iPhone X cena, parametry, recenze - Víme vše!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Tradiční Apple konference proběhla se vší parádou, před Apple Story se již začaly tvořit dlouhé fronty, a miliony lidí po celém světě s napětím čekají, až to vypukne. To může znamenat jediné. Další jablečné šílenství je tady. Tentokrát s názvem iPhone X!

Milovníci výjimečných technologií jásají, fanoušci Apple produktů připravují své platební karty, a i skeptici valí oči. Tak by se daly ve zkratce popsat emoce, jaké nový iPhone vyvolává u odborné i laické veřejnosti.

Budoucnost je tady: iPhone X

Přesně tak zní název tiskové zprávy společnosti Apple. A víc trefný už snad ani být nemůže. Co bylo ještě nedávno utopií, to se dnes stává skutečností. Apple iPhone X je revolučním přístrojem, který hravě předčí mnohá očekávání.

My jsme si na něj pořádně posvítili a o všechny informace se s vámi hodláme podělit. Sami poté budete moci posoudit, zda za těch přibližně 30 000 Kč stojí. My můžeme jen tiše napovědět, že ano. Jedná se totiž o lásku na první pohled.

iPhone X parametry aneb Co vám tato novinka může nabídnout?

Nový iPhone, jehož prodej bude oficiálně zahájen 3. listopadu, nabízí oproti předchozím modelům hned několik vylepšení. Těšit se můžete na velkou a přehlednou 5,8palcová OLED obrazovka s retinou. Ta u telefonu zabírá vlastně úplně celou plochu.

Zmizel home button, který byl u předchozích modelů velmi poruchovou součástkou. Odemykání telefonu už neprobíhá přes otisk prstu, nýbrž prostřednictvím systému Face ID, který rozpozná vaši tvář.

Nemusíte být profesionálními fotografy, abyste mohli fotit krásné fotky. S tímhle iPhonem je to úplná hračka. Je totiž vybaven dvojitým 12MP fotoaparátem. Nechybí barevný filtr a teleobjektiv pro ještě krásnější fotografie.

iPhone X

Opravdovou revolucí je poté bezdrátové nabíjení. Telefon je díky skleněným zádům možné nabíjet na podložkách a stanicích určených pro tento druh nabíjení. Skleněných zad se vůbec nemusíte bát. Bylo použito to nejodolnější možné sklo, které už něco vydrží.

Telefon je dále vybaven zbrusu novým čipem A11 Bionic, který je tím úplně nejvýkonnějším a nejchytřejším čipem, jaký mohl být použit. Zvládá neuvěřitelných 600 miliard operací za sekundu.

iPhone X Alza: předprodej zahájen!

Předobjednávky nového iPhone X byly zahájeny již 27. října. Předprodej spustila i tolik oblíbená Alza. Ceny začínají na 29 990 Kč za 64GB verzi. Dražší, 128 GB varianta je poté nabízena za 34 490 Kč. Vybírat můžete ze stříbrného a vesmírně šedého barevného provedení.

iPhone X

Tipli tip - pravidelně vám přinášíme slevy a slevové kupóny z Alza.cz. Nezapomeňte tak sledovat aktuální nabídku.

Na nic nečekejte, raději hned nakupujte

S nákupem nového iPhone X příliš neotálejte. Podle odborníků se totiž alespoň v prvních měsících bude jednat o nedostatkové zboží. Důvodem je nejen zvýšená poptávka, ale také náročná výroba OLED displejů, která zabere více času.

Nakupujte Apple produkty výhodněji s Tipli

  • Apple Store - Tipli za vás hlídá akční nabídky i u oficiálního Apple Store
  • iStyle - slevy a slevové kupony jsou k dispozici i u autorizovaného prodejce iStyle
  • Smarty CZ - v tomto populárním e-shopu na vás čeká i cashback, tedy možnost vrácení části peněz
  • Mall.cz - nákup na Mall.cz je s Tipli opravdovou lahůdkou; můžete totiž využít nejen cashback, ale také slevový kupón Mall, se kterým budete mít iPhone X levnější o celé 2 000 Kč!
  • Kasa.cz - cashback i celou řadu slevových kuponů lze uplatnit i při nákupu na Kasa.cz

Recenze iPhone X

Chcete se o novém iPhone X dozvědět ještě více? Doporučujeme vám přečíst si recenzi na www.smartmania.cz, kde naleznete mimo jiné i kvalitně zpracovanou videorecenzi. Hodnocení revolučního smartphonu poté najdete i na www.mobilenet.cz.

Související obchody

Expert.cz, Smarty CZ, Kasa.cz, Euronics, Mall.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se