Kam na fesťák? Přinášíme vám TOP 5 hudebních festivalů!

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Zážitky  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Léto je v plném proudu a vy ještě nemáte program? Co takhle zkusit letní hudební festivaly na domácí půdě? Nebudete litovat! Nevíte, který zvolit? Není divu, nabídka je obrovská a festivalů každým rokem přibývá. Nemusíte si s tím lámat hlavu, vybrali jsme pro vás TOP 5 fesťáků, které ještě stíháte!

Letní hudební festivaly 2018

Možností, kam v létě vyrazit, je celá řada. Můžete cestovat za oceán, po Evropě anebo po Česku. Každá dovolená má svoje kouzlo. Jestli bude nic moc nebo skvěle prožitá, na kterou budete dlouho vzpomínat, nezáleží ani tak na místě, kde ji strávíte. Jde hlavně o to s kým ji strávíte a co při tom zažijete. Vyrazte s kamarády na jeden z hudebních festivalů, které jsme pro vás vybrali. Garantujeme vám, že budete mít na co vzpomínat!

Colours of Ostrava

Kdy? 18.-21. červenec. Kde? Národní kulturní památka, UNESCO oblast Dolní Vítkovice. Na co se těšit? Evropské i světové hudební hvězdy. To jsou základní fakta o multižánrovém hudebním festivalu Colours of Ostrava. Tento rok proběhne již 17. ročník tohoto festivalu, který se řadí do TOP 10 hudebních festivalů v Evropě. Těšit se můžete na skupinu N.E.R.D. s Pharrellem Williamsem, syna Boba Marleyho Ziggiho, norského DJ a klávesistu Kyga nebo Slaves a mnoho dalších hvězd! Tak neváhejte a objednávejte lístky. Volné místo čeká právě na vás. Nalaďte se na barevnou notu a s dobrou náladou vyrazte na Colours of Ostrava. Čtyřdenní vstupenka vás vyjde na skvělou cenu 2 990 Kč.

Colours of Ostrava

Těšíte se na Coulours of Ostrava? Oblékněte si na festival originální tričko, a buďte in! Pořiďte si zábavná trička a buďte hvězdou fesťáku i vy! Prožijte zábavný festival s vtipným originálním tričkem!

Triko I´m fine
Triko Trikátor
Triko panda

Tato originální trička koupíte již od 249 Kč na Trikátor.

Hrady CZ

Hrady CZ

České hrady jsou kultovní putující festival, který každoročně přináší přehlídku nejúspěšnějších hudebních skupin ze současné domácí scény. Nechybí ani soubory ze Slovenska. Na letošním ročníku Hrady CZ se můžete těšit na Tomáše Kluse, Divokýho Billa, Škvor, Slzu, Mandrage, Vypsanou Fixu, Monkey Business, Horkýže Slíže a další. Putování začíná 13.-14. července na hradě Točník. Následuje Kunětická Hora, Švihov, Rožmberk nad Vltavou a další hrady. Z osmi míst, kde se festival letos koná, je pět v Česku a 3 na Moravě. Kromě pořádání festivalů poskytují Hrady CZ finanční podporu těch hradů, které potřebují opravu. Pořiďte si permanentku na akci jen za 880 Kč.

Vyrazte na fesťák jako do hotelu! Pořiďte si super stan a další vybavení z 4camping a ušetřete přes Tipli až 4 % z nákupu!

Aerodrome festival

Kde? Areál letiště Panenský Týnec. Kdy? 28. – 30. června. Na koho se těšit? V minulých letech festival Aerodrome představil zvučné světové hvězdy jako Linkin Park, System Of A Down, Simple Plan. Letos však tento fesťák vytáhl několik světových jmen najednou! Macklemore, Wiz Khalifa, Nine Inch Nails, Bullet For My Valentine, Hollywood Undead...a to rozhodně není vše! Z české scény se můžete těšit například na Marpa, Lenny a Support Lesbiens. Pořadatelé festivalu pro návštěvníky také zajišťují dopravu i hotel. Zkrátka pohádka. Práskněte do koní, festival Aerodrome začíná za chvíli! Lístky seženete už za 1990 Kča díky Tipli dostanete navíc5 % z ceny vstupenek zpět!

Aerodrome festival
Masters of Rock

Masters of Rock

Nebojte, Česko opět nezapomnělo ani na fanoušky rocku a metalu. Masters of Rock je největší mezinárodní rockový open-air festival pořádaný v ČR. Letos se koná 12. – 15. července, tradičně v areálu likérky Rudolf Jelínek v domovských Vizovicích u Zlína. I letos zazní jedno známé jméno za druhým. Můžete se těšit například na Helloween, Korpiklaani, Lordi, Kamelot, Amorphis, Infected Rain nebo Die Apokalyptischen Reiter. A to je jen pár jmen z dlouhého seznamu! Zajímavým hostem festivalu je jedna z největších osobností rockové historie, zakladatel nesmrtelné hardrockové kapely KISS, baskytarista Gene Simmons. Legendární baskytarista vystoupí poprvé sólově v Evropě. A to si nesmí nechat ujít nejen jeho fanoušci! Jednodennní vstupenky v prodeji již za 890 Kč.

Ohákněte se na tento festival stylově se ZOOT. Najdete zde vše od kožených bund, kalhot a sukní se cvočky, přes stylová trika až po doplňky, které skvěle podtrhnou rockovou atmosféru!

ZOOT

Beats for Love

14 dní (4.-7. července) před festivalem Colours of Ostrava se koná v Dolních Vítkovicích největší taneční festival v srdci Evropy - Beats for Love.

Těšit se můžete na 13 stagí (d’n’b, house, techno, EDM a breakbeat), 4 dny hudby a 400 umělců. Jsou to samá známá jména, a to nejen ze zahraniční scény. Z dlouhého seznamu je to například Galantis, Alan Walker, Roger Sanchez, Sigma, Ektor a mnoho dalších.

Beats for Love

Potřebujete oblečení nebo boty na fesťák? Získejte nejlepší ceny díky Tipli

Nákupem oblečení a obuvi online můžete ušetřit, pokud využijete cashback od Tipli. Víte, jak cashback funguje? Stačí nakoupit přes Tipli u jednoho z více než 450 partnerských obchodů a získáte část peněz zpět z nákupu na účet.

Kromě cashbacku, Tipli hledá slevy a slevové kupóny na celém českém internetu. Potřebujete slevy na oblečení? Na Tipli najdete spoustu slev nejen na oblečení, ale i na nespočet dalšího zboží!

Prohlédnout slevy na oblečení

Související obchody

AliExpress, Booking, 4camping.cz, ZOOT, Aerodrome festival

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se