Komerční banka a internetové bankovnictví Moje banka

Tipy k nákupuFinance 10. 11. 2021

Hledáte-li banku, která nabízí jednoduché služby a k zákazníkům podniká kroky ke zdokonalení spolupráce? V tom případě Komerční banka může být to pravé pro vaše podnikání či finance.

Komerční banka je známá pod zkratkou KB, a je přední bankovní institucí v České republice, střední i východní Evropě. Přečtěte si o Komerční bance, co nabízí, jaké recenze na ni mají zákazníci, a jaké výhody oproti jiným bankám poskytuje.

Komerční banka

Komeční banka vznikla roku 1990 a poskytuje klientům služby retailového, podnikového a investičního bankovnictví. V KB poskytují služby fyzickým osobám i podnikatelským subjektům. Komerční banka s klienty jedná velice profesionálně, nabízí poradenské služby, bezpečný a stručný přehled o financích a základ pro banku je partnerství. Služby KB dle vlastních slov využívá polovina velkých firem a třetina podnikatelů.

Banka je od roku 1992 akciovou společností, a její akcie spadají pod správu Fondu národního majetku ČR. Ten je potom uvolnil do kuponové privatizace. Roku 2005 KB převzala 40 % akcií stavební spořitelny Modrá pyramida. Tímto krokem své působení rozšířila i o stavební spoření.

Komerční banka pobočky

Síť poboček a bankomatů Komerční banky je po území České republiky velice rozsáhlá. Chystáte-li se na cestu, na stránkách Komerční banky naleznete seznam poboček i aplikaci, která vám pomůže najít nejbližší pobočku či bankomat v okolí, nebo v cílové destinaci.

Produkty komerční banky

KB nabízí spoustu výhodných produktů. Mezi nejpopulárnější patří v poslední době například pojištění, půjčky, nebo platební karty s vlastním potiskem. Potisk si můžete vybrat z nabídky, nebo si vytvořit vlastní potisk, který vám bude vyhovovat.

Komerční banka

Jedna z možností designu platebních karet od Komerční banky.

Komerční banka internetové bankovnictví a Moje banka

Výjimkou jednoduchých a spolehlivých služeb není ani internetové bankovnictví KB. Klientovi je snadno přístupné, zabezpečené, a přehledné. Por nové klienty (i dlouhodobé) Komerční banka nabízí asistenci, poradenství a online pomoc. Žádná půjčka tak pro vás nebude větším problémem s pomocí pracovníků banky. Součástí poradenství je možnost sjednat si schůzku s klientovým bankovním poradcem pomocí internetového bankovnictví. Další výhodnou částí internetového bankovnictví je přehled zpráv od skupiny KB, klientovy dokumenty a služby.

Moje banka je mobilní aplikace pro chytrá zařízení. Jedná se o přehlednou aplikaci, která zajišťuje klientovi přehled o financích na cestách, v zahraničí nebo jednoduše v případech, kdy se klient nedostane k počítači. Instrukce jak aplikaci používat klient dostane elektronicky poté, co si např. sjedná účet na pobočce KB.

Komerční banka hypotéka

V případě hypotéky KB nabízí individuální úrokovou sazbu. O detailech a sjednání úrokové sazby si s pracovníky KB klient může sjednat hovor na stránkách banky. Po sjednání hovoru klienta obvykle kontaktuje telefonní bankéř, který se s klientem dohodne na dalším postupu a produktu, dle vlastních potřeb klienta.

Kontakty

  • Infolinka KB: – Tel.: 800 521 521, Po - Pá 7:00 - 22:00, So - Ne 8:00 - 22:00
  • Infolinka ze zahraničí: – Tel.: 955 559 550, Po - Pá 7:00 - 22:00, So - Ne 8:00 - 22:00
  • E-mail: – mojebanka@kb.cz

Vyhněte se zbytečným polatkům!

Zvažujete půjčku? Tak pozor na zbytečné poplatky! Projděte si náš srovnávač a vyberete si určitě tu pravou.

Prozkoumat půjčky »

Související obchody

Generali Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, pojisteni.cz, Moneta

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se