V jakých obchodech můžete platit přes PayPal?

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Oblíbili jste si PayPal? Coby nejbezpečnější platební systém na světě byste rozhodně měli! Ale v jakých českých a zahraničních obchodech s ním můžete platit?

V minulém dílu jsme vám ukázali, jak propojit PayPal s kartou - od této chvíle můžete bezpečně platit jen tím, že se po vyzvání během placení v konkrétním obchodu přihlásíte na svůj PayPal účet. Nikam nemusíte vyplňovat údaje o své platební kartě.

Ale kde můžete s PayPal platit? Dnes se podíváme na obchody, v nichž můžete PayPal do sytosti využívat - tuzemské i zahraniční.

České obchody

Tchibo

Oblíbený český obchod, na němž najdete vše možné od oblečení až po vybavení domácnosti. Tchibo už dávno nevyrábí jen kávu. Najdete zde i nespočet produktů pro celou rodinu za skvělé ceny.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 9

ZOOT

Kam půjdete, když se budete chtít obléknout stylově? Přece na ZOOT! Nabízí vám celou plejádu nejrůznějších moderních značek. A navíc nemusíte kupovat oblečení naslepo – jednoduše si jej nechte poslat do kamenné zkušebny Výdejny radosti.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 10

Zoohit

Ráj pro vaše mazlíčky! Na Zoohit najdete nejen kvalitní krmení pro vaše zvířecí přátele, ale i různé hračky, pamlsky a antiparazitika. Pro své miláčky přece chceme to nejlepší, ne?

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 11

Zahraniční obchody

SportsDirect.com

Máte duši sportovce? Pak jistě zavítejte na SportsDirect.com, kde vás vhodně obléknou na každý váš milovaný sport! Ať už každé ráno běháte nebo si jen občas zajdete do posilovny.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 12

eBay

Jedna z nejoblíbenějších mezinárodních nákupních galerií eBay používání PayPal vlastně proslavila. A navíc funguje i jako obrovská aukční síň. Cokoli sháníte od elektroniky přes módu až po sběratelské kousky zde najdete za fantastické ceny.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 1

Gearbest

Čínský Gearbest je perfektní místo, když si chcete koupit elektroniku nebo jakékoli technické vymoženosti a výstřelky, které musí mít jako první každý nadšenec do elektroniky.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 2

DealExtreme

DealExtreme je ideální místem pro vás, pokud chcete nakupovat elektroniku ze zahraničí, ale nejste si jistí svou angličtinou. Česká podpora funguje na jedničku a ani si nebudete připadat jako na zahraničním webu.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 3

Everbuying

Stejnou výhodu českého překladu má i čínský Everbuying. Najdete zde skvělou elektroniku za nízké ceny i módní oblečení. Navíc zde máte dopravu zdarma, levněji tak rozhodně v tuzemských obchodech nenakoupíte.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 4

DressLink

Pokud vás nebaví nosit to, co všichni ostatní, DressLink je pro vás tím pravým obchodem. Čínský e-shop vám nabízí moderní originální oděvy, které vám bude závidět široké okolí. Najdete zde i úžasný výběr módních doplňků a obuvi.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 5

TomTop

Elektronika, příslušenství do domácnosti i technické vychytávky. TomTop je z řady čínských obchodů, které jsou oblíbené po celém světě, protože zde najdete obrovskou škálu výrobků.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 6

PandaHall

Chcete se ozdobit? PandaHall má vše, co k tomu potřebujete – od hotových šperků až po nejrůznější komponenty k jejich výrobě. Probuďte svou tvořivou duši a sestavte si takové doplňky, jaké nikdo nemá.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 7

FocalPrice

FocalPrice je jedním z největších čínských internetových elektroobchodů. Najdete zde nejrůznější vychytávky a i technické příslušenství. A navíc zde máte dopravu zdarma.

Jak platit přes PayPal: Doporučené obchody 8

Související obchody

DealExtreme, Lékárna.cz, ZOOT, Zoohit, Tchibo, Focalprice, GearBest, SportsDirect.com, PandaHall.com, TOMTOP, DressLink, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se