Kde najdete prodejny Mall? [Kompletní seznam]

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Mall prodejny naleznete na 18 místech České republiky. Jsou určeny pro každého, kdo se s produktem rád osobně seznámí ještě před jeho odběrem. Navíc díky nim můžete ušetřit peníze za dopravu. Nezbývá tedy než zjistit, zda se nějaká Mall prodejna nachází ve vaší blízkosti.

Pokud si chcete své zboží z Mall.cz vyzvednout osobně, máte k dispozici 18 poboček. Všechny Mall prodejny naleznete ve větších českých městech a za doručení zboží tady zaplatíte poplatek ve výši 29 Kč.

Pokud uskutečníte nákup alespoň v hodnotě 1 000 Kč, budete mít dopravu na pobočku zdarma (v případě nadměrného balíčku je Mall doprava zdarma u objednávek nad 5 000 Kč.

Mall prodejny na vás budou už z dálky volat velikánskými logy, najít je tedy není nic těžkého. Na Mall prodejnách můžete platit jak hotově, tak platební kartou, a s výjimkou pobočky Brno - Střed mají všechny i bezbariérový přístup.

Mall prodejny

Prodejny Mall.cz jsou označeny velkými logy, díky kterým je určitě nepřehlédnete.

Mall prodejny – kompletní seznam

  • Mall Brno – Bohunice: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 14 hodin a v neděli od 14 do 19 hodin. Prodejna se nachází v přízemí areálu kancelářských budov Campus Square na adrese Palachovo náměstí 3.
  • Mall Brno – Střed: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete v ulici Nové sady 24.
  • Mall České Budějovice: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Pobočka se nachází mezi Brenem a Purtexem na adrese Krčínova 1610.
  • Mall Hradec Králové: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejna se nachází na adrese Vrchlického 961.
  • Mall Jihlava: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete v ulici Židovská v šedé budově Office parku.
  • Mall Karlovy Vary: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Pobočku najdete na adrese Sokolovská 43.
  • Mall Liberec: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete na Soukenném náměstí 669, hned vedle prodejny NORMA.
  • Mall Olomouc: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Pobočku najdete kousek od Hlavního nádraží na tř. Kosmonautů 1082/29.
  • Mall Ostrava: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu naleznete v ulici 1. Máje 103.
Mall.cz – prodejny a odběrná místa

Mall.cz nabízí osobní odběr v 18 prodejnách a desítkách výdejních míst společnosti Uloženka.

  • Mall Pardubice: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Pobočku najdete v ulici Labský Palouk 495.
  • Mall Plzeň: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejna se nachází v obchodní zóně v ulici Lochotínská 20a.
  • Mall Praha 4 – Budějovická: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 20 hodin, v sobotu od 10 do 17 hodin a v neděli od 13 do 18 hodin. Prodejnu najdete asi 20 m od nákupního centra DBK u supermarketu Billa, na adrese Antala Staška 2027/79.
  • Mall Praha 5 – Nové Butovice: Otevřeno mají od pondělí do neděle od 9 do 21 hodin. Pobočku najdete 200 m od stanice metra B – Nové Butovice, v ulici Radlická (OC Galerie Butovice).
  • Mall Praha 5 – Smíchov: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 20 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete kousek od tramvajové zastávky Švandovo divadlo v ulici Zborovská.
  • Mall Praha 7 – Holešovice: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 20 hodin, v sobotu od 10 do 17 hodin a v neděli od 13 do 18 hodin. Prodejnu najdete ve vnitrobloku kancelářského komplexu ArtGen v ulici U garáží.
  • Mall Praha 9 – Horní Počernice: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 20 hodina, v sobotu od 10 do 17 hodin a v neděli od 13 do 18 hodin.. Pobočka se nachází v ulici F. V. Veselého asi 300 m od autobusové zastávky Paceřická.
  • Mall Ústí nad Labem: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete na adrese Špitálské náměstí 3517.
  • Mall Zlín: Otevřeno mají od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin. Prodejnu najdete ve zrekonstruované budově - Budova 51 v ulici J. A. Bati.

Na každé z poboček můžete zboží nejen vyzvedávat, ale také v případě nespokojenosti vracet a reklamovat. Jak taková Mall reklamace vypadá? V článku se dozvíte vše potřebné.

Nenachází se ve vaší blízkosti žádná z Mall prodejen? Nezoufejte. Své zboží z Mall.cz si můžete vyzvednout i na pobočkách společnosti Uloženka, kterých po celé České republice naleznete téměř 400.

Na každém nákupu u Mall.cz můžete ušetřit

Každý nákup na Mall.cz teď může být výhodnější. Stačí jen využít cashback nebo slevové kupóny od Tipli, se kterými lze ušetřit i tisíce korun.

Nakupovat na Mall výhodněji

Související obchody

Expert.cz, Okay.cz, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se