Kde koupit petardy a ohňostroje na Silvestra online

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Událost roku je tady! Silvestr je spojen hlavně s ohňostrojem . O půlnoci se všichni dívají směrem k obloze a sledují tu nádhernou směs barev. Při výběru petard si ale dávejte pozor na bezpečí. Jaké petardy koupit a kde je seženete nejvýhodněji?

Napadlo vás někdy proč Nový rok spojujeme se jménem Silvestr? Jméno Silvestr je v kalendáři díky papeži šířícímu křesťanství, který se tak jmenoval. Samotné oslavy Nového roku pak vznikly roku 46 př. n. l., kdy Julius Ceasar založil juliánský kalendář.

Pokud už víte, co si oblečete na silvestrovský věčírek, měli byste vyřešit, jaký letos nakoupíte rachejtle. Obchodů s nimi se vyrojí před Silvestrem spoustu, ale před nákupem levných petard dávejte pozor. Vsaďte raději na bezpečné zdroje.

Kde bezpečně koupit petardy?

  • Mall.cz - různé typy ohňostrojů i pro náročné klienty
  • HyperSlevy - slevový portál nabízí slevy na ohňostroje od specializovaných obchodů
  • Slever - další ze slevových portálů, které ve své nabídce nezapomněl ani ohňostroj
  • SlevaDne - web nabízející nejenom ohňostroje, ale zájezdy do evropských měst, kde Silvestra můžete oslavit

3 tipy, co dělat na Nový rok

1. Vyražte na Silvestra do zahraničí

Láká vás pohled na barevnou Paříž, Amsterdam, nebo Londýn? Přivítejte Nový rok v jednom z těchto evropských měst. Podívejte se na slevové portály, které tyto zájezdy nabízejí za super cenu.

Kde koupit petardy a ohňostroje na Silvestra online

2. Novoroční předsevzetí

Novoroční předsevzetí jistě všichni známe. Slibujeme si, že zhubneme, že investujeme do vzdělaní a že se budeme více usmívat na svět. Tato tradice pochází již z 16. století. Nový rok v nás vyvolává pocit, že máme šanci něco ve svém životě zlepšit. Jaké novoroční předsevzetí si dáváte letos vy?

3. Na Nový rok čočku

Pokud chceme, aby se nás v nastávajícím roce držely peníze, měli bychom na Nový rok tradičně poobědvat čočku. Vy ale máte štěstí, protože pokud se budete držet Tipli, můžete získat i pár tisíc zpátky na účet. Jak to? No přece díky cashbacku.

Související obchody

Baťa, Adrop.cz, BIBLOO, Econea, ZOOT, Tchibo, Mall.cz, Knihy Dobrovský

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se