Hledáte ubytování? Představujeme Booking.com!

Tipy k nákupuNávody na Booking.com 10. 11. 2021

Pokud je cestování vaší vášní, o Booking.com jste už určitě slyšeli. Jednoduše přes něj najdete a rezervujete ubytování snad po celém světě. Jak Booking.com vlastně vznikl a proč byste měli hledat ubytování právě tady?

Booking.com patří mezi světové online jedničky v oblasti cestovního ruchu. Nabízí ubytování ve více než 200 zemích světa a lidé zde denně rezervují přes 1 500 000 nocí. A proč je právě Booking.com tak populární? Důvodem je přehledné vyhledávání, snadná a bezplatná rezervace ubytování i prvotřídní zákaznický servis.

5 důvodů, proč zvolit Booking.com

1. Snadné vyhledávání ubytování

Celý proces rezervace ubytování je skutečně jednoduchý. Vlevo na domovské stránce Booking.com se nachází žlutý rámeček, který použijete pro vyhledání. Stačí zadat následující informace a vysněné ubytování najdete raz dva.

  • Napište název destinace do první kolonky rámečku.
  • Zadejte datum příjezdu a odjezdu – v kalendáři najděte den, kdy se chystáte do destinace dorazit a kdy svůj pobyt ukončíte.
  • Zaškrtněte, zda se jedná o pracovní pobyt (nepovinné).
  • Vyberte počet pokojů, počet dospělých a dětí, které se pobytu účastní.
Vyhledávání ubytování na Booking.com

Rezervace ubytování na Booking.com je rychlá a snadná. Hravě ji zvládne uplně každý.

2. Recenze od skutečných lidí

Booking ubytování je s Booking.com opravdová hračka. Téměř u všech ubytovacích zařízení totiž najdete recenze uživatelů. Recenze se skládá z celkového dojmu, který je dále rozdělelený na konkrétní oblasti. Hodnotí se místo, čistota, pohodlí, zařízení, personál, poměr ceny a kvality a WiFi zdarma. Na základě toho si můžete zvolit ubytování, které dokonale vyhovuje vašim požadavkům.

Booking.com recenze

Téměř u všech ubytování na Booking.com naleznete recenze od skutečných lidí.

3. Rychlá a bezplatná rezervace ubytování

Pokud si na základě recenzí, fotografií a popisu vybavení vyberete svůj hotel, v několika málo krocích můžete své ubytování rezervovat. Stačí kliknout na "Rezervujte hned", vyplnit údaje ve formuláři, který se vám následně objeví, zkontrolovat zadané informace a potvrdit rezervaci.

Vše vám následně přijde na e-mail, který při rezervaci zadáte. Za rezervaci nic neplatíte. Platíte pouze za hotelové služby, a to dle podmínek uvedených u každého hotelu a hotelového pokoje.

TIPLI TIP: Chcete na své rezervaci přes Booking.com ušetřit? Přečtěte si článek 5 tipů, jak ušetřit na ubytování, a rezervujte své příští ubytování výhodněji.

TIP: Nikdy si před cestou nezapomeňte sjednat cestovní pojištění!

4. Zákaznická podpora Booking.com fungující na jedničku

Booking.com funguje na jedničku. Pokud by však přece jen něco nešlo podle vašich představ, je tady výborně fungující zákaznická podpora, která je k dispozici 24 hodin denně. A to i v češtině! Více informací se můžete dozvědět v článku Booking.com: České kontakty.

5. Booking.com je plně v češtině

Nejste si jistí svou angličtinou? Žádný strach, Booking.com umí česky velmi dobře. Na jeho překladu totiž pracují zkušení překladatelé. Více informací naleznete v článku Booking.com vs. Booking.cz.

Seznamte se s Booking.com

Booking.com je portálem, který nabízí ubytování ve všech koutech světa. Najdete tady bungalovy jako stvořené pro trávení ničím nerušené dovolené i rozlehlé hotelové resorty, které vám poskytnou příjemné zázemí během služební cesty. A můžete si být jisti, že tady najdete opravdu všechny možnosti ubytování.

TIPLI TIP: Váháte, zda rezervovat ubytování přes Booking.com, nebo raději zvolit jiný rezervační portál? My jsme si na ty největší ubytovací portály posvítili. A co jsme zjistili? Přečtěte si velké srovnání bookingů a dozvíte se více.

Booking.com v číslech

Společnost Booking.com byla založená v roce 1996 v Amsterdamu. Z malého holandského start-upu se velmi rychle stala jedna z největších světových online společností nabízejících ubytování. V současnosti má Booking.com bezmála 200 poboček v 70 zemích po celém světe.

hotelový pokoj, chata, ubytování

Na Booking.com naleznete moderní hotelové pokoje i romantické apartmány.

Webová stránka a aplikace jsou k dispozici ve více než 40 jazycích, včetně toho českého. Na Booking.com najdete více než 1 600 000 ubytovacích zařízení situovaných v téměř 130 000 destinacích, které se nacházejí na území 228 zemí a teritorií.

Booking.com Extranet - jak funguje a pro koho je určen?

Jste vlastníkem apartmánu nebo celého hotelu a chcete jej nabídnout cestovatelům z celého světa? Právě pro vás je určen Booking.com extranet, jehož prostřednictvím své ubytování přihlásíte do systému.

Celý proces je velmi jednoduchý. Stačí jen postupovat dle uvedených informací. Registrace ubytování je zcela zdarma. Provizi vždy platíte až za uskutečněné pobyty rezervované přes Booking.com.

Rezervujte ubytování výhodněji s Tipli

Chystáte se na dovolenou nebo na služební cestu a chcete vyzkoušet služby Booking.com? Nezapomeňte využít cashback od Tipli, se kterým získáte celý pobyt za výhodnější cenu!

Chci se ubytovat levněji

Související obchody

Booking, HOTELY.cz, Kiwi.com, Hotels.com, Eurolines

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se