Hrajte si na Marvel postavy! Kde koupit nejlepší hračky?

Tipy k nákupuHračky 10. 11. 2021

Marvel nejsou jen komiksy a filmy. Jedna z největších světových značek se otiskla i do populárních hraček. Díky široké distribuci najdete hračky všech Marvel postav v nejrůznějších podobách! Kde?

Skoro každý dnes viděl nějaký film od studia Marvel nebo četl některý z komiksů. Fanoušci jejich světa jsou po celém světě. Už jste si pro sebe nebo pro děti vybrali to nejlepší Marvel oblečení? Dnes se podíváme do světa hraček! Protože kdo si hraje, nezlobí.

Top 5 Marvel hrdinů

Na poli hraček máte většinou na výběr z několika možností. Velkým hitem jsou akční figurky, které jsou pohyblivé díky speciálním kloubům. A pro nejtvořivější je jednoznačnou trefou do černého lego. Rozvíjí fantazii a člověk si užije jak stavbu, tak samotné hraní.

TIP: Chcete vidět superhrdiny na velkém plátně? Koukněte se, zda se právě v kině nehrají Marvel filmy!

Maska Captain America

...a dalších oblíbených hrdinů včetně Iron Mana, Hulka a Thora. Kdo by se aspoň na okamžik nechtěl převléknout za svého oblíbeného superhrdinu? Stylová maska z pevného plastu udělá díky nastavitelnému popruhu Avengera z každého smrtelníka během okamžiku! Masky všech Marvel postav jsou vyvedené do nejmenších detailů. A padnou dětem i dospělým, hodí se tedy nejen jako hračka na každodenní radovánky, ale i jako super doplněk k kostýmu. Na Halloween nebo párty v kostýmech naprosto ideální. Ještě tak ty zvláštní schopnosti, kdyby byly součástí balení.

maska captain america

Masku za 349 Kč kupte v obchodě Bambule.

figurka Iron Man

Figurku za 199 Kč kupte v obchodě Mall.cz.

Iron Man figurka

Ať už jako dekorace na poličku nebo parťák, který bude vašemu dítěti krýt záda na každém kroku. Figurky Marvel heroes jsou zkrátka TOP a na Mall jich najdete celou řadu. Jen dejte pozor, jakou figurku kupujete. Na trhu totiž najdete dva typy – akční a sběratelské. Sběratelské figurky jsou statické a neohebné, často stylizované do drsné pózy a dodávané s podstavcem. Bývají detailnější, ale jako hračka moc parády neudělají, protože se nehýbou. Akční figurky naopak mají klouby nebo výměnné součástky, a proto se hře s nimi nic nevyrovná. Nebývají ale tak krásně vyvedené – právě proto, že jde spíš o hračku než dekoraci.

LEGO Marvel Super Heroes

Lego je fantastická hračka! Užijí si s ní děti i dospělí. Rozvíjí fantazii a manuální zručnost a lze si s ním hrát na nekonečné množství způsobů. Postavit, rozložit a postavit něco nového. Není divu, že Marvel a Lego jdou skvěle dohromady – užijte si skládání speciálních hrdinských edicí LEGO Marvel Super Heroes. Čím více kostiček a panáčků, tím více světů a situací můžete díky legu vytvořit. Jen pozor, ať nějaké důležité součástky nepoztrácíte - špatně se nahrazují. V obchodech najdete nejrůznější stavebnice i s velkým množstvím komponentů, a to i inspirované nejnovějšími filmy. Vaši hrdinové se tedy mohou porvat i se samotným Thanosem!

lego strážci galaxie

Lego kupte za 563 Kč v Mraky hraček.

lego thanos

Stavebnici najdete za 2199 Kč na Mall.cz.

Spiderman rukavice s pavučinou

Spiderman sítě kupte za 742 Kč na AliExpress.

Spiderman rukavice s pavučinou

Spiderman a jeho vystřelovací sítě jsou nerozlučná dvojka – jednak patří k jeho největší zbrani, zároveň jsou důkazem Parkerova inteligentu. Nemusíte totiž být největším fandou Marvel Comics, abyste věděli, že Peter si své sítě vyrábí sám. Vy si je ale vyrábět nemusíte, najdete je v podobě lepivého spreje! Dejte ale pozor, ať si během hry nezničíte nábytek a raději si s nimi hrajte venku – konec konců, kdo chce mít obývák plný pavoučích sítí :-) V obchodě hledejte pod anglickým názvem „Spiderman web shooters“ (Spidermanův vystřelovač sítí).

Spiderman autíčko se sítěmi

Nechcete mít celý obývák od sítí a nebo sháníte dárek pro malého Spidermana? Pak možná raději vsaďte na autíčko, které vystřeluje plastové sítě a opravdové vystřelovače nechte až na další narozeniny :-) Terénní RC autíčko je dálkově ovládané vysílačkou (frekvence 2,4GHz) a napájené bateriemi (auto 4xAA a ovladač 3xAAA - nejsou součástí balení). Doporučuje se pro děti od 6 let.

Spiderman autíčko

Autíčko kupte za 1149 Kč na Mraky hraček.

Nakupujte hračky s cashbackem!

Co je na nákupech nejlepší? Že za ně můžete dostat nějakou tu korunku zpátky! Stačí nakupovat přes Tipli a můžete si užívat nové hračky do nekonečna a ještě dál :-)

Související obchody

AliExpress, Mraky hraček, Mall.cz, Knihy Dobrovský, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se