Je vám chladno? Zahřeje vás kožená bunda!

Tipy k nákupuMóda  |  Pánská móda  |  Dámská móda 22. 11. 2022

Léto sice nepolevuje, ale v noci už bývá docela kosa. A než se nadějeme, je tu zase sychravý podzim. A jak se nejlépe zahřát, když se rtuti v teploměru nechce nad dvacet stupňů? Zachrání vás pohodlná a sexy kožená bunda!

Kožená bunda už dávno není doménou jen metalistů a motorkářů. Elegantně si probila cestu do každodenního šatníků spousty lidí. A z dobrého důvodu. Tyhle bundy jsou pohodlné, teplé a navíc i dobře vypadají. Kde a jak si pěknou koženou bundu vybrat?

Jaký materiál kožené bundy zvolit?

Při výběru kožené bundy si dávejte pozor na použitý materiál. Většina tzv. kožených bund v obchodech se totiž vyrábí z koženky, tedy z umělého materiálu, a nikoli z pravé kůže. Obrovská výhoda koženky je nižší cena. Její životnost je ale mnohem menší než u pravé kůže – velmi pravděpodobně po čase popraská a s pravidelným nošením se začne za pár let odlupovat.

Pravá kůže je sice velmi drahá, ale můžete si být jistí, že vydrží opravdu dlouho. A rozhodně vás i víc zahřeje.

kožené bundy

TIP: Přesně víte, jak má vaše bunda vypadat, ale nemůžete ji nikde najít? Hledejte na Glami! Výběr z tisíce kousků si tu jednoduše zúžíte pomocí kategorií a prohledáte všechny obchody zároveň.

Kožená bunda dámská

Nejen drsňačky a motorkářky dnes nosí kožené bundy. Elegantní upnuté kožené bundy a křiváky se staly trendem už před pár lety a jen tak z módy určitě nevyjdou. Na výběr máte nejen nejrůznější barvy a materiály, ale i střihy a ozdoby. Některé křiváky, tedy bundy se zipem nakřivo, mají po vzoru starých punkových legend hodně kapes a cvočků, jiné se drží víc při zemi a dají se kombinovat s elegantním oblečením. A přesně k takovým pěkně ladí i Michael Kors kabelky.

ZOOT kožená bunda

Koženkový křivák ONLY, 1 349 Kč, ZOOT

orsay bunda

Bunda z ekosemiše, 1 499 Kč, Orsay

metalshop kožená bunda

Kožená bunda Fantastic Beasts, 5 490 Kč, Metalshop

Využijte slevové akce v našich obchodech a kupte si koženou bundu ještě levněji! Navíc, když se prokliknete do obchodu přes Tipli, vrátíme vám nějaké peníze z nákupu zpět - cashback na vás účet.

Kožená bunda pánská

Pánové mají sice na poli kožených bund o něco menší výběr než dámy, pořád je ale z čeho vybírat. I tady ale platí hlavní dělení. Některé pánské kožené bundy jsou určené ke každodennímu nošení, protože jsou trochu jednodušeji stylizované. Ostatní září doplňky, cvoky, přezkami a jinými ozdobami a ocení je spíše pankáči, metalisté a příslušníci dalších subkultur. Obrovská výhoda však je, že se, mnohem častěji než dámské kožené bundy, dělají i s kapucemi.

mall kožená bunda

Pánská bunda s.Oliver, 1 800 Kč, Mall.cz

metalshop pánská kožená bunda

Kožená bunda Suicide Squad, 5 490 Kč, Metalshop

ZOOT kožená pánská bunda

Pánská kožená bunda, 5 199 Kč, ZOOT

TIP: Kožená bunda se řadí mezi ideální dárky pro přítele - vezměte ho ale raději na nákup s sebou. Vybere si takovou bundu, která mu perfektně padne a bude se mu líbit. A se speciální slevou to máte za hubičku ;-)

Kožená bunda na motorku

Ovšem motorkáři, pozor. Tady už nejde o módu, ale o bezpečí v případě nehody. Pravá masivní kůže je pro motorkářskou bundu naprostou nezbytností. Vhodné jsou i větrací otvory, abyste se v bundě nezapotili. A obrovskou výhodou jsou i integrované chrániče ramenou nebo loktů. Kožená bunda na motorku vás sice přijde na trochu větší peníze než pěkná koženka, ale vyplatí se koupi takové bundy nepodceňovat. Konec konců nikdy nevíte, kdy se vám na motorce stane nějaká nehoda. Kvalitní oblečení je potom to, co vás ochrání.

metalshop kožená bunda na motorku

Bunda na motorku, 11 999 Kč, Metalshop

insportline kožená bunda

Kožená moto bunda, 4 290 Kč, InSPORTline

insportline kožená dámská bunda

Dámská moto bunda, 6 890 Kč, inSPORTline

Nakupujte kožené moto bundy ještě výhodněji díky speciálním slevám na Tipli!

Kupte si pěknou koženou bundu s cashbackem!

Kožená bunda není nic levného. Když si ale dobře vyberete, můžete na její koupi ušetřit i několik stovek. Jak? Přeci díky službě cashback. Proklikněte se před nákupem kožené bundy přes Tipli a my vám později připíšeme finanční odměnu zpět na Tipli účet.

Co je to cashback?

Související obchody

Vivantis, Buď chlap, ZOOT, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se