Jarní speciál: Šaty v režii našich obchodů

Tipy k nákupuMóda 1. 4. 2022

Jaro u nás bude každým dnem a tak je potřeba zase trochu obměnit šatník. My jsme pro vás našli TOP 6 obchodů, kde můžete pořídit ty nejmódnější šaty v krásných jarních barvách. Tak neváhejte a pojďte přivítat jaro s otevřenou náručí a v krásných šatech!

V následujících týdnech by měly teploty stoupat, a tak bychom měly svůj šatník obohatit o nějaký pěkný kousek. A čím může žena přitáhnout více pozornosti než krásnými jarními šaty? Pojďte se s námi podívat na kousky, které letos frčí a které můžete sehnat ve vašich oblíbených obchodech.

TOP 6 obchodů, kde sehnat ty nejhezčí dámské šaty

To, na co jsme všichni netrpělivě čekali, je tady. JARO! A s tím přichází i typická věta "Nemám co na sebe". My vám s tímto problémem pomůžeme a ukážeme jak koupit šaty levně. Pojďme se společně podívat na 6 obchodů, kde nakoupit originální šaty ve kterých jednoduše zazáříte.

1. Orsay šaty

Orsay - všemi tolik oblíbený obchod, známý především pro své slušivé střihy a jemné barvy. I letos Orsay vydává celou řadu dámských šatů, ve kterých každá zazáří. Orsay šaty koupíte v různých variantách - jemná krajka, divoké barvy i casual styl do práce - šaty si vybere opravdu každá žena. Co je na tomto obchodě také příjemné je to, že je cenově dostupný.

Jarní šaty od Orsay

Obchod Orsay uchvátí svým sortimentem nejednu ženu.

2. ZOOT šaty

Kdo by neznal ZOOT? Obchod, ve kterém najdete téměř všechny možné značky a u kterého můžete pohodlně nakoupit z domova. Navíc vyzkoušení na pobočce vás nic nestojí a berete jen to, co se vám opravdu líbí a sedí. Samozřejmě s jarem nezůstal pozadu ani ZOOT a kromě nových jarních tašek si pro vás přichystal i nové jarní kolekce.

Dámské šaty tak můžete vybírat z té nejaktuálnější nabídky! ZOOT má též časté slevové akce a pravidelně odměňuje své věrné zákazníky - stačí se zaregistrovat a speciální slevy jen pro vás vám budou chodit přímo do mailu. ZOOT slevy pro vás sledujeme my na Tipli, tak se nemusíte bát, že by vám něco uniklo.

Dámské šaty od ZOOT

Květinové šaty jsou stále v kurzu! Které ZOOT šaty uchvátili vás?

3. BonPrix šaty

Dalším obchodem, na kterém nakoupíte jarní dámské šaty za příznivé ceny a z pohodlí domova je internetový obchod Bonprix. Bonprix vyčnívá širokou nabídkou a bonusovými službami. Navíc po celý rok 2018 máte slevu 150 Kč na nákup a po celý rok jsou 60% slevy na vybrané kousky. Všechny slevy obchodu Bonprix pro vás sledujeme na Tipli.

Dámské šaty od Bonprix

Vítejte ve světě barev! Bonprix šaty dokážou rozjasnit den!

4. Otto šaty

Otto ví, co se tohle jaro nosí. Najdete zde šaty pro nejrůznější příležitosti – pouzdrové a elegantní do práce, pohodlné sportovní i svěží a lehoučké na každodenní nošení. Nechte se unést a kupte si krásné nové šaty. S cashbackem od Tipli navíc za bezkonkurenční ceny!

Dámské šaty od Otto

Ať už potřebujete plesové šaty levně, nebo elegantní šaty do práce, v Otto e-shopu si rozhodně vyberete.

5. Blancheporte šaty

Když se v šatech chcete cítit hlavně pohodlně a zcela volně, sáhněte po Blancheporte! Jejich šaty jsou z těch nejpříjemnějších materiálů a zajistí vám stoprocentní pohodlí. Navíc v nich budete vypadat naprosto neodolatelně. S cashbackem od Tipli a pravidelnými slevami Blancheporte nakoupíte za velmi příznivé ceny, a navíc právě Blancheporte sleva a cashback Tipli se mohou kombinovat.  

Dámské šaty od Blancheporte

Je jedno, jestli jsou to šaty na ples, nebo šaty na běžné nošení. Blancheporte šaty poskytují každé ženě pohodlí a krásu v jednom.

6. Answear šaty

Velký výběr, příjemný střih a šaty vám skvěle padnou - to všechno nabízí obchod Answear! Jejich šaty podtrhnou vaši ženskost tím správným způsobem a romantické barvy vám zlepší náladu hned, jak si je obléknete. Šaty do divadla, na pracovní oběd, s přáteli na drink, nebo na rande. Answear šaty najdete na e-shopu již od 349 Kč, a tak nemusí být malá nakupovací terapie finanční zátěží! V kombinaci s cashbackem od Tipli a slevami Answear bude váš nákup za ty nejlepší ceny!

Dámské šaty od Answear

Šaty z Answear si díky velkému výběru pořídíte snadno.

Tajemství, jak nakoupit nejvýhodněji

Díky Tipli dostanete za nákup peníze zpátky. Stačí jen nakoupit skrz náš portál a my vás za nákup odměníme v podobě vrácení několika procent z nákupu na váš účet. Tak už neváhejte a pojďte si vybrat pěkné jarní šaty, ve kterých každému rozzáříte den!

Související obchody

Vivantis, ZOOT, Tchibo, Bonprix, Orsay

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se