Tip, kde koupit fotoknihy z vlastních fotografii levně

Tipy k nákupuVánoce 10. 11. 2021

Víme, kde koupíte fotoknihu levně! Fotodárky jsou fenoménem posledních pár let. Neplaťte ale více než musíte. Prozradíme, kde koupíte fotodárky nejlevněji!

Jako dárek někomu, komu chcete připomenout společné chvíle, se nejvíce hodí právě fotodárek. Potěší malé i velké a po rozbalení dárku se spolu můžete vrátit do minulosti a zavzpomínat na krásné časy.

Chcete získat slevu na fotodárky?

Nejvýhodnější cenu za nákup fotoknihy z vlastních fotek, fotokalendáře a další fotodárků získáte, pokud zkombinujete cashback a slevové kupony.

Koupit fotoknihu levně

Fotokniha levně? Žádny problém!

Podnikli jste dobrodružnou cestu kolem světa? Narodilo se vám miminko, nebo budete mít s přítelem, či přítelkyní výročí? To jsou důvody, proč si nechat udělat fotoknihu z vlastních fotek. Vyberte fotky z vašeho počítače, facebooku, instagramu a potěšte krásnou fotoknihou své nejbližší.

TIP: Objednejte fotoknihu z vlastních fotek od Empikfoto.cz a získejte od Tipli slevu 5 % z každé objednávky.

Fotodárky z vlastních fotek - kupte dárek od srdce

Kde koupit fotokalendáře se slevou?

Svůj fotokalendář, může mít každý. I díky webu Rajče.net, kde si můžete nejen koupit kalendář, ale vytvořit si účet a ukládat si tam velkou hromadu fotek a sdílet ji pouze s lidmi, s kterými chcete.

TIP: Objednejte fotokalendář levně od Rajce.net a získejte od Tipli slevu 7,5 % z každé objednávky.

Fotodárky z vlastních fotek - kupte dárek od srdce

Milý fotodárek: Hrnek s fotkou

Nechte prarodiče a rodiče si při ranní kávě vzpomenout, jaká legrace je se svými dětmi, vnoučaty a kolik radosti jste jim vnesli do života. Tento dárek se hodí darovat i přátelům. Typy a ceny fotohrnků najdete na Empik foto.

Fotodárky z vlastních fotek - kupte dárek od srdce

Kde koupit fotomagnetky na lednici levně?

Sbíráte na lednici magnetky? Nechte si vyrobit tu svou z vlastní fotky. Fotomagnetky nejsou skleněné, takže je nemůžete rozbít a dají se ohýbat.

Fotodárky z vlastních fotek - kupte dárek od srdce

Další praktické fotodárky

Obdarovaní ocení, když se jim dárek nebude válet vzadu ve skříni, ale budou ho moci používat. Plátěná eco-friendly taška, obal na notebook a polštářek, díky kterému vás budou mít pořád na blízku.

Fotodárky z vlastních fotek - kupte dárek od srdce

TIP: Za zmínku stojí také pohledy a přání s vlastní fotkou. Jednoduše si fotku vyberete a pak už jen koupíte známky a hurá na poštu. A že byste si raději vybrali nějakou obyčejnou knihu? Doporučujeme Knihy Dobrovský - jejich sortiment vás bude bavit!

Související obchody

Rajče.net, BUTLERS, mBank, Freshlabels, Mall.cz, Notino, FotoŠkoda, Empikfoto

Chcete přijít o odměnu až 15 % z každého nákupu na internetu?

Stačí se zdarma zaregistrovat a o žádné odměny již nikdy nepřijdete.

Právě teď k novému účtu navíc 300 Kč Ke každé odměně za nákup získáte další bonusovou ve stejné výši. Celkem na bonusových odměnách můžete získat až 300 Kč. za vaše nákupy.

- nebo -
Registrací souhlasíte s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.
Máte již účet? Přihlaste se