Jak se naučit cizí jazyk snadno a rychle

Tipy k nákupuDovolená a cestování 7. 9. 2022

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem. Staré české rčení je platné zvlášť v dnešním multikulturním světě. A každá fráze a každé slovíčko, které se naučíte před dovolenou v cizí zemi, se vám budou hodit! A navíc ze sebe budete mít radost!

Chystáte se na dovolenou do ciziny? Pak byste určitě měli oprášit své znalosti cizích jazyků. Umět pár slovíček a frází v jazyce dané země se vždy hodí. Kupte si jazykový kurz a rozšiřte si před dovolenou obzory.

Víte, že s Tipli se můžete i vzdělávat? Každé vzdělání, kterého se vám dostane, se počítá. Vyberte si pro sebe ten nejlepší kurz - od gastronomie po potápění. Tentokrát jsme pro vás vybrali TOP jazykové kurzy!

VímVíc

vím víc

Naučte se to nejpraktičtější z angličtiny, ruštiny a japonštiny v jednoduchých online kurzech na VímVíc. Jednoduchou a zábavnou formou se dozvíte to, co se vám bude v praxi nejvíce hodit. Výhodou kurzů je, že si je můžete pouštět neustále dokola bez jakéhokoli omezení a vstřebat tak všechny důležité informace. Pusťte si ukázkové lekce zcela ZDARMA a vyzkoušejte si, jaké kurzy vám nejvíce vyhovují.

Naučit se jazyky s VímVíc

Tea learning

Tea Learning

Pokud chcete dokonale procvičit angličtinu, Tea learning je pro vás ta pravá volba! Online výuku můžete mít pořád při sobě v tabletu, mobilu nebo počítači. Najdete zde 6 různých úrovní a celkem 650 lekcí. Můžete si vybrat ze tří různých zaměření - obecná angličtina, obchodní angličtina a firemní vzdělávání. Součástí všech lekcí jsou poslechy, cvičení i testování. Licenci k výukovým materiálům si koupíte na celý rok. Cena kurzu se liší posle jeho zaměření.

Naučit se anglicky s Tea learning

Tutor

tutor

Angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština a čínština – v Tutor najdete jazykové kurzy, letní intenzivní kurzy, pomaturitní studium, přípravné kurzy na přijímačky na VŠ i profesní kurzy. Výuka probíhá v Praze, Brně, Plzni, Zlíně, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové a Pardubicích. A nezapomeňte prošmejdit i webové stránky Tutoru - v jejich blogu totiž najdete spoustu zajímavých článků s tipy na efektivní učení.

Zapsat se do kurzu Tutor

Online jazyky

online jazyky

Naučte se anglicky, německy, španělsky, italsky, rusky nebo i francouzsky z pohodlí domova díky portálu ONLINE jazyky. Interaktivní výuka v kurzech pro začátečníky, pokročilé, školy i firmy vás bude bavit! Tempo učení přizpůsobíte vlastní možnostem. Stačí i 20 minutek denně. Efektivní výuka vás konečně provede studiem jazyka, aniž by vás časově a energeticky vyšťavila. Zkuste si lekci zdarma a zjistěte, jaké výhody má online učení jazyků.

Naučit se cizí jazyky online

Slovníky a příručky

Jste pro učení se hezky postaru z papíru? Pak se poohlédněte po praktických příručkách pro samouky a slovnících.

1000 chorvatských slovíček

1000 chorvatských slovíček, 135 Kč, Albatrosmedia

Francouzština - konverzace

Francouzština - konverzace, 160 Kč, Knihy Dobrovský

Španělština pro začátečníky

Španělština pro začátečníky, 268 Kč, Knihy Dobrovský

Moderní čínština moderní metodou

Moderní čínština moderní metodou, 800 Kč, Bux.cz

TOP tipy na učení jazyků

  1. Důvod: Zjistěte, proč se cizí jazyk vůbec učíte - budete více motivovaní.
  2. Parťák: Ve dvou se to lépe táhne - když k učení přesvědčíte někoho dalšího, budete se vzájemně doplňovat, motivovat a nutit.
  3. Praxe: Používejte jazyk co nejvíce - můžete se třeba přes internet seznámit s cizincem, kterého provedete po svém městě.
  4. Poslech: Z knížek se správnou výslovnost nenaučíte - výslovnost si nejlépe osvojíte když budete poslouchat v daném jazyce hudbu a dívat se na filmy. Třeba angličtina je na tento způsob tréningu jako dělaná.
  5. Pravidelnost: Najděte si na učení čas nejlépe každý den, abyste učivo nezapomínali - stačí i dvacet minut.

Učte se s cashbackem od Tipli

Získávejte nové vědomosti za nejlepší ceny s Tipli slevovými kupony a navíc s cashbackem! Z každého vašeho nákupu vám totiž díky cashbacku můžeme vrátit něco navíc - kupte si vzdělávací kurz ještě dnes a navíc od nás dostanete odměnu z nákupu!

Naučit se cizí jazyk

Související obchody

Albatrosmedia, Slevykurzů.cz, Knihy Dobrovský, Bux.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se