je kupon ke klasické účtence s konkrétní slevou na další nákup

POZOR! Kupony i poukázky jsou platné pouze s kartou Clubcard.

Jak kartu Clubcard získat?

  1. Registrace online: Po elektronické registraci obdržíte dočasnou kartu, kterou si vytisknete a můžete ji začít ihned používat.
  2. Registrace přímo v obchodě: Registrujte se přímo v Centru služeb ve kterémkoli obchodě Tesco. Po vyplnění a odevzdání formuláře dostanete kartu Clubcard již aktivovanou, takže ji můžete okamžitě použít a začít sbírat body.
  3. Registrace na pokladně (dokončená elektronicky): O aktivovanou kartu můžete požádat ihned při placení na pokladně a rovnou ji také využít. K takto získané kartě je potřeba dodatečně doplnit své kontaktní údaje elektronicky, aby vám mohly být zasílány odměny.

Kdo nakupuje chytře, má účet Moje Clubcard

Účet Moje Clubcard je skvělým řešením, díky kterému máte neustále přehled o svých Clubcard bodech a všechny kupony a poukázky jsou vám vždy k dispozici. Díky tomuto elektronickému účtu můžete také jednoduše měnit své osobní údaje, změnit formu zasílání svého vyúčtování nebo žádat o vydání náhradní karty Clubcard jednoduše přes váš počítač.

Video návod na registraci do účtu Moje Clubcard a jeho používání najdete na clubcard.cz.

Co dělat při ztrátě karty?

Ztratili jste svou kartu Clubcard? O své body se bát nemusíte. V případě ztráty karty kontaktujte nejbližší obchod Tesco, kde obdržíte novou kartu. Body ze staré karty se sloučí s těmi ze ztracené karty.

Tesco Clubcard nyní i v mobilu

Mějte svou kartu stále u sebe a nepromarněte jedinou příležitost ke sbírání bodů. Tesco nabízí skvělou vychytávku, díky níž můžete na pokladně místo plastové kartičky používat svůj chytrý telefon. Tesco kartu, kupony i poukázky tak máte kdykoli u sebe, nemusíte je tisknout a nosit v peněžence.

S aplikací Tesco Clubcard získáváte:

  • kartu Clubcard a slevové poukázky kdykoli k dispozici
  • neustálý přehled o vašich nasbíraných Clubcard bodech
  • kompletní informace o Tesco obchodech ve vašem okolí
  • možnost využít aktuální speciální akce a slevy
Tesco aplikace

Soutěže a akce Tesco

Zapojte se do akcí a soutěží s Tesco a získejte skvělé slevy nebo hrajte o zajímavé výhry! Díky Tesco Clubcard sbíráte samolepky za vaše nákupy, které následně vyměníte za slevy na limitované produkty v aktuálně probíhajících akcích.

V poslední soutěži Tesco jste mohli za nasbírané známky získat až 55% slevu na kuchyňské pomocníky Tefal. Pořiďte si také kartu Clubcard a užijte si příjemnou zábavu při nakupování.

Aktuální letáky online na Tipli.cz

Chcete mít přehled o všech akčních nabídkách nejen v Tescu? Díky Tipli se už nemusíte probírat hromadou papírových letáků. U nás totiž najdete všechny platné letáky online na jednom místě!

Aktuální letáky »

Související obchody

Tesco

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se