Jak používat vyhledávač letenek Kiwi.com?

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Najít dnes nejvýhodnější cenu letenky je někdy pěkně zdlouhavá práce. S vyhledávačem letenek Kiwi.com to však zvládnete levou zadní – stačí se držet několika málo triků.

Vyhledávačů letenek dnes existuje celá řada a v samém základu fungují velmi podobně – zadáte místo příletu a odletu, datum plánovaného odletu a příletu a počet letenek. A pak už si jen vyberete tu, která vám vyhovuje nejvíce.

Kiwi.com vám ovšem nabízí i o něco více. Pokud ho budete používat chytře, můžete na letenkách ušetřit spoustu peněz.

Jak na letenky na Kiwi jsme si zevrubně popsali už v jednom z našich starších článků. Dnes se proto podíváme na některé finty, kterých byste se při nákupu letenek měli držet.

Řekněme, že plánujete v létě vzít celou rodinu do Řecka na 14denní dovolenou. Času na plánování máte požehnaně a vesele tak můžete plánovat za tu nejlepší cenu.

Jak nakoupit na Kiwi 1

Kam se létá nejlevněji?

Už při zadání údajů o zemi příletu a odletu se vám ukáže nabídka všech možných letišť. Pokud zatím nemáte přesně vybráno, jaké destinace v Řecku byste rádi navštívili, můžete zvolit právě to nejlevnější letiště a udělat si dovolenou v jeho blízkosti. Od vybraného letiště se vám totiž odvíjí základní cena letenky (která se může lišit i o tisíce korun). Vyberte si na Kiwi.com to nejlevnější a hurá na výběr termínu.

Jaký termín vás vyjde nejlevněji?

Nyní si vyberte nejpříznivější termín dovolené. Letenky jsou pochopitelně nejlevnější mimo hlavní sezónu, takže v červenci a srpnu si příliš nevyberete. I tak ovšem už při rozbalení kalendáře jasně vidíte, na která data připadají ty nejvýhodnější Kiwi letenky.

Nejlevněji nebo nejrychleji?

Po výběru data se vám ukáží všechny dostupné letenky. Kiwi vám samo vypíchne tu nejlevnější a tu s nejkratší dobou letu.

Tipli TIP: Žádná cena na daný termín se vám nezamlouvá? Nabídky leteckých společností se mění každou chvíli, takže ceny kolísají. Nastavte si hlídacího psa přes tlačítko „Vytvořit upozornění na cenu“ a sami si určete, kolik jste ochotni utratit – jakmile cena letenek klesne pod tuto hranici, dostanete upozornění.

Koupit Kiwi letenky

Související obchody

Kiwi.com

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se