Invia cestovní agentura - 4 služby, které (ne)využít?

Tipy k nákupuDovolená a cestování 10. 11. 2021

Dovolená u moře je vždycky dobrý nápad. Vydejte se za velkou louži, do neprobádaných exotických destinací nebo do evropských měst za památkami. Ještě před tím než zájezd k moři zakoupíte, zjistěte jaké služby nabízí Cestovní agentura Invia.cz.

TOP 4 tipy na nejlepší služby od Invia

Cestovní agentura Invia je na trhu 14 let a odbavila už přes 2 miliony zákazníků. Z nabídky Invia služeb vybíráme čtyři, díky kterým bude vaše dovolená u moře výhodnější.

1. FAKTOR 100 – pojištění proti krachu cestovní kanceláře

+ Invia poskytuje exkluzivní pojištění Faktor 100, které pokrývá riziko případného krachu cestovní kanceláře. Pokud dojde ke krachu české cestovní kanceláře, klient obdrží zpět 100 % z ceny zájezdu a to nejpozději do 30 dnů!

- Nevýhodou je, že Invia sice vyplatí celou částku vašeho zájezdu, ale ve formě poukazu, který lze uplatnit pouze u Invia.cz. Poukaz není směnitelný za hotovost. Výhodou ovšem je, že platnost je 1 rok. Pokud by tedy došlo ke zrušení vaší dovolené, máte celý rok na naplánování nové dovolené u moře.

dovolená u moře

2. Sleva pro novomanžele

+ Cestovní agentura Invia poskytuje každému novomanželskému páru slevu 10 % ze základní katalogové ceny zájezdu. Při koupi zájezdu je nutné předložit kopii oddacího listu.

- Nevýhodu je, že novomanželská sleva platí pouze v případě, že vycestujete do 3 měsíců od svatby. Pokud ale slevu chcete uplatnit v rámci líbanek, pravděpodobně odcestujete ihned po svatbě a limit 3 měsíců vám nebude dělat problémy.

3. Recenze hotelů

+ Invia provozuje speciální stránku, kde dohledáte recenze hotelů. Konkrétní recenzi si můžete vyfiltrovat podle země, oblasti, hotelu nebo minimálního počtu hvězdiček. Recenzenti hodnotí: ubytování, stravu, cenu a okolí. Na základě hodnocení hotelů Invia nabízí přehled TOP 10 hotelů, můžete si tak poměrně snadno vyhledat nejlepší hotely v Egyptě nebo třeba TOP hotely na Zanzibaru.

- Nevýhodou může být subjektivita recenzenta. To, co vadí jednomu, nemusí vadit druhému. Při studuování recenzí tedy objektivně přihlédněte ke všem faktorům.

recenze hotelů

Na Invia.cz najdete tisíce recenzí hotelů. Recenzenti hodnotí ubytování, stravu, cenu a okolí. Díky hodnocení můžete také vyfiltrovat nejlepší hotely v destinaci.

4. Největší nabídka zájezdů

+ Cestovní agentura Invia nabízí více než 300 cestovních kanceláří z ČR, Slovenska a Německa. Do vyhledávače jen napíšete destinaci, do které byste rádi zavítali, datum vaši dovolené a pak už si jen zabalte věci do kufru a vyražte na zájezd k moři.

Last minute zájezd

Pokud jste časově flexibilní, nebojte se Last Minute zájezdy. Ceny padají obvykle až o 50 % z původní ceny a v nabídce jsou opravdu žádané destinace. Dalším oblíbeným trendem jsou Super Last minute zájezdy, kde můžete ušetřit až 70 % z původní ceny

Historie Invia.cz

Cestovní agentura Invia prodala svůj první zájezd v České republice již v roce 2002. Tehdy se ještě jmenovala MojeDovolena.cz a koncem roku odbavila tisícího zákazníka. Přitom o pouhé o dva roky později se stala Invia.cz největším online prodejcem zájezdů na českém internetu.

Roku 2014 otevřela cestovní agentura Invia.cz stou pobočku a v březnu 2016 odbavila více než 1 500 000 zákazníků.

Tipy na dovolenou s CA Invia

  • Invia exotika - Mauricius, Seychely, či Zanzibar. Těmto destinacím se těžko odolává. Dopřejte si odpočinek na luxusních plážích a vraťte se s přemírou energie.
  • Invia Evropa - Eurovíkendy jsou nejlepším plánem pro rychlé poznávací cestování. Navštívíte nejznámější památky, nasajete atmosféru dané země a v neděli jste zase zpátky doma.
  • Invia Egypt - země, která patří mezi nejoblíbenější v České republice na dovolenou. Nízká cena, ale výborný komfort. Skvěle zabaví děti i dospělé.

Související obchody

Booking, ZOOT, Rentalcars.com, Kiwi.com, Cestovatelský obchod

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se