Hervis: Obchod, který si zamiluje každý sportovec

Tipy k nákupuSportovní oblečení  |  Hobby a zábava  |  Sport 10. 11. 2021

Hervis je ráj pro sportovce. Prodává kvalitní sportovní vybavení, oblečení, obuv a doplňky. Z široké nabídky si vybere opravdu každý sportovec. Ať už jste začátečník, nebo profesionál. Radost z pohybu - to je myšlenka, kterou se Hervis Sports snaží šířit do světa.

Firma Hervis Sports byla založena v Rakousku roku 1973. Postupně se rozšířila do 189 prodejen v šesti zemích. Cílem, za kterým Hervis jde, je být dosažitelný pro všechny spotřebitele.

Hervis Sports - radost z pohybu

Ať už plavete, běháte, nebo hrajete míčový sport, v Hervisu si každý sportovec přijde na své! V České republice najdete celkem 26 prodejen. Pokud ale prodejna Hervis chybí blízko vašeho domova, kupte si zboží přes Hervis eshop. To je na webových stránkách přehledně seřazené do různých kategorií - podle sportu nebo typu oblečení. Snadno tak najdete to, co potřebujete.

hervis sports

Věděli jste, že si můžete vyzvednout zboží na Hervis prodejně zdarma?

Hervis leták - prolistujte si akční nabídky a slevy

Zajímá vás, jaké akce a slevy si připravil tento týden Hervis leták? Hervis rozesílá letáky pravidelně 1x týdně do schránek na místa, kde má prodejny. Leták platí většinou od středy do úterý. Změny mohou nastat o státních svátcích. Kromě toho vydává nepravidelně i tematické letáky na akční zboží. Na Tipli najdete každý Hervis leták online.

Hervis boty

hervis boty

Chcete chodit jako v bavlnce? Pořiďte si sportovní obuv na Hervis eshopu. Vyberete si od běžeckých, přes boty na určité sporty, po outdoor a volný čas. Koupíte tu kvalitní kousky za příznivé ceny a i náročný zákazník si odnese pár bot. Při nákupu opět doporučujeme využít cashback od Tipli, který činí 2,5 %.

Nakoupit boty s cashbackem

TIP: Líbí se vám boty Adidas? Víme, jak je koupit levně!

Hervis kola

Vyjeďte si na projížďku a pročistěte hlavu! Ať už sháníte horské kolo, městské, krosové, BMX, dětské, nebo elektrokolo, prodejny Hervis poskytují nabídku všech typů. Pro malé i velké, pro náročné cyklisty i pro ty, kteří na něj sednou jen občas. Při nákupu doporučujeme využít cashback od Tipli, který je 2,5 %.

Nakoupit s cashbackem
hervis kola

TIP: Jízdní kola nejsou pro vás, ale i přesto se chcete udržet v kondici? Zkuste online cvičení. Nemusíte vycházet z domu a přitom se pořádně zapotíte.

Kde najít Hervis prodejny?

Hledáte Hervis Brno, nebo ten v Praze a nechcete se cestou tam ztratit? Nebojte se, běžíme na pomoc! Jaké jsou adresy a otevírací doby poboček Hervisu v Brně a Praze?

hervis sports prodejny
  • Hervis Praha OC Europark - Štěrboholy Praha 10, 102 00, Po-Ne 09.00 - 21.00 hod.
  • Hervis Praha Centrum Chodov - Praha 4 Chodov, 148 00, Po-Ne 09.00 - 21.00 hod.
  • Hervis Praha Hlavní nádraží - Wilsonova 300/8, 11000 Praha, Po-Ne 08:00 - 20:00 hod.
  • Hervis Praha OC Nový Smíchov - Plzeňská 8/233, 150 00 Praha 5, Po-Ne 09.00 - 21.00 hod.
  • Hervis Brno Galerie Vaňkovka - Ve Vaňkovce 1, 602 00 Brno, Po-So 09.00 - 21.00, Ne+Svátky 10.00 - 20.00 hod.
  • Hervis Brno OC Campus Square - Netroufalky 16, 625 00 Brno – Bohunice, Po - Ne 10.00 - 20.00 hod.
  • Hervis Brno NC Olympia - U Dálnice 77, 664 42 Brno - Modřice, Po-Pá 10.00 - 21.00 So - Ne 09.00 - 21.00 hod.

Zajímá vás otevírací doba a adresa ostatních prodejen? Mrkněte na oficiální stránky Hervis.cz, kde jsou všechny informace o pobočkách vypsané.

Nakupujte výhodněji (nejen) na Hervis.cz díky cashbacku!

Chcete ušetřit na každém online nákupu? Pak využijte cashback od portálu Tipli, který vrací z každého nákupu část peněz zpět na účet!

Jak to vypadá v praxi? Uvedeme příklad: Nakoupíte na eshopu Hervis sportovní výbavu za 4 999 Kč s cashbackem 2,5 %. Celkem dostanete zpět na účet 124,98 Kč.

Využít cashback »

Související obchody

Sportega, ZOOT, Mall.cz, SportsDirect.com, Hervis

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se