Hračky z hračkářství Bambule vás vrátí do dětství

Tipy k nákupuHračky 10. 11. 2021

V každém z nás je malé dítě – a i když sami sobě hračky zpravidla nekupujeme, není nad to jimi udělat radost svým ratolestem. Navštivte hračkářství Bambule a vraťte se do dětství!

Kdo by si při pohledu na panenky, autíčka a plyšáky nevzpomněl na dětství? Ponořte se do nostalgické nálady v království hraček Bambule a potěšte své ratolesti hračkou, která jim bude dělat radost celé dětství.

Proč nakupovat v hračkářství Bambule?

Bambule je splněným snem dětí i rodičů – pro děti má skvělý výběr nejrůznějších hraček, a zároveň vychází i vstříc vaší peněžence. Každou chvíli pořádá výprodejové akce, při nichž nabízí výrazné slevy Bambule, takže radost z nakupování budou mít nejen vaše děti, ale i vy. K tomu si přičtěte Tipli cashback - to už je cena, jaká se vám vyplatí!

Kuličkovky, panenky a další hračky

V hračkářství Bambule si na své přijdou kluci i holky všech věkových kategorií. Nejlépe si ale vaše děti vyberou samy – splňte jim sny a podpořte jejich představivost!

bambule, kuličkovky

Hračky pro kluky

Hraje si váš syn s kamarády na policajty a zloděje? Nebo dává přednost závodním autům a autodráze? Žádné strachy, v Bambuli najdete RC modely, vláčky, nespočet figurek a dokonce i kuličkovky - jen dávejte pozor, aby se do hry děti příliš neponořily a neublížily si. Žádná dětská hra by neměla končit zraněním a pláčem, dbejte proto na rodičovský dozor.

Hračky pro holky

Zbožňuje vaše dcera filmy od Disneyho? Nebo snad dává přednost plyšákům a spořádaným čajovým dýchánkům s panenkami? Bambule vám nabízí úžasný výběr panenek Barbie, ale i plyšáky a miminka. Najdete zde i spoustu postaviček z oblíbených dětských filmů a seriálů, jako jsou hlavní hrdinky Ledového království a dalších oblíbených filmů.

frozen, bambule

Bambule Praha a další pobočky

Hračkářství Bambule je tu pro vás online i v kamenných prodejnách – buďto tedy můžete nakupovat z pohodlí domova v Bambule eshopu, nebo se přímo s dětmi vydat do některé z poboček. Najdete jich desítky a jsou rozeseté po celé České republice. Kompletní seznam prodejen najdete na jejich webu. A jen prodejen Bambule Praha je v hlavním městě 20!

TIP: Spoustu zajímavých hraček objevíte také v oblíbeném obchodu Dráčik.

☺ Nakupujte na Bambuli se slevami a s cashbackem zároveň!

Nakupujte hračky levně! Když zkombinujete slevové kupony Bambule s cashbackem, ušetříte na každém svém nákupu rovnou dvakrát! Koukněte, jaké slevové kódy nabízíme!

Získat slevu v Bambuli

Související obchody

Proděti.cz, Mraky hraček, Mamitati.cz, Feedo, Bambule

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se