Globus Bonus: Poctivá odměna za každý nákup

Tipy k nákupuVěrnostní programy  |  Nakupování 10. 11. 2021

Každý je rád, když za své nákupy dostane nějakou odměnu. V Globusu jich můžete získat hned několik. Přotože čím více v Globusu nakupujete, tím více ušetříte. Čtěte dál a zjistěte, jaké slevy a bonusy vám nákup s věrnostní kartou Globus Bonus přinese!

V Globusu je svět ještě v pořádku. Staňte se i vy členem programu Globus Bonus a užívejte si výhodné nákupy atraktivního zboží s peněžním bonusem. A to není vše! Karta Globus vám přináší výhod hned několik. 

A pokud chcete mít dokonalý přehled o všech akčních cenách a zlevněných potravinách, doporučujeme prohlédnout Globus leták, kde je najdete všechny slevy pěkně pohromadě.

Poctivá odměna za každý nákup

Globus Bonus je věrnostní program pro registrované zákazníky s Bonus kartou. Díky této kartě získáváte každé 3 měsíce nový řád věrnosti a s ním spojené odměny. Na kartu sbíráte také peněžní bonusy, se kterými můžete platit za další nákupy. Chcete se dozvědět víc?





Globus karta

Řád věrnosti za nákupy v Globusu

Čím více nakupujete, tím více výhod získáte. Stačí při každém placení předložit svou kartu Globus Bonus, na kterou bude načtena hodnota vašeho nákupu. Na základě celkové hodnoty vašich nákupů za dané období pak bude každé 3 měsíce váš řád věrnosti přehodnocen.

Každý řád věrnosti v programu Globus Bonus přináší spoustu výhod. Podívejte se!

Bronzový řád věrnosti
Stříbrný řád věrnosti
Zlatý řád věrnosti
Bronzový řád věrnostiCelková hodnota nákupů za období méně než 8 000 Kč
Stříbrný řád věrnostiCelková hodnota nákupů za období od 8 000 Kč do 16 000 Kč
Zlatý řád věrnostiCelková hodnota nákupů za období nad 16 000 Kč
Bronzový řád věrnosti
  • 6 slevových kuponů
  • 5% sleva na jeden narozeninový nákup
  • slevy v eshopu Vinotéka Globus (1 lahev vína s 10% slevou, 1 kupon na dopravu až domů zdarma)
Stříbrný řád věrnosti
  • 10 slevových kuponů
  • 5% sleva na jeden narozeninový nákup
  • slevy v e-shopu Vinotéka Globus (2 lahve vína s 10% slevou, 2 kupony na dopravu až domů zdarma)
Zlatý řád věrnosti
  • 16 slevových kuponů
  • 10% sleva na jeden narozeninový nákup
  • slevy v e-shopu Vinotéka Globus (3 lahve vína s 10% slevou, 3 kupony na dopravu až domů zdarma)

Na kartu se načítá nejen každý nákup v hypermarketech Globus a v nákupních zónách před pokladnami (pekařství, řeznictví, hodinářství a klenoty), ale také v restauracích Globus a na čerpacích stanicích Globus (25 % z každého nákupu).

Peněžní bonusy na další nákupy

Karta Globus Bonus vám přináší nejen slevové kupony, ale také peněžní bonusy! Ty získáte za nákup bonusového zboží a můžete s nimi platit vaše další nákupy v hypermarketech Globus.

Zboží s peněžním bonusem najdete napříč celým sortimentem Globusu. Je označeno zelenou etiketou s nápisem Poctivá odměna. Máte v košíku bonusové zboží? Nezapomeňte u pokladny předložit svou kartu nebo klíčenku Globus Bonus, na kterou se vám peněžní bonus načte.

TIP: Chcete se podívat na bonusové zboží ještě před nákupem? Prohlédněte si aktuální Globus leták, který pro vás máme každý týden online.

Jak uplatnit peněžní bonus?

Chcete využít nasbírané bonusy? Jednoduše předložte u pokladny svou kartu Globus Bonus (karty - klíčenky nemají platební funkci a nelze s nimi platit) a sdělte pokladní, kolik peněžních bonusů má odečíst na zaplacení vašeho nákupu.

POZOR: Peněžní bonusy mají platnost 12 měsíců od jejich získání.

TIP: Výši nasbíraných peněžních bonusů si můžete zkontrolovat na každé své účtence, pokud při placení předložíte kartu Globus Bonus.

Rodinné nákupy snadno a rychle

Mobilní aplikace Můj Globus vám přináší revoluci v nakupování. Stáhněte si ji do svého telefonu i vy a využívejte plně její funkce. S touto aplikací máte možnost:

  • vytvářet nákupní seznam sdílený s rodinou
  • sledovat akční nabídky a letáky kdekoliv a kdykoliv
  • využívat Scan&Go přes mobilní telefon
  • mít věrnostní kartu i výhody Globus Bonus stále u sebe
  • ověřovat aktuální ceny produktů kdekoli v hypermarketu
Globus aplikace

Věrnostní karta osobně nebo online

Aktuálně máte dvě možnosti, jak kartu Globus získat. Zastavte se osobně v některém z hypermarketů Globus, kde svou registraci vyřídíte během pár minut. Registrovat se můžete také online. Stačí vyplnit registrační formulář a ihned můžete čerpat výhody, které karta přináší.

Co dělat při ztrátě karty?

Při ztrátě karty se obraťte na Globus Zelenou linku na telefonním čísle 800 241 242 pro zablokování ztracené karty. Následně se přihlaste ke svému internetovému účtu a vyplňte formulář Ztráta karty. Nová Globus karta vám bude vystavena v informačním centru, kde po nahlášení emailové adresy získáte zpět i peněžní bonusy ze ztracené karty.





Globus aplikace

Globus Bonus myslí i na rodiče

Máte malé děti? Získejte ještě více výhod. Mimi klub, který je součástí programu Globus Bonus přináší výhodnější ceny na zboží pro děti a péči o ně. Je tu pro všechny, kteří čekají rodinu nebo mají děti do 3 let. Členové pravidelně získávají slevy na potřeby pro nejmenší.

TIP: V rámci Mimi klubu dostáváte pravidelné nabídky zboží se speciální cenou a dárek k narozeninám vašeho dítěte.

Všechny aktuální letáky online

Nenašli jste ve vaší poštovní schránce aktuální Globus leták? Nevadí! Na Tipli totiž najdete všechny aktuální akční letáky online na jednom místě.

Aktuální letáky »

Související obchody

Globus

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se