Hoďte to na záda! Kde shánět nový batoh?

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Peněženka, klíče, mobil, sluchátka, notebook, knížka, kapesníky, láhev s vodou. Máte s sebou všechno, co potřebujete? A kam s tím? Do kapes se to nevejde a z tašky přes rameno už vás bolí celý člověk? Vyřešte to prostorným batohem!

Hodně se toho do nich vejde a skoro nevíte, že je máte u sebe. Batohy jsou každodenním parťákem mnohých z nás – a z dobrých důvodů. Nevyhovuje vám ale ten, co máte? Potřebujete větší, menší, s více kapsami nebo jen toužíte po jiném designu? Vyberte si z nabídky našich obchodů!

Školní batohy na učebnice

Učebnice, sešity a svačina jsou stálou výbavou každého školáka. Pořiďte mu prostorný batoh, který poskytne dobrou oporu na zádech – konec konců školní batoh má dítě na zádech každý den někdy i několik hodin. Čím kvalitnější také zvolíte, tím déle vydrží i nešetrné zacházení včetně občasného mrsknutí do rohu. A pozor na koupi příliš dětských motivů - vaše dítě pravděpodobně za půl roku omrzí. Vsaďte na něco univerzálnějšího a s oblíbenými hrdinky kupujte levnější doplňky ;-)

Tento batoh najdete na 4camping.

školní batohy
studentské batohy

Studentské batohy na vysokou

Na vysoké škole zpravidla učebnice nahrazují notebooky. Z hlediska formátu se tedy velikost upravuje podle toho, co s sebou student potřebuje nosit – určitě doporučujeme si pořádně přeměřit kapsu studentského batohu, do které se má notebook vejít. Výrobci batohů dnes jdou s dobou a často mají pro notebooky vyhrazenou speciální kapsu – nemusíte se tedy obtěžovat s ochranným obalem zvlášť.

Tento batoh najdete na 4camping.

Do města s batohy Vans

Sháníte něco, co doplní váš městský styl? Dáváte přednost sportovním značkám a zemitým barvám? Pak jsou pro vás batohy Vans jako dělané! Jsou lehoučké, takže ani nebudete vědět, že je máte na zádech, a trochu menší než jiné sportovní batohy. Často mají i speciální poutko, za které si můžete pověsit oblíbenou ozdobu. A fantasticky vám půjdou dohromady s Vans botami!

Tento batoh najdete na Urbanstore.

batohy vans
batohy dakine

Barevně s batohy Dakine

Je váš život plný barev? Nedáte dopustit na žádnou z barev spektra a být jen v černé je pro vás promarněná příležitost? Pak se poohlédněte po sportovních batozích Dakine! Tahle sportovní značka miluje nejrůznější vzory a barevné kombinace. Její originální design vám prozáří den už od rána! Najdete je s abstraktními aztéckými potisky i květinovými motivy – zkrátka si můžete vybrat takový, která vás nejlépe charakterizuje.

Tento batoh najdete na Vivantis.

Na sport s batohy Nike

Bláznivý design vás příliš nezajímá a jdete hlavně po sportovních značkách? Batoh je pro vás jen praktická věc s jasně danou funkcí? V tom případě určitě zalovte ve sportovních značkách – velmi populární jsou dnes batohy Nike! Jsou hodně lehké a mají po stranách speciální síťky na láhve s vodou. Jejich tvar se také vhodně přizpůsobí všemu, co tam potřebujete nacpat – nejsou tedy tak malé, jak by se mohlo zdát, protože jsou hodně tvárné.

Tento batoh najdete na Total store.

batohy nike

TIP: Batohy jsou pro vás spíš módní doplněk a jde vám tedy hlavně o to, aby byly trendy? Vyzkoušejte si pěkné městské batohy přímo v kamenném obchodu v Pull and Bear Praha!

Máte svého favorita? Vyberte si k batohu i slevu!

Volbou správního batohu zábava s nakupováním teprve začíná! Popátrejte na Tipli po cashbacku a speciálních slevových kupónech, s kterými si užijete nákupy ještě víc!

Využít slevové kupony Tipli

Související obchody

4camping.cz, Vivantis, Footshop, Total-store.cz, UrbanStore.cz

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se