Parkování Praha: Jak na levné parkování před dovolenou?

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Dovolenou máte naplánovanou do puntíku. Levné letenky zabookované, podrobně rozepsaný plán pobytu i sepsán seznam toho, co ještě potřebujete koupit. Ale přemýšleli jste už o tom, kde necháte auto?

Parkování Praha

Představte si ten horor – hromada kufrů, mraky lidí, kteří nerozumí frázi „S dovolením“, a na letiště Václava Havla taková dálka! Nepokazte si dovolenou ještě dříve, než začala. Dejte kufry do auta a zaparkujte pohodlně v blízkosti letiště.

2 TIPY na levná parkování u letiště Praha

Ubytování za vás vyřeší Booking, parkování ale musíte vyřešit jinde. Pokud chcete mít jistotu, že svůj automobil najdete po dovolené zcela netknutý, doporučujeme si připlatit pár stovek za hlídané parkoviště. Která jsou ta nejlepší?

1) ParkovaniR7

Nejlevnější variantou parkování na letišti je ParkovaniR7 - vaše auto pohlídají už od 900 Kč na 14 dní mimo hlavní sezónu. K tomu vás zdarma dopraví na a z letiště. Za příplatek si během své dovolené můžete nechat auto i umýt.

ParkovaniR7.cz

K rezervaci vám stačí vědět jen datum a dobu příjezdu, čas odletu a datum a čas příletu. Cena parkování se automaticky vypočítává po zadání těchto údajů. Na ParkovaniR7 můžete své auto nechat až na 27 dní – i dlouhou dovolenou si tak můžete užít bez starostí.

2) Go Parking

O váš vůz se postarají – pohlídají ho, dokonce jej umyjí a opraví drobné škrábance. Go Parking vás od vašeho vozu k letišti odveze za pět minut. Za dvoutýdenní parkování zaplatíte 1 400 Kč – tedy pouhou stovku na den. Vůz zde můžete nechat zaparkovaný po neomezeně dlouhou dobu (od 32. dne se vám za každý další den účtuje 50 Kč).

Parkování Go Parking

Do rezervace vám stačí zadat, kdy na parkoviště přijedete a kdy máte v plánu odjet. GO Parking automaticky vypočítá základní cenu. V dalším kroku rezervace vám nabídne i dodatečné mycí služby.

Pozor na nehlídaná parkoviště

Dávejte pozor na nehlídané parkování u letiště Praha, které je zdarma, nebo ještě hůř, v temných pražských uličkách. Vystavujete se tak nebezpečí krádeže. Tato místa mají zloději dobře vyčíhnutá, protože se vždy nějací neopatrní cestovatelé, kteří zde své auto nechají nehlídané po dlouhou dobu.

Dovolená na dosah

No jo, ale když vaše auto zůstane v Česku, čím budete jezdit na dovolené, abyste neseděli na jednom místě po dva týdny jako pecky? Pronajměte si v místě pobytu auto na Rentalcars.com a poznejte všechny krásy dané země.

TIP: Dovolenou zatím plánujete polehoučku? Vyzkoušejte ubytování Booking.com, v němž se budete cítit pohodlně jako doma.

Související obchody

Booking, Rentalcars.com, Kiwi.com, FlixBus, Eurolines

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se