Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

PayPal je v současnosti nejbezpečnějším platebním online systémem a můžete s ním platit v celé řadě zahraničních i českých obchodů. Objevte jeho výhody a už nikdy se nestrachujte o své peníze.

V minulém článku jsme si řekli, co je PayPal a jak probíhá PayPal registrace. Po aktivaci účtu skrz váš e-mail zbývá propojit váš PayPal účet s platební kartou a můžete vesele začít nakupovat. Jak na to?

Jak přidat platební kartu

Později přímo svojí platební kartou na PayPal platit nemusíte, ale v tuto chvíli se bez ní neobejdete.

1. Přihlaste se

PayPal přihlášení provedete přes tlačítko v pravém horním rohu „Log In“ (Přihlásit se). Otevře se vám vaše hlavní stránka. Vpravo dole uvidíte šedivý puntík s nápisem „Link a card“ (Přidat kartu). Když na něj kliknete, dostanete se přímo k zadání údajů o kartě.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 1

2. Zadejte údaje o kartě

Vyplňte typ karty, její číslo, datum expirace a trojciferný bezpečnostní kód, který najdete na rubu karty. Můžete i zkontrolovat správnost své adresy. Klikněte na „Save“ (Uložit).

Pokud máte problém kartu přidat, může to být ze dvou důvodů – buďto na kartě nemáte povolené platby přes internet (což lehce změníte ve svém internetovém bankovnictví) nebo se jedná o kartu, kterou PayPal nepodporuje. PayPal přijímá karty MasterCard, Visa, Discover a American Express.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 2

3. Ověření karty

V tuto chvíli je limit na vaší kartě nastaven na 2 500 Kč. Abyste mohli tento limit navýšit, je třeba kartu nechat ověřit pomocí e-mailu, na něž je váš PayPal účet navázaný. Klikněte v horní modré liště na záložku „Wallet“ (Peněženka).

Zde uvidíte výčet propojených karet a účtů. Klikněte na ikonu karty, kterou chcete nechat ověřit.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 3

Zkontrolujte údaje o kartě a klikněte na „Confirm credit card“ (Ověřit platební kartu). PayPal vám vypíše další postup – aby mohl nechat ověřit vaší kartu, strhne si z ní $1.95 (asi 50 Kč).

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 4

Nebojte se, o své peníze nepřijdete, až bude proces ověřování u konce, PayPal vám peníze vrátí.

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 5

Počkejte den až dva a zkontrolujte účet, který se s kartou váže. Společně se strženým poplatkem zde najdete i čtyřmístný kód, který vám poslouží k ověření karty. Znovu se vraťte na stránku „Wallet“ (Peněženka) a klikněte na kartu, kterou jste nechali ověřit. Klikněte na „Confirm credit card“ (Ověřit platební kartu) a do kolonky vyplňte ověřovací kód. Klikněte na „Confirm“ (Ověřit).

Jak platit přes PayPal: Propojení s kartou 6

Kartu máme přidanou, hurá na nákupy!

Kartu jste úspěšně propojili se svým účtem a PayPal registrace tak dospěla do chvíle, kdy vašemu bezpečnému nakupování na internetu už vůbec nic nebrání.

Související obchody

DealExtreme, GearBest, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se