Jak ušetřit na letenkách s ČSA? Známe odpověď

Tipy k nákupuDovolená a cestování  |  Cestovní kanceláře 10. 11. 2021

Vzhůru do oblak s ČSA! Taky se při vzletu těšíte na nová dobrodružství z destinace, kam letíte? Letadla z české aerolinie se snaží let zpříjemnit o komfort a kvalitu obsluhy po celou dobu letu. A jak na takové letence s ČSA ušetřit? Víme, jak na to.

O cestování se říká, že vám naprosto otevře oči. My s tím musíme naprosto souhlasit. Nové památky, zážitky, jídla, dobrodružství a přátelství. To všechno vám cestování nabízí poznat. Pokud jste právě dostali chuť poznat nějaké další místo, počkejte. Víme totiž, jak ušetřit na letenkách od ČSA! Čtěte dál.

České aerolinie - tradice, bezpečí a komfort

Letecká společnost ČSA byla založena již v roce 1923. Díky tomu patří mezi 5 nejstarších leteckých společností na světě. V roce 2001 se pak také stala členem leteckých společností SkyTeam. Na cestě s ČSA na vás čeká moderní letadlová flotila, zkušení piloti, milí palubní personál, chutné občerstvení a příjemný, pohodlný let.

A kam se s českými aerolinkami můžete vydat? Letadla ČSA létají po celé Evropě, do některých částí Afriky a USA i Asie. Jednotlivé země si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách www.csa.cz.

csa

Letadlo českých aerolinek vás při letu vždy příjemně překvapí.

Vzlétněte do oblak se slevou na ČSA letenky

Díky Tipli.cz váš nákup letenek s ČSA může být levnější! A jak? Stačí se zdarma zaregistrovat, poté kliknout na profil obchodu ČSA, nakoupit letenku do vámi zvolené destinace a využít slevu až 95 Kč na letenku.

Využít ČSA slevu

ČSA check in - pohodlné online odbavení

Věděli jste, že v ČSA airlines se můžete odbavit online už 36 hodin před odletem? Stačí jít na ofic. stránku ČSA. Online odbavení končí 1 hodinu před odletem. Pokud cestujete pouze s příručním zavazadlem, na let se odbavíte na ČSA webu a vytisknete si palubní vstupenku, po příjezdu na letiště můžete přistoupit přímo k bezpečnostní kontrole. V případě, že cestujete se zapsanými zavazadly, je nutné je předat k přepravě na odbavovací přepážce na letišti.

5 věcí, na které nezapomenout, když poletíte letadlem

  1. Tekutiny na palubě: Na palubu si smíte vzít tekutiny v balení o maximálním objemu 100 mililitrů. Všechna balení musí být umístěna v jednom průhledném uzavíratelném plastovém sáčku o maximálním objemu 1 litr na osobu.
  2. Jídlo v letadle: Na palubu si s sebou můžete vzít své vlastní malé občerstvení. Dbát ale musíte na pravidla přepravy tekutin v kabinovém zavazadle (viz bod č. 1).
  3. Dítě do 2 let má v ČSA slevu: Za dítě, které cestuje na klíně dospělého, zaplatíte zpravidla pouze 10 % ceny jízdného. Za dítě, které má rezervaci vlastního místa, zaplatíte zpravidla 75 % ceny jízdného.
  4. Cestování se zvířetem: Přepravované zvíře vlastní letenku nemá. Na poplatek za přepravu zvířete vám ČSA vystaví samostatný doklad, který bude přiložený k vaší letence.
  5. Pozor na nadváhu vašeho zavazadla. Před odletem si ještě zavazadlo zvažte, abyste neplatili zbytečně peníze za nějaké to kilo navíc. A jaké příruční zavazadlo si smíte vzít na palubu? Podívejte se na video od ČSA, které vám vše vysvětlí.

Tip: Využijte další tipy na levné letenky

Zdroj: Youtube.com

Související obchody

AliExpress, Booking, Adrop.cz, ZOOT, ČSA

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se