Klub Knihy Dobrovský - výhody pro vášnivé čtenáře

Tipy k nákupuVěrnostní programy 10. 11. 2021

Máte dlouhou chvíli při cestě do práce či do školy? Nebo jen rádi trávíte dlouhé večery čtením knih? Kupte si nejnovejší bestseller v obchodě Knihy Dobrovský a nechte se unášet strhujícími příběhy. Díky věrnostnímu programu navíc ušetříte pár korun navíc, za které si můžete koupit hned další knížku.

Čtení knih je ideální formou odpočinku. Navíc ho můžete praktikovat kdekoliv a kdykoliv. Nemáte zrovna co číst? V obchodě Knihy Dobrovský najdete ty nejlepší tituly navíc se slevou díky věrnostnímu programu. Zapojte se i vy a užívejte si pohodové čtení za skvělé ceny. Co všechno členství v klubu přinese?

Knihy Dobrovský klub: Nejlepší tituly se slevou

Registrujte se zdarma do věrnostního programu Klub Knihy Dobrovský a nechte se odměňovat za svou nejmilovanější činnost - čtení. Za každý nákup v eshopu Knihydobrovsky.cz nebo v kamenné prodejně získáte na svůj účet body, které lze vyměnit za skvělé slevové poukazy. Připraveny jsou pro vás také další slevy, narozeninové dárky a jedinečné akce.

Klub Knihy Dobrovský

TIP: Nakupujte v obchodě Knihy Dobrovský přes cashback portál Tipli a ušetřete až 2,5 % z nákupu.

Jak to funguje?

1. Zaregistrujte se

Registrace do Klubu Knihy Dobrovský je možná na kterékoliv prodejně nebo přímo na internetových stránkách obchodu. Registraci máte zdarma a členství je bez závazků.

2. Získejte klubovou kartu

Pokud se zaregistrujete na prodejně Knihy Dobrovský, dostanete nejprve dočasnou papírovou kartu, než vám bude vytvořena a zaslána plnohodnotná kartička. Při registraci online vám bude zaslána rovnou. Pokud objednáváte přes eshop, stačí zadat číslo vaší kartičky v košíku.

3. Nakupujte levněji

Předložte klubovou kartu při každém nákupu v prodejnách Knihy Dobrovský a sbírejte body na váš účet. Ty lze sbírat také při nákupu na eshopu. Nasbírané body můžete následně vyměnit za slevové poukázky v hodnotě 100 Kč, 200 Kč nebo 500 Kč. Poukazy platí na vše (knižní i neknižní sortiment).

POZOR: Body za každý nákup mají platnost 2 roky. Nezapomeňte je do té doby vyměnit za slevové poukázky.

Slevy za klubové body

Při dosažení požadovaného počtu bodů si můžete na vašem klubovém účtu vygenerovat příslušnou slevovou poukázku, která má platnost 3 měsíce. Tu si dále stačí vytisknout a předložit na pokladně společně s klubovou kartou. Kupón můžete ukázat také v mobilu nebo sdělit jeho číslo obsluze pokladny. Jaké slevy můžete získat a kolik bodů potřebujete?

Počet bodů
Odměna
Počet bodů1 250 bodů
Odměna100 Kč
Počet bodů2 500 bodů
Odměna200 Kč
Počet bodů6 250 bodů
Odměna500 Kč

POZOR: Slevy a poukázky lze prozatím uplatnit pouze v kamenných prodejnách.

Slavte ve velkém!

Stavíte narozeniny nebo svátek? Obchod Knihy Dobrovský je oslaví s vámi. Jako dárek vám obchod zašle SMS zprávu s procentní slevou na celý nákup. Tu můžete využít na všech prodejnách Knihy Dobrovský. SMS zprávu stačí ukázat při placení na pokladně. Jak velkou slevu získáte?

  • 20% sleva k narozeninám
  • 15% sleva k svátku
Klub Knihy Dobrovský

TIP: Ještě studujete? S průkazem ISIC máte v knihkupectví Knihy Dobrovský nárok na další procentní slevu.

Proč vstoupit do Klubu Knih Dobrovský:

  • Slevy za klubové body, které sbíráte každým nákupem
  • Jedinečné akce pouze pro členy
  • Sleva 20 % za narozeniny a 10 % za svátek
  • Registrace zdarma a bez závazků

Další oblíbené věrnostní programy

Chcete při nákupu svých oblíbených produktů ušetřit? Nakupujte s Tipli a získejte slevu nejen na knihy. Využijte také další věrnostní programy obchodů a nakupujte levnější kosmetiku, oblečení nebo nábytek.

  • CCC klub - individuální slevy až 50 % pro členy klubu
  • Rossmánek - dětský program s řadou výhod, slevových akcí, soutěží a dárků každý měsíc
  • IKEA FAMILY karta - lepší ceny i slevy u partnerů
  • Teta klub - členské slevy až 60 %
Další věrnostní programy »

Související obchody

Albatrosmedia, Knihy Dobrovský, Levné knihy, Luxor

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se