Black Friday parfémy: Levné vůně pro dámy i pány

Tipy k nákupuNakupování  |  Slevové akce 10. 11. 2021

Tečkou za dokonalým vzhledem je příjemná vůně, která o jejím nositeli dokáže mnohé vypovědět. Zahalte se do okouzlujících vůní parfémů světových značek. S Black Friday a Tipli to vaše peněženka ani nepocítí.

Během Black Friday můžete nakoupit oblečení, parfémy, kosmetiku, elektroniku a celou řadu dalších produktů za extrémně nízké ceny. Vybavte svou domácnost, obměňte svůj šatník nebo si kupte novou kvalitní kosmetiku. Díky Black Friday budou vaše nákupy výhodnější. Pokud využijete ještě cashback od Tipli, ušetříte hned dvakrát.

Nakupujte nejen parfémy. Mrkněte na veškeré slevy!

Chcete mít přehled o všech obchodech, ve kterých tento rok ušetříte? Máme pro vás kompletní seznam všech obchodů, které nabízí slevy! Prohlédněte si Black Friday 2018 zapojené obchody.

Zobrazit slevy Black Friday 2018 »

Black Friday je celosvětový nákupní svátek. V České republice v letošním roce vypukne 23. listopadu. Vzhledem k datu jde o skvělou příležitost, jak na Vánoce udělat radost blízkým. A takový parfém potěší muže i ženy. Značkové vůně jsou však často drahé. Díky Black Friday si je můžete dovolit i vy!

Jak vybrat vhodný parfém?

Parfémy značné ovlivňují náladu nositele i jeho okolí. To vše je nutné při výběru zohlednit. V první řadě si musíte uvědomit, při jakých příležitostech budete chtít parfém nosit. Pokud jdete do společnosti lidí, volte jemnější vůně. Výrazný parfém by mohl ostatní obtěžovat. Silné vůně se hodí na obchodní setkání, při nichž chcete působit dominantně a sebevědomě. Na schůzku s partnerem zase vybírejte sladké parfémy vzbuzující pocit sblížení.

TIP: Chcete ušetřit ještě víc? Tipli je cashbackový portál, díky kterému získáte peníze z nákupu zpět. Zaregistrujte se zcela zdarma na stránkách Tipli.cz a šetřete s každým nákupem!

Kořeněné vůně

Správná kořeněná vůně evokuje temperament a sebevědomí. Pokud tak na své okolí chcete působit i vy, s těmito parfémy určitě nešlápnete vedle. Mezi oblíbené kořeněné vůně patří například parfémy značky Calvin Klein, mezi kterými si vyberou dámy i pánové. Mrkněte na ně v obchodě NOTINO. S cashbackem získáte parfémy levněji o 5 %.

parfémy Notino

Sladké vůně

Sladké květinové vůně jsou ideální na letní období. Vzbuzují pocit sblížení a tepla, proto si je oblíbily všechny romantické duše. Vhodně vybrané květinové parfémy mohou dokonale zvýraznit vaši jemnost a ženskost. Z tradičních sladkých vůní patří mezi nejoblíbenější Chloé, kterou koupíte na eshopu ELNINO. Díky cashbacku ušetříte až 2,5 %.

parfémy ELNINO

Orientální vůně

Pokud rádi experimentujete, určitě vyzkoušejte orientální vůně. Jsou to většinou těžší a teplejší vůně určené především na večerní nošení a zimní období. Tvoří je nejrůznější exotické esence a rostliny, které si jednoduše zamilujete. Zkuste třeba Jo Malone London z obchodu Douglas, kde získáte cashback až 4 %.

parfémy Douglas

TIP: Víte, že v parfumeriích zakoupíte například i svíčky s vůní vašeho oblíbeného parfému? Podívejte se na akční letáky s drogerií a parfumerií, zjistěte, které produkty koupíte na Black Friday nejlevněji a kombinujte slevy s Tipli cashbackem!

Kde nakoupit parfémy ještě výhodněji?

Nevybrali jste si z nabídky? Máme pro vás i další obchody, kde koupíte parfémy se slevou!

  • Yves Rocher - jeden z nejoblíbenějších prodejců parfémů v České republice s cashbackem 2,5 %.
  • Vivantis - parfémy oblíbených značek o 10 % levněji.
  • Parfemy.cz - až o 2,5 % levnější nákup kosmetiky.

Související obchody

Vivantis, Parfemy.cz, Elnino, Douglas, Notino

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se