Kdy otevře TETA drogerie e-shop a co nám nabídne?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Drogerie TETA chystá otevřít dosud zapovězené online dveře e-shopu! Kdy drogerie spustí svůj TETA e-shop a co zákazníkům nabídne?

Prodejny TETA provozuje už od roku 1992 společnost Solvent. Původně to byla malá firma založená nadšenými studenty ze Žamberka. Dnes je drogerie TETA největší síť drogerií v Česku. Celkem najdete v České republice 500 obchodů.

TETA drogerie e-shop

Kdy se spustí TETA drogerie online?

Online TETA e-shop by se měl spustit ke konci března tohoto roku. Zboží, které si v této online drogerii objednáte byste měli mít už do dvou dnů od objednávky doma.

TIP: Nevybrali jste si v drogerii Teta? Vlastní eshop provozuje také oblíbená DM drogerie.

Jaký sortiment TETA drogerie e-shop bude nabízet?

E-shop TETA poskytne veškerý sortiment, který zahrnuje kolem 14 tisíc položek. Bude to zajisté ta největší TETA drogerie ze všech. Ceny budou v porovnání s prodejnami stejné.

Doprava u online drogerie TETA

Vybranou drogerii na e-shopu zákazníkovi přivezou domů. Online drogerie bude dopravovat po celé České republice. Počítají s rozvozem od pondělí do soboty. Cenu za dovoz určí dopravce (online drogerie bude mít dva dopravce - Českou poštu a GLS), ale od určité výše nákupu nabídne drogerie TETA dopravu zdarma.

TIP: Vyzkoušejte i oblíbený obchod Ageo a ušetřete díky cashbacku!

Věrnostní program TETA klub a e-shop

Jste členy TETA klubu? Nakoupíte-li na e-shopu načtou se vám na kartu všechny výhody. Přes internet budete moct nakupovat i akční zboží z TETA letáku.

TETA drogerie otevírací doba

Otevírací doba se v různých TETA drogeriích liší. Většinou prodejny otevírají v 8 hodin, ale zavírací doba se mění. V některých prodejnách TETA drogerie zavírá v 18 hodin, někdy až ve 20 hodin. Využijte proto vyhledávač prodejen přímo na internetových stránkách TETY, kde se dozvíte otevírací dobu i adresu vaší TETA prodejny.

TETA prodejny najdete na 250 místech po celé České republice.

TETA drogerie foto

Ve vybraných prodejnách drogerie, označených TETA FOTO Ihned si lze vytisknout fotografie na místě. Přes internetové stránky tetafoto.cz si můžete objednat fotky, fotoknihu, či fotodárky.

Vytiskněte si své zážitky s TETA foto na vybraných prodejnách.

Související obchody

Drogeo, Vivantis, Douglas, Notino, Dr. Max

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se